2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Çok geçmiş olsun. Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder. Bizde seni çok seviyoruz.Allah'a emanet ol

Geçmiş olsun, Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Bizde seni seviyoruz, seni tanıdığım için çok mutluyum. Allah’a emanet ol

Merhaba SAT 7 eylül olanlar vardı doktora gittinizmi ben yarın gideceğim ilk beta hcg 225 en son 1771 cıktı (gecen cuma günü )yarına 3 binlerde olur sanırım nabız duyulurmu sizce

Çok geçmiş olsun allah hayırlısı neyse onu versin hakkımızda inşallah bir dahaki denemenizde sağlıklı bir gebelik yaşarsınız

Kızlar gebeliği öğrenmeden önce sigara/alkol kullananınız var mı ya benim çok kafama takılıyor bu konu suçlu hissediyorum kendimi. 5. Haftada gebe olduğumu öğrenene kadar günde nerdeyse 1 paket sigara iciyordum bir de o sıra çok sık alkol aldım, evlilik yıl dönümümüz, doğum günüm, başka özel günler hep arka arkaya geldi. Gebe olduğumu öğrenince bıraktım sigarayı bi daha da içmedim ama 5 haftada o kadar çok zararlı şey yapmışım ki düşününce Çok suçlu hissediyorum sizde var mı böyle bir durum? