- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 33
Doktor ilaç verdi bugün alacam inşallah geçer rahatlarım.. bazen hamile olduğunu bile unutuyorum bir oğlum olunca onun peşine ilki öyle mıydı diyorum yatıp dinlenir az iş çok kitap okurdum şimdi oturmaya fırsat bulamıyorum diye üzülüyorumEnfeksiyon ağrısı çok rahatsız edici oluyor gerçekten ama sende kendini strese sokma sakin ol bebişinde sakin olsun
Bizim haftalarımız aynı seninle benimde bulantım başlamadı, bazılarının hiç bulantısı olmuyormuş benimde olmaz diye ümit ediyorum valla
Benim hem koku hem bulantı hem kusma. Uzandığım yerden kalkamıyordum inanılmaz bi bulanti yaşadım. Tabi ac kaldıkça daha çok bulanıyordu. Eşim işten gelip yemek yapardı yazikLesaM Valla benim oğlumda bulantı değil ama 3 ay yemek yapamadım pişen tüm yemekler o kadar kötü kokuyordu ki kv yemek vermezse ac kalırdım eşim pek yemek bilmez mahvoldum bende umarım öyle olmaz diye dua ediyorum
Inşallah bir daha öyle olmaz ve ben yemek piserkende evde duramıyordum bir gün o kadar canım sıkıldı ki birilerinin eline bakmak zor oluyor kim olursa olsun mercimek çorbası yaptım öğüre öğüre ama yiyemedim ve o gündür mercimek çorbası bana hiç hoş gelmiyorBenim hem koku hem bulantı hem kusma. Uzandığım yerden kalkamıyordum inanılmaz bi bulanti yaşadım. Tabi ac kaldıkça daha çok bulanıyordu. Eşim işten gelip yemek yapardı yazik
İlk zamanlar fazla bulanti olmuyor hafif ben de yeni basladi agzimin tadi kacti inş kucağimiza almayi nasip eder rabbimDinlenmek mumkunmu3 yaşında cadi bi kızım var onunla ilgileniyorum. Cumayı iple çekiyorum inşallah kalp atışı da duyulur
bende de hafif hafif var.buna bile raziyim daha da artmaz inşallah. Gerçekten insani hayattan soğutuyor çünkü. Amin inşallah saglikla gelir hepsiİlk zamanlar fazla bulanti olmuyor hafif ben de yeni basladi agzimin tadi kacti inş kucağimiza almayi nasip eder rabbim
Merhabalar bende ilk gebeliğimde sabah 5te test yapıp eşimi hamileyyiiimm diye kaldirmistimKizlar selamlaarr. Ben de bu sabah test yaptim ve saniyesinde iki cizgi oldu insallah tutunursa ben de haziranda dogumdayim insallah ayyyy cok heyecanliyim ölecegm heyecandan hatta o derece sabahtan beridir elim ayagim titriyor ne guzel bir his bu
Bizde geçen ay aslında geenlik istersen bu ay vazgeçmiştikdedik 1 yıl daha korunalım kızımız 2 yaşına falan gelsin :) ama tam korunamamışız . Çokta sorun değil istiyorduk zatende biraz şok olduk
Ben diyordum emzirdiğim için hemen olmaz
İnan canım bende merak ediyorum çok. Şöyle durum var bebeğim 22 aylık henüz biz ufaktan hazırlık yapalım diyorduk. Ocak gibi korunmayı bırakırız demiştik. (Oğluma 1 ayda hamile kaldım) bende bu ay soğan kürüne başladım bir arınma olsun demiştim. Sonrada eşim korunuyordu. Birliktelik sonrası bir baktık.. yırtılmışbirde hesaplarım ki yumurtlama günüymüş.. bir iki gün sonrasında kasık ağrısı vesayre oldu sonra kayboldu o belirtiler şimdi biraz hafif şekilde göğüslerde dolgunluk var sanki ve hiç görmediğim saydam akıntılar devam ediyor.. ilk oğlum da kanda bat a 3 gün kala çıkmadı, bat günü idrarda çıktı çok şaşırmıştık o yüzden mutlaka bat ı beklemem gerek sanırsam.. vakit geçmiyiiiii
