Amin Allah razı olsunnnnşansım sizlere de bulaşsın inşallah hepinizinki kısa sürsün bulantılar sıkıntılar
Çok geçmiş olsun. Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder. Bizde seni çok seviyoruz.Allah'a emanet olLesaM succulentaski @Lamiyaa @Dilaraerdogan isim olarak hatırlamak gerçekten zor soran merak eden dua eden herkesden rabbim razı olsun mutluluklarına mutluluk sağlıklarına sağlık katsın inşallah
Dün doktora gittim kesede büyüme yok içinde bebek yok artık beklemek senin için tehlike yaratır kanama yapar ve bu saatten sonra içi dolmaz dedi alıcaz dedi tek kötü yani kendi dusseydi keşke dedi ama o da sağlam cıktı ve düşmedi dedi akşamüzeri kürtaj oldum ruhsal hali anlatılamaz tabiki rabbim kimseye yasatmasin o yüzden bu grupta takibi bırakıcam ama herkesin her zaman yanındayım kurulan dostluklar unutulamaz umarım ömür boyu süren dostluklarimiz olur herkesin bebeği sağlıkla doğar ve sağlık mutlulukla buyur hepinizi çok seviyorum kızlar Allaha emanet olun
Geçmiş olsun, Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Bizde seni seviyoruz, seni tanıdığım için çok mutluyum. Allah’a emanet olLesaM succulentaski @Lamiyaa @Dilaraerdogan isim olarak hatırlamak gerçekten zor soran merak eden dua eden herkesden rabbim razı olsun mutluluklarına mutluluk sağlıklarına sağlık katsın inşallah
Dün doktora gittim kesede büyüme yok içinde bebek yok artık beklemek senin için tehlike yaratır kanama yapar ve bu saatten sonra içi dolmaz dedi alıcaz dedi tek kötü yani kendi dusseydi keşke dedi ama o da sağlam cıktı ve düşmedi dedi akşamüzeri kürtaj oldum ruhsal hali anlatılamaz tabiki rabbim kimseye yasatmasin o yüzden bu grupta takibi bırakıcam ama herkesin her zaman yanındayım kurulan dostluklar unutulamaz umarım ömür boyu süren dostluklarimiz olur herkesin bebeği sağlıkla doğar ve sağlık mutlulukla buyur hepinizi çok seviyorum kızlar Allaha emanet olun
İnşallah Canım ya gerçekten çok zor umarım kısa zamanda geçerCanım sen benim ilk hanileligimdeki gibisin. Ilkler zor oluyor cogusunda.insallah zor zamanları çabuk atlatirsin . Seni çok iyi anliyorum
Çok geçmiş olsun allah hayırlısı neyse onu versin hakkımızda inşallah bir dahaki denemenizde sağlıklı bir gebelik yaşarsınızLesaM succulentaski @Lamiyaa @Dilaraerdogan isim olarak hatırlamak gerçekten zor soran merak eden dua eden herkesden rabbim razı olsun mutluluklarına mutluluk sağlıklarına sağlık katsın inşallah
Ben sigara kullanmıyorum ama alkol konusunda bende aynı durumdayım iş gereği organizasyonlar vs. oluyor ve oralarda içtiğim zamanlar oldu veya hamileliğimi öğrenmeden önce arkadaşlarla falan bende kendimi suçlu hissediyorum bu konuda ama yapabileceğimiz birşey yok artık bundan sonra dikkat etmemiz gerekKızlar gebeliği öğrenmeden önce sigara/alkol kullananınız var mı ya benim çok kafama takılıyor bu konu suçlu hissediyorum kendimi. 5. Haftada gebe olduğumu öğrenene kadar günde nerdeyse 1 paket sigara iciyordum bir de o sıra çok sık alkol aldım, evlilik yıl dönümümüz, doğum günüm, başka özel günler hep arka arkaya geldi. Gebe olduğumu öğrenince bıraktım sigarayı bi daha da içmedim ama 5 haftada o kadar çok zararlı şey yapmışım ki düşününce Çok suçlu hissediyorum sizde var mı böyle bir durum? Görümcem 9 haftalıkken öğrenmiş hamile olduğunu o da sigara kullanıyor benim gibi bişey olmaz olan oldu artık diyo teselli etmek için
bir sorun olacağını sanmıyorum daha yeni yeni gelisiyor çünkü bundan sonra dikkat edersin icmazsin ben hamilleiginde karni büyümüş olup içki içen biliyorum çocuğunda da hiç bir sorun yok acikcasiKızlar gebeliği öğrenmeden önce sigara/alkol kullananınız var mı ya benim çok kafama takılıyor bu konu suçlu hissediyorum kendimi. 5. Haftada gebe olduğumu öğrenene kadar günde nerdeyse 1 paket sigara iciyordum bir de o sıra çok sık alkol aldım, evlilik yıl dönümümüz, doğum günüm, başka özel günler hep arka arkaya geldi. Gebe olduğumu öğrenince bıraktım sigarayı bi daha da içmedim ama 5 haftada o kadar çok zararlı şey yapmışım ki düşününce Çok suçlu hissediyorum sizde var mı böyle bir durum? Görümcem 9 haftalıkken öğrenmiş hamile olduğunu o da sigara kullanıyor benim gibi bişey olmaz olan oldu artık diyo teselli etmek için
Içki de sigara da içmedim bilmiyorumKızlar gebeliği öğrenmeden önce sigara/alkol kullananınız var mı ya benim çok kafama takılıyor bu konu suçlu hissediyorum kendimi. 5. Haftada gebe olduğumu öğrenene kadar günde nerdeyse 1 paket sigara iciyordum bir de o sıra çok sık alkol aldım, evlilik yıl dönümümüz, doğum günüm, başka özel günler hep arka arkaya geldi. Gebe olduğumu öğrenince bıraktım sigarayı bi daha da içmedim ama 5 haftada o kadar çok zararlı şey yapmışım ki düşününce Çok suçlu hissediyorum sizde var mı böyle bir durum? Görümcem 9 haftalıkken öğrenmiş hamile olduğunu o da sigara kullanıyor benim gibi bişey olmaz olan oldu artık diyo teselli etmek için
Değeriniz gayet güzel gidiyor. 2 güne bir ikiye katlamasi lazım. 1500 e ulaştıktan sonra kese görünürHerkese merhaba arkadaşlar. Hepimizin bebişler hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. @Sohrabb canım benim sat 12 Eylül ama yumurtlama 30 Eylül. 14 ekimde kan sonucu 113 çıktı 19 ekimde 895 çıktı. Değerler hakkında bilgisi olan yorum yapabilir mi? 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim çok tedirginim lütfen anlayanlar bişey söyleyin
Canım hemen hemen gebelik haftamız aynı gibi senin beta değeri kaç şuan ? Bende haftaya gitcem doktora kalp atışı duyulur mu merak ediyorumKızlar 5+4 te kalp atış görülür mü ?
