Canım cok üzüldüm gecmiş olsun. Ama cok şükür ki bebeğinin diğeri hiç etkilenmemiş. Rabbim sağlıkla onu sana bağıslasınİnşallah ama 1 hafta öncesine kadar duyuyorduk..
Ölen bebekle alakalıymış. Neden bilmiyorum ama içimden bir ses hala yaşıyor diyor..MahidevranSultan cok uuzldum cnm insallah diyer bebegini sagsaglim kucagina alirsin Kanamann icin ne dedi parcaliydi?
Hayirliis cnm bi gidin baska doktoradz gozukunÖlen bebekle alakalıymış. Neden bilmiyorum ama içimden bir ses hala yaşıyor diyor..
Çok teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun ama üzülme benim çevremde aynı durumu yaşayan iki kişi var. Abla kardeşler hatta önce kardeşi hamileydi ikizlere biri karnında öldü diğeri çok sağlıklı doğdu hiç etkilemedi. Kürtaj falan da olmamış o.
aynı şekilde ablası da ikizlere hamileyken biri karnında vefat etmiş önümüzdeki ay diğerini doğuracak hiçbir sıkıntısı yok. Böyle şeyler olabiliyor. Birinin bu dünyada nasibi yokmuş diyelim öyle teselli edelim.
kendini hiç üzme içinde bi can daha var. Sen hala hamilesin, o bebişin stres ve üzüntüden uzak olması lazım onun için güçlü ol
Canım çok geçmiş olsun allah diğer bebeğini bagislasin
İnşallah çok sağolunCanım cok üzüldüm gecmiş olsun. Ama cok şükür ki bebeğinin diğeri hiç etkilenmemiş. Rabbim sağlıkla onu sana bağıslasın
Evet çok haklısın hayırlısı olsun diyelim.SağolCeyda2000 uzulme diyemem ama soyle dusun demek ki onun nasibi bu dunyada yokmus. bazen hayir sandiklarimiz ser, ser sandiklarimiz hayirdir.
Süper o zaman, geriden gelip normal zamanına hızlıca gelısebılıyor, bana da umut oldun2 hafta once gittimde 5+4 cikmisti ozaman uyumlu degildi cunku ben 6+4 bekliyordum yani 1 hafta geriden geliyor:) gec dollenme olmus.. ama sukur suan uyumlu gidiyor 2 hafta once 5+4 du suan 7+4Insallah sendende guzel haberler duyariz
Güçlü dur kuzum diğer bebegın için,, sana ihtiyacı varİnşallah ama 1 hafta öncesine kadar duyuyorduk..
Çok geçmiş olsun canımHepinizden Allah razı olsun hepinizin bebeğini size bağışlasın şimdi çıktım iyiyim şükür Rabbim tekrar nasip eder inşallah iki tane oğlum var benim Allah hiç olmayana arayana en kısa zamanda versin inşallah
Evet... deprem stresinden mi oldu diye düşünüyorum bazen dikkat edemedim o sırada onlara, oğlumu kucağıma aldım ama onun anne deprem oluyor sesinden sonra karnımdakileri hiç düşünemedimGüçlü dur kuzum diğer bebegın için,, sana ihtiyacı var
Yaa lutfen bu yuzden kendını suclu hıssetmeEvet... deprem stresinden mi oldu diye düşünüyorum bazen dikkat edemedim o sırada onlara, oğlumu kucağıma aldım ama onun anne deprem oluyor sesinden sonra karnımdakileri hiç düşünemedim
Çok değil canım biraz ağrı var sadece ama seni kürtaj yapmazlar canım çünkü tüm rahmi temizliyor İnşallahh senin için herşey güzel olurÇok geçmiş olsun canımbende öyle düşünüyorum nasolsa bir oğlum var diğeri de sağlıklı üçüncüye gerek yok Allah olmayanlara versin diyorum ama zor işte.. Kürtaj zor muydu?
Birde 27 yaşbdiyelim 2 ayım kaldıHepinize merhabalar inşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız benim sat 26.09 bugün test yaptım pozitif çıktı fakat hayla emin değilim yarın birdaha yapacağım eğer doğruysa ve sağlıklı ilerlerse 2. Çocuğum olucaksilik çizgi madurluğu çok yaşamıştım ama daha hiç bukadar belirgin olmamıştı 3 senedir istiyoruz hepimiz için hayırlı olsun inşallah
Kızlar merhaba... İyi haberlerle gelemedim maalesef daha önce siteye girdim ama ağlamaktan yazamadım...ancak kendime gelebildim. Bebeklerden birinin kalp atışını duyamadık ve doktor ölmüş olduğunu söyledi diğeri iyi zaten çift plasentalı oldukları için etkilenmemiş.. birkaç doktora daha gideceğiz eğer onlarda ölmüş derse kürtaj olacağım.
Him sen de duymadın yaniBana 5 hafta sonra dedi ama bende 5 hafta dayanmam farkli bir doktora gitcem kalp atisini gormek icin❤
Allah yardımcın oksunBebeğimin kalbi durduğu için birazdan kürtaja gireceğim bana dua edin lütfen
Canım çok geçmiş olsunKızlar merhaba... İyi haberlerle gelemedim maalesef daha önce siteye girdim ama ağlamaktan yazamadım...ancak kendime gelebildim. Bebeklerden birinin kalp atışını duyamadık ve doktor ölmüş olduğunu söyledi diğeri iyi zaten çift plasentalı oldukları için etkilenmemiş.. birkaç doktora daha gideceğiz eğer onlarda ölmüş derse kürtaj olacağım..
Takdiri ilahi böyleymiş demek.Başın sağ olsun canım diğer bebeğin için güçlü olmalısın üzülme diyemem annelik, hormonlar falan ama zor gelse de üzülmemeye çalış diğer bebeğinin sana ihtiyacı varKızlar merhaba... İyi haberlerle gelemedim maalesef daha önce siteye girdim ama ağlamaktan yazamadım...ancak kendime gelebildim. Bebeklerden birinin kalp atışını duyamadık ve doktor ölmüş olduğunu söyledi diğeri iyi zaten çift plasentalı oldukları için etkilenmemiş.. birkaç doktora daha gideceğiz eğer onlarda ölmüş derse kürtaj olacağım..
EvetCanım çok geçmiş olsun ama üzülme benim çevremde aynı durumu yaşayan iki kişi var. Abla kardeşler hatta önce kardeşi hamileydi ikizlere biri karnında öldü diğeri çok sağlıklı doğdu hiç etkilemedi. Kürtaj falan da olmamış o.
aynı şekilde ablası da ikizlere hamileyken biri karnında vefat etmiş önümüzdeki ay diğerini doğuracak hiçbir sıkıntısı yok. Böyle şeyler olabiliyor. Birinin bu dünyada nasibi yokmuş diyelim öyle teselli edelim.
kendini hiç üzme içinde bi can daha var. Sen hala hamilesin, o bebişin stres ve üzüntüden uzak olması lazım onun için güçlü ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?