Saglikli sekilde kucagina al cnm normal mıSelam kızlar
37+4 oldum bakalım hiç ses seda yok, ilk oğluşum 39+0 da gelmişti 1.5 haftaya dogururum inş dua edin kızlar
Hayırlı olsun bende hamileyim doğuma 2.5 ay gibi bir süre kaldı daha şimdiden çok zorlanıyorum doğunca nasıl olacak hiç bir fikrim yok ama elbette bir sekilde bakilacaklar .Korkularınızi çok iyi anlıyorum
Allah kolaylık versin canım biz Ne yapalım sürekli hastalıklarla uğraşıyoruz bu günümüze şükür olsun diyelimDogumum ağustos başında insallah cnm 11+1 haftalik olduk avare gibiyim günleri zor bitiriyorum gece uykularımda azaldı hayırlısıyla bulantilar bitse kendime geleceğim inşallah sen nasılsın bebeğin nasıl
Maşallah neyin olacakNormalde doğumum 8 Mart ama doktorum 20 ile 24 Şubat arasında sezeryan olacağı için alicaz dedi ayın 6 anda ki randevuda kesin tarih verecek .
Ya maşallah hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyütsünBen doğurdum bile çok şükür elhamdulillah
Çok zor.. Allah yardımcısı olsun tüm bebiş bekleyenlerin
O seni az kalmış canım Sağlıkla doğur inşallahSelam kızlar
37+4 oldum bakalım hiç ses seda yok, ilk oğluşum 39+0 da gelmişti 1.5 haftaya dogururum inş dua edin kızlar
Hadi bakalım inşaallah sağ sağlim alırsın bebeğini kucağına dualarımız seninleSelam kızlar
İns canım her sey yolunda giderse ilk bebişteki gibi normal olacak ama cok stresli geçiyor hamileliğim . Bebiş 2 yas sendromuna erken girdi ve her seye aglıyor asırı sabır tüketiyorSaglikli sekilde kucagina al cnm normal mı
Merhaba bende uzun zamandır girmiyordum yazınızı gördüm öncelikle geçmiş olsun nasıl dalmalari var benim yegenimde havale geçirmişti dalmalara dikkat edinKızlarrrr bayadır girmedim bende çok özlemişim buraları , 2. Hamile olanları tebrik ederim iyi cesaret vallah :) bende isterdim ama bizimki en ufak ateşte havale geçirdiği için ikinciyi düşünemiyorum . Çok aktifleşti durmuyor. Arada böyle dalıp gidiyor biyerlere hayal kuruyor, düşünüyor , o beni tedirgin ediyor. Aslında en ufak değişik bir şey yapınca hemen tedirgin oluyorum o ayrı mesele zaten. Umarım bir gün bende buraya güzel bir haber yazarım :) şuan kendimde o gücü bulamıyorum . Çok öpüyorum sizleri
Merhabalar, hani biriyle konuşursunuz kulak orda olur ama gözünüz bir yere takılır ya gülümsemeye hareket etmeye işinize devame dersiniz ama gözler başka yerde. Bu şekilde dalmalar. Doktora da söyledik , kısa nöbet olabilir gözlemlemek lazım dedi ama yaptığı şeyi devame diyorsa sorun yok . Mesela elinde kalem varsa düşürüyorsa veya herhangi bir tepki vermiyorsa o zaman sorun olabiliyormuş. Takip edin , Erken teşhis çok önemli dediMerhaba bende uzun zamandır girmiyordum yazınızı gördüm öncelikle geçmiş olsun nasıl dalmalari var benim yegenimde havale geçirmişti dalmalara dikkat edin
Anladim çok geçmiş olsun yeğenimin 2 3 saniye süren dalgaları ve göz kirpmalari vardi onunki nöbetmis o yüzden dedim Rabbım yavrularımızın korusunMerhabalar, hani biriyle konuşursunuz kulak orda olur ama gözünüz bir yere takılır ya gülümsemeye hareket etmeye işinize devame dersiniz ama gözler başka yerde. Bu şekilde dalmalar. Doktora da söyledik , kısa nöbet olabilir gözlemlemek lazım dedi ama yaptığı şeyi devame diyorsa sorun yok . Mesela elinde kalem varsa düşürüyorsa veya herhangi bir tepki vermiyorsa o zaman sorun olabiliyormuş. Takip edin , Erken teşhis çok önemli dedi
Bizimki yemek yiyor çiğnemeye devam ediyor araba varsa elinde oynamaya devam ediyor, parmaklarımı oynatınca böyle geri dikkati dağılıyor, azda olsa rahatlattı beni doktor ana bakalım kontrol edeceğiz.
Çok geçmiş olsun , bizde göz kırpma vs yok sadece sabit bir yerlere bakıp düşünceli gibi ama işini yapmaya devam ediyor elindekini dülürmüyorAnladim çok geçmiş olsun yeğenimin 2 3 saniye süren dalgaları ve göz kirpmalari vardi onunki nöbetmis o yüzden dedim Rabbım yavrularımızın korusun
Merhaba iyiyim sen nasılsın? yok cnm ya uyanmamış malesefC ceylin1907 merhaba cnm nasılsın uzun zamandır aklıma gelip duruyor bir arkadaşımız vardı Demet ne oldu durumu nasıl uyandı mı?
Gercekten cok üzüluyorum hic tanimadim ama hep aklımda keske uyansa sağlığına kavuşsa biran önceMerhaba iyiyim sen nasılsın? yok cnm ya uyanmamış malesef
Sen nasılsın hamilelik nasıl geçiyor defne nasıl
Bende öyle çok üzülüyorum. Biz WhatsApp grubu kurmuştuk orada daha da samimi olmuştuk bu yüzden sanki tanıdığım biri giib oldu bana.. İnşallah mucize olur da iyileşir..Gercekten cok üzüluyorum hic tanimadim ama hep aklımda keske uyansa sağlığına kavuşsa biran önce
Ben iyiyim cnm cok şükür sanırsam oğlum olacak bugun net dediler
Defne yaramazlık peşinde aynı iştahsızlık devam cok şükür sağlığı yerinde azilari çıkaracak inşallah
Sen nasılsın oğlun nasil cnm
Merhaba teşekkürler sen nasılsın?Merhaba kızlar umarım herkes iyidir
Amin inşallah cnmBende öyle çok üzülüyorum. Biz WhatsApp grubu kurmuştuk orada daha da samimi olmuştuk bu yüzden sanki tanıdığım biri giib oldu bana.. İnşallah mucize olur da iyileşir..
Ay hadi maşallah ne kadar araları olacak defne ile? Bizde iyiyiz şükür hala emerek uyuyor selim 2 yaşı doldurduktan sonra bıraktırma girişiminde bulunacağım meme harici evde uyutamıyorum. Defne emiyor mu?
Canım iyim çok teşekkür ederim sen nasılsın bebiş nasılSelam canım nasılsın iyimisin çocuklar nasıl?