Şu kaçıncı haftadasiniz . ben de daha kullanmıyorum filim asit verdi onu alicam. Ben de korkarak gittim ama şükür ki göründü inşAllah sizin de görünür .
Bu hafta içinde görünür herhalde canım ama tabi herkesin farklı olabiliyor ☺ profiline gidip hesap detaylarına tikla aşağıda yazıyor bebeğin muhtemel doğum tarihi diye öyle yazıyordu galiba ☺ oraya gir tarihi .
Sağlık ocağına gitmiştim bugün kan sonucu almaya 95.78 cıktı
Bana dedi geç döllenme yada kimyasal olabilir dedi moralim çok bozuldune yapicam bilmiyorum
Canım kanaman yoksa korkma Allahın izniyle bebeğin seninledir. Yapacagın tek sey bugün 95 se persembe birdaha kan var acildende yapıyorlar ben hep öyle baktırıyordum. Persembe günü bu değerin 200.-250 lerde olması gerekir. Zayen pkon varsa normaldir senin bu yaşadığın çünki pkolarda yumurtlamanın ne zman oldugu belli olmuyor adet tarihine göre belirleyemezsiniz. Ve suanda bebeğibiz 2 bucuk 3 hafatlık oluyor
Bu hafta içinde görünür herhalde canım ama tabi herkesin farklı olabiliyor ☺ profiline gidip hesap detaylarına tikla aşağıda yazıyor bebeğin muhtemel doğum tarihi diye öyle yazıyordu galiba ☺ oraya gir tarihi .
Eki Görüntüle 2711502
Albümü acmisken bunu gördüm sizede atmak geldi içimden şöyle poz veren bebeklerimiz olsun inşallah biz umudumuzu yitiriyoruz ama onlar gülüyor güçlü olmalıyız
Bazen o dolgunluk hıssi de olmuyor ama sonra minik minik batıyor rahatlıyorım, sende oyledır, içini ferah tut, senın kese sat İle uyumluydu deıl mı, benım 5+...haftadyım sanırım ben
Ben öyleyim bazı günler hiç gebe gibi değilim bazende bulantıdan bişe yapanıyorum. Acıkınca midem bulanıyor. Yemek yiyorum yine bulanıyor. Allah tan henüz kusmadım