Kızlar millet yıllarca uğraşıyor siz nasıl yanlışlıkla kaldınız, varsa bi yolu bize de anlatın .benim 8 ay oldu tam unutup ümidi kesmiştim,ancaişte nasipte varsa her türlü oluyor. Bizim plânlarımıza uymuyor çoğu sey:) bizde coronadan dolayı ertelemiştik. Sonra tam yumurtlama gününe denk geldi. Ki eşime dikkat edelim demistimyumurtlamadan 15gun geçtiyse büyük ihtimal çıkar testte ama. Ben 3 tane test almıştım direk hasteneye gitmemek için. koyulasmasina baktım
TesekkurlerMerhabalar bende ilk gebeliğimde sabah 5te test yapıp eşimi hamileyyiiimm diye kaldirmistimadam neye uğradığını sasirmisti hayırlı uğurlu olsun insallah
Merhaba ben tüp bebekle hamile kaldım topikte banada yer var mı acabaArkadaşlar merhaba herkese. Hepimiz heyecanla bebeklerimizin varlığını öğrenme bekleyişindeyiz. Bu süreçte birbirmizi daha kolay takip edebilmemiz için tablo oluşturalım dedik. Herkese mutlulukla sonuçlanan hayırlı başlangıçlar diliyorum. Sağlıklı anneler, sağlıklı bebekler olabilmek duasıyla
İsim Yaş SAT Kaçıncı Durum Tahmini Doğum Tarihi Wings06 27 23.08.2020 2. 30.05.2021 M merve_eymen 29 25.08.2020 2. 01.06.2021 K Kayra2021 32 26.08.2020 2. @Lamiyaa 27 26.08.2020 2. 02.06.2021 @Melek Tongel 21 26.08.2020 1. 02.06.2021 combo 36 27.06.2020 2. 03.06.2021 @maalo 40 28.08.2020 1. 04.06.2021 @YtcNnz 21 29.08.2020 1. 05.06.2021 @Mmine-01 31 30.08.2020 2. 06.06.2021 @hoca_hanim 31 31.08.2020 1. 07.06.2021 @Liyam23 28 31.08.2020 07.06.2021 @hullaglnc 32 31.08.2020 2. 07.06.2021 LesaM 31 01.09.2020 2. 08.06.2021 @Minnakgelin 24 01.09.2020 1. 08.06.2021 @Nrsycskn 24 01.09.2020 1. 08.06.2021 @PembeAnkaKusu 28 07.09.2020 1. 14.06.2021 @Bismilhayrun 13.09.2020 20.06.2021
Benım ilk 2 gebeliğimde hemen tuttu . Bir sürü seebebi olabilir . Yememize içmemize sağlığımza çok özen gösteirriz . Ağrı kesiici dahil ilaç kullanmayız .Kızlar millet yıllarca uğraşıyor siz nasıl yanlışlıkla kaldınız, varsa bi yolu bize de anlatın .benim 8 ay oldu tam unutup ümidi kesmiştim,anca
Bi ben bilmiyorum sanırım kac haftalık oldugumu uygulamalar karıstı bende, ben asılama oldum 15. Gün bugun ama yumurta normal donguden 6 gun once buyudu, son adeti gırınce 3 hafta cıkıyor, ama aslında 4 hafta olması gerek onu nasıl yapıcam ya adet tarıhını 6 gun once mı girsem?
Yaaa evet tesadüfe bak. Ben doğduktan sonra annem 2. Çocuk için çok uğraşmış. Kardeşimle 15 yaş var aramızda. Hep doktorlarda geçti yılları kadıncağızın :)Çok benziyor hikayemiz.. benim de son adet 6 Eylül ve benimde annemin 10 yıl bebeği olmamış.. şu an bi aksilik olmazsa inş 4 haftalık bir mucizem var ☺☺☺
Yanlışlıkla değil aslinda yumurtlama gününe denk geldiği için birde demekki nasip böyleymiş tuttu şükür. Öncesinde marttan beri korunmuyorduk bizde ama hiçbiri yumurtlama günü olmamıştı.Kızlar millet yıllarca uğraşıyor siz nasıl yanlışlıkla kaldınız, varsa bi yolu bize de anlatın .benim 8 ay oldu tam unutup ümidi kesmiştim,anca
Annemin benden sonra bir daha olmamış tek çocuğum ben.. çok korkuyordu bende çocuk hasreti çekerim diye ama çok şükürYaaa evet tesadüfe bak. Ben doğduktan sonra annem 2. Çocuk için çok uğraşmış. Kardeşimle 15 yaş var aramızda. Hep doktorlarda geçti yılları kadıncağızın :)
İnş sağlıkla gelirler. Kan testi yaptırdınız mı? Ben haftaya yaptıracağım.
16 ekime de doktor randevusu aldım. Bakalım nasıl olacak. Aşırı heyecanlı şeyler :)
Bende yeni uykudan uyanmış gibiyim sürekli uyuyayım diyorum ama uyuyamıyorum. Kaşık ağrısı oluyor bende biraz bide bel ağrısı var. 4+2 benimdeMerhabalar, bende hamile oldugumu ögrendim❤ Suan 4+6 haftalik hamileyim . Asiri derecede uyku halim var sizler nasilsiniz