2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ablalar doktor bana basin filan agrirsa diyerekten minoset yazdi su anda basim agriyo acaba icsem mi ki doktor sizlerede yazdimi agriniz olursa filan
İlaç içme canım ne gerek var Parol kullanıldığını biliyorum ama çok çok dayanamazsan

İyi Allah’a şükür canım hafif bulantılı bol uykulu geçiyor günlerim :)
Sende ne var ne yok yazmıyorsun
ben aynı canım nolsun hiçbişi hissetmiorm da o da iyi deil bişi olursa anlamıcam tedirginliği var :S
ben sürekli bakamıorm bi giriorm 30 sayfa ilerlemiş böle aradan yazıp sizi soruorum :)

Merhaba arkadaşlar Üç gündür çok kötüyüm mide bulantısı baş dönmesi doktora mesaj attım oda prilam dr verdi sabah akşam tok karnına kullanmaya başladım bugün şu an için hiçbir etkisi yok yatak döşek yatıyorum evde işe de gidemedim Elimi kolumu kaldıramıyorum çok kötüymüş bu durum napıcam böyle bilmiyorum

Cok üzüldüm, veren de Rabbım alan da, inşallah en kısa zamanda saglıcakla tekrar nasip edecek

Allahh yardimcin olsun abla allahtan umit kesilmez insallah tekrardn hamile kalirsin ve burda insallah bulusurz dualarimiz seninle kendine cook iyi bak allaha emanet ol
Sağ ol canım hayırlısıyla zamanında sağlıkla olsun sende sağlıklı hamilelik doğum yaşarsın

Canım çok üzüldüm. Bir yandan hiç yazmayınca tahmin ettim durumunu
Allah sana tekrardan saglikla hamile kalıp doğurmayı nasip etsin. Demekki bunu yaşayacağın varmis. Kısmet değilmiş. Üzülme yine yaz bize arada . Kendine çok iyi bak canım benim
Ablalar doktor bana basin filan agrirsa diyerekten minoset yazdi su anda basim agriyo acaba icsem mi ki doktor sizlerede yazdimi agriniz olursa filan
Canım minoset ve parol hamilelikte kullanılır. Ama bana sorarsan çok ağrın olmadıkça kullanmamak. Yine de sen bilirsin geçmiş olsun cnm .

Tamm abla aslinda cook agrim yok icmicem

canım çok geçmiş olsun, özellikle böyle bi süreçte hep sağlık istemek gerektiğini düşünüorm, sen de öyle düşünmeye çalış olur mu sana bişi olmasın sağlıkla tekrarı nasip olsn inşallah duamda olcaksn aklıma geldkçe

Canım sen benim ilk hanileligimdeki gibisin. Ilkler zor oluyor cogusunda.insallah zor zamanları çabuk atlatirsin . Seni çok iyi anliyorum

ben aynı canım nolsun hiçbişi hissetmiorm da o da iyi deil bişi olursa anlamıcam tedirginliği var :S
ben sürekli bakamıorm bi giriorm 30 sayfa ilerlemiş böle aradan yazıp sizi soruorum :)
Allah’ın izniyle çok iyidirler çok şanslısın kuzu yaaa

Çok geçmiş olsun inşaallah tez zamanda sağlıklı bir gebelikle yavrunuza kavuşursunuz

Selamunaleykum nasılsınız
Bugün 6+1 olduk ve doktora gittik kalp atışını duyarim diye ama duyamadık daha küçük ya da ters yatıyor goremiyorum dedi.
Boş gebelik mi dedim hayir var ama kalp atışını duymak için erkekmiş 9 gün sonra gel dedi. Endişelenme dedi doktor ama işte azcık korktum neden ?? Duyamadık diye.....
Bu konuda bilgisi tecrübesi ve duyduklarınız var sa yazın lütfen
Siz kaçın cı haftanızda duydunuz...?
Bir de şunu diyeyim vajinal bakıldı

Kesede büyümüş dedi bunu eklememişim ve azcık düşük tehdidi vardi 10 gün önce o da geçmiş dedi bugün doktorum

canım hemen endişe etme, ben6+2 de gitmiştim vajinal bakıldı duyduk, ama seninki bnmkine göre geç döllenmişse o yüzden duyulmamş olabilir. biraz sabret dr un da olumsuz konuşmamış sakin kalmaya çalış olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…