2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Selimde çok hasta oldu ya, abi okula gittiği için o olunca otomatikmen hep selimde oldu..umaırm bir an evvel düzelir yemek sorununuz
Canım iyim çok teşekkür ederim sen nasılsın bebiş nasıl

Canım elayağız nickli arkadaşımız vardı bebeği 3 aylıkken aniden kalp durması yoğun bakım koma hali derken bir türlü uyanmadı bitkisel hayatta 1. 5 senedir

Çocuklar büyüdü buralar iyice boşlandı...
Selimde tek tük kelimeler var bıcır bıcır bir çocuk oldu maşallah, arada bir oyun grubuna gidiyoruz okul deneyimi kazanıyor sosyalleşiyor..
Evet çocuklarla uğraşmaktan fırsat kalmıyor buraya girmeye . Benim ikinci bebeğimde doğdu 24 günlük olduk bugün iki bebekle daha zor . Birincisinin tam duzeni oturmuştu gece uykusu vs .şimdi hepsine yeniden başladık gibi . Allah'tan oğlum uslu bir bebekte o bari beni ugrastirmiyor . Bizde artık konuşuyoruz hatta kısa kısa cümle kurmaya başladı 10 gündür . Anne ver . Baba yok o ne gibi . Ve şarkılara kendi dilinde eşlik ediyor ritimlerini tutturarak . Büyüyorlar günden güne daha tatlı daha dilli oluyorlar . Allah hepsini bizlere bağışlasın . Bahtlari güzel olsun inşaallah

Ah yavrum benim Rabbim hiçbir kulunu evladı ile sınamasın çok üzüldüm hatırlıyorum o arkadaşı

Maşallah analı babalı büyüsün kız mı bu?amin inşallah hepsi sağlıkla sıhhatle mutlulukla büyüsün
Ah yavrum benim Rabbim hiçbir kulunu evladı ile sınamasın çok üzüldüm hatırlıyorum o arkadaşı
Amin inşallah canım yavruları annesiz kaldı gibi bişi var ama yok
Sen nasılsın evlatların iyi mi eşinle sıkıntılar vardı umarım düzelmiştir..

bebeğin kalbi durmuş demi annenin değil yanlış anlamadım ben... Evlatlarım iyi çok şükür eşimle sıkıntıları düzelttik şükür canım sen nasılsın nasıl gidiyor başka bebek düşünmüyor musun yoksa varmı

Cnm sende mi hamilesin

Çok sevindim düzelmenize benim 10 yaşında bir oğlum daha var yaşım da 39 olacak nisanda Allah onlara sağlık versin isteyene nasip etsin inşallah seninde hayırlı olsun canım tamamına erdirsin Rabbim
Hayırlı ramazanlar

Allah razı olsun Amin Allah bağışlasın evlatlarını canım, bende 38 ı'm planlı olmadı Rabbim ne derse o oluyor hayır ramazanlar canım

evet çok teşekkürler biraz kaçak oldu

hayırlı olsun kaç haftalık ? ben de yeni öğrendim sayılır
Canım sagolasın inan Dr gitmedim şubatın 18 regli oldum mart ın 15 16 sı olmam gerekiyordu bu sonuç testte

Eklentiler

• IMG_20230321_180653.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20230321_025026.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 36
Arkadaslar, bem alayayız in durumunu bilmiyordum. Öğrendiğinden beri dua ediyorum, cok üzüldüm.
Ramazan ayının hürmetine rabbim sifa versin. Çocuklarına kavustursun onu insallah.
Adanadayım, deprem korkum hala sürerken, ne zaman buraya girsem, aklima geliyor.
Bu arada hamile olan arkadaslar, saglicakla alın insallah kucaginiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…