Ben de hamilelik öğrenmeden önce içiyordum maalesef ama bırakmak istiyodum azaltmistim alkol kullanmam kesinlikle zaten de 4 haftalikken öğrenip hemen kestim öncesi de azalmıştım baya günde üc bes taneKızlar gebeliği öğrenmeden önce sigara/alkol kullananınız var mı ya benim çok kafama takılıyor bu konu suçlu hissediyorum kendimi. 5. Haftada gebe olduğumu öğrenene kadar günde nerdeyse 1 paket sigara iciyordum bir de o sıra çok sık alkol aldım, evlilik yıl dönümümüz, doğum günüm, başka özel günler hep arka arkaya geldi. Gebe olduğumu öğrenince bıraktım sigarayı bi daha da içmedim ama 5 haftada o kadar çok zararlı şey yapmışım ki düşününce Çok suçlu hissediyorum sizde var mı böyle bir durum? Görümcem 9 haftalıkken öğrenmiş hamile olduğunu o da sigara kullanıyor benim gibi bişey olmaz olan oldu artık diyo teselli etmek için
Allah yardimcin olsun çok geçmiş olsun rabbim tekrarını nasip etsinLesaM succulentaski @Lamiyaa @Dilaraerdogan isim olarak hatırlamak gerçekten zor soran merak eden dua eden herkesden rabbim razı olsun mutluluklarına mutluluk sağlıklarına sağlık katsın inşallah
Selam ben de sigara ictim alkol aldim. Benim sigaram da gunde 1 paketi buluyordu. Doktora zaten ilk soyledigim alkol aldim sigara iciyorum sorun olur mu diye sordum. Bundan sonra icmememi ve sorun olmayacagini soyledi. Bunu kafana takma sakin ol bundan sonra yediklerine dikkat et dedi. Sen de cok takma yediklerine dikkat et. Saglikli beslen Allahin izni ile saglikli bebeklere sahip oluruzKızlar gebeliği öğrenmeden önce sigara/alkol kullananınız var mı ya benim çok kafama takılıyor bu konu suçlu hissediyorum kendimi. 5. Haftada gebe olduğumu öğrenene kadar günde nerdeyse 1 paket sigara iciyordum bir de o sıra çok sık alkol aldım, evlilik yıl dönümümüz, doğum günüm, başka özel günler hep arka arkaya geldi. Gebe olduğumu öğrenince bıraktım sigarayı bi daha da içmedim ama 5 haftada o kadar çok zararlı şey yapmışım ki düşününce Çok suçlu hissediyorum sizde var mı böyle bir durum? Görümcem 9 haftalıkken öğrenmiş hamile olduğunu o da sigara kullanıyor benim gibi bişey olmaz olan oldu artık diyo teselli etmek için
Canim hic endiselenme bi daha ki gittiginde duyarsin. Daha cok kucuk gec dollenmis olabilir. Icini ferah tut bol bol dinlen kendini sakin yormaKesede büyümüş dedi bunu eklememişim ve azcık düşük tehdidi vardi 10 gün önce o da geçmiş dedi bugün doktorum
ya açıkçası alkol konusunda ben de kendimi suçlu hissetmiyorum çünkü annem bana hamileyken şarap aşermiş hayatında hiç şarabın tadını bilmediği halde. Yarım bardak yarım bardak 1 ay içinde 2 şişe şarap içtim diye anlatırdı hep. Ama işte sigara kafamı kurcalıyor. Bir kaç arkadaşımla konuştum hepsi de fısıldayarak "Allah yalan söyleyeni sevmez tek tük içtim hamileyken iç sen bişey olmaz" diyolar ama benim vicdanım el vermiyor doğurduktan sonra içerim kaçmıyo yaBen sigara kullanmıyorum ama alkol konusunda bende aynı durumdayım iş gereği organizasyonlar vs. oluyor ve oralarda içtiğim zamanlar oldu veya hamileliğimi öğrenmeden önce arkadaşlarla falan bende kendimi suçlu hissediyorum bu konuda ama yapabileceğimiz birşey yok artık bundan sonra dikkat etmemiz gerek
LesaM succulentaski @Lamiyaa @Dilaraerdogan isim olarak hatırlamak gerçekten zor soran merak eden dua eden herkesden rabbim razı olsun mutluluklarına mutluluk sağlıklarına sağlık katsın inşallah
Merhaba SAT 7 eylül olanlar vardı doktora gittinizmi ben yarın gideceğim ilk beta hcg 225 en son 1771 cıktı (gecen cuma günü )yarına 3 binlerde olur sanırım nabız duyulurmu sizce