2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım çok geçmiş olsun ama üzülme benim çevremde aynı durumu yaşayan iki kişi var. Abla kardeşler hatta önce kardeşi hamileydi ikizlere biri karnında öldü diğeri çok sağlıklı doğdu hiç etkilemedi. Kürtaj falan da olmamış o.
aynı şekilde ablası da ikizlere hamileyken biri karnında vefat etmiş önümüzdeki ay diğerini doğuracak hiçbir sıkıntısı yok. Böyle şeyler olabiliyor. Birinin bu dünyada nasibi yokmuş diyelim öyle teselli edelim.
kendini hiç üzme içinde bi can daha var. Sen hala hamilesin, o bebişin stres ve üzüntüden uzak olması lazım onun için güçlü ol 💚
Çok teşekkür ederim ♥️ onun için güçlü olmaya çalışıyorum olduğu kadar..

2 hafta once gittimde 5+4 cikmisti ozaman uyumlu degildi cunku ben 6+4 bekliyordum yani 1 hafta geriden geliyor:) gec dollenme olmus.. ama sukur suan uyumlu gidiyor 2 hafta once 5+4 du suan 7+4 ❤️ Insallah sendende guzel haberler duyariz
Süper o zaman, geriden gelip normal zamanına hızlıca gelısebılıyor, bana da umut oldun 🙏🏻❤️

Hepinizden Allah razı olsun hepinizin bebeğini size bağışlasın şimdi çıktım iyiyim şükür Rabbim tekrar nasip eder inşallah iki tane oğlum var benim Allah hiç olmayana arayana en kısa zamanda versin inşallah 🤲

Hepinizden Allah razı olsun hepinizin bebeğini size bağışlasın şimdi çıktım iyiyim şükür Rabbim tekrar nasip eder inşallah iki tane oğlum var benim Allah hiç olmayana arayana en kısa zamanda versin inşallah 🤲
Çok geçmiş olsun canım 😔💖 bende öyle düşünüyorum nasolsa bir oğlum var diğeri de sağlıklı üçüncüye gerek yok Allah olmayanlara versin diyorum ama zor işte.. Kürtaj zor muydu?

Güçlü dur kuzum diğer bebegın için,, sana ihtiyacı var 🙏🏻
Evet... deprem stresinden mi oldu diye düşünüyorum bazen dikkat edemedim o sırada onlara, oğlumu kucağıma aldım ama onun anne deprem oluyor sesinden sonra karnımdakileri hiç düşünemedim😔

Hepinize merhabalar inşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız benim sat 26.09 bugün test yaptım pozitif çıktı fakat hayla emin değilim yarın birdaha yapacağım eğer doğruysa ve sağlıklı ilerlerse 2. Çocuğum olucak 😊 silik çizgi madurluğu çok yaşamıştım ama daha hiç bukadar belirgin olmamıştı 3 senedir istiyoruz hepimiz için hayırlı olsun inşallah

Eklentiler

• IMG-20201102-WA0018.jpeg
    IMG-20201102-WA0018.jpeg
    203,9 KB · Görüntüleme: 24
Çok geçmiş olsun canım 😔💖 bende öyle düşünüyorum nasolsa bir oğlum var diğeri de sağlıklı üçüncüye gerek yok Allah olmayanlara versin diyorum ama zor işte.. Kürtaj zor muydu?
Çok değil canım biraz ağrı var sadece ama seni kürtaj yapmazlar canım çünkü tüm rahmi temizliyor İnşallahh senin için herşey güzel olur

Hepinize merhabalar inşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız benim sat 26.09 bugün test yaptım pozitif çıktı fakat hayla emin değilim yarın birdaha yapacağım eğer doğruysa ve sağlıklı ilerlerse 2. Çocuğum olucak 😊 silik çizgi madurluğu çok yaşamıştım ama daha hiç bukadar belirgin olmamıştı 3 senedir istiyoruz hepimiz için hayırlı olsun inşallah
Birde 27 yaşbdiyelim 2 ayım kaldı

Kızlar merhaba... İyi haberlerle gelemedim maalesef daha önce siteye girdim ama ağlamaktan yazamadım...ancak kendime gelebildim. Bebeklerden birinin kalp atışını duyamadık ve doktor ölmüş olduğunu söyledi diğeri iyi zaten çift plasentalı oldukları için etkilenmemiş.. birkaç doktora daha gideceğiz eğer onlarda ölmüş derse kürtaj olacağım.

Bebeğimin kalbi durduğu için birazdan kürtaja gireceğim bana dua edin lütfen 😢
Allah yardımcın oksun 🥺
Rabbim tez vakittte sağlıklı bir gebelik nasip etsin
Kızlar merhaba... İyi haberlerle gelemedim maalesef daha önce siteye girdim ama ağlamaktan yazamadım...ancak kendime gelebildim. Bebeklerden birinin kalp atışını duyamadık ve doktor ölmüş olduğunu söyledi diğeri iyi zaten çift plasentalı oldukları için etkilenmemiş.. birkaç doktora daha gideceğiz eğer onlarda ölmüş derse kürtaj olacağım..
Canım çok geçmiş olsun 🥺
İnşallah yanlış görülmüştür . Kürtaj işlemini lütfen iyice araştır ,
Bi arkadaşımızda böyle oldu birinin kalbi durdu C
Hiç müdahale etmediler o küçülüp bi köşede kaldı .

Kızlar merhaba... İyi haberlerle gelemedim maalesef daha önce siteye girdim ama ağlamaktan yazamadım...ancak kendime gelebildim. Bebeklerden birinin kalp atışını duyamadık ve doktor ölmüş olduğunu söyledi diğeri iyi zaten çift plasentalı oldukları için etkilenmemiş.. birkaç doktora daha gideceğiz eğer onlarda ölmüş derse kürtaj olacağım..
Takdiri ilahi böyleymiş demek.Başın sağ olsun canım diğer bebeğin için güçlü olmalısın üzülme diyemem annelik, hormonlar falan ama zor gelse de üzülmemeye çalış diğer bebeğinin sana ihtiyacı var

Canım çok geçmiş olsun ama üzülme benim çevremde aynı durumu yaşayan iki kişi var. Abla kardeşler hatta önce kardeşi hamileydi ikizlere biri karnında öldü diğeri çok sağlıklı doğdu hiç etkilemedi. Kürtaj falan da olmamış o.
aynı şekilde ablası da ikizlere hamileyken biri karnında vefat etmiş önümüzdeki ay diğerini doğuracak hiçbir sıkıntısı yok. Böyle şeyler olabiliyor. Birinin bu dünyada nasibi yokmuş diyelim öyle teselli edelim.
kendini hiç üzme içinde bi can daha var. Sen hala hamilesin, o bebişin stres ve üzüntüden uzak olması lazım onun için güçlü ol 💚
Evet uranus35 uranus35 e katılıyorum. Diyecek bir şey yok. Çok geçmiş olsun. Birkaç doktora daha gidin bakalım ama hayırlısı ne ise o olacagini düşün hakkınızda üzülmeyin MahidevranSultan MahidevranSultan

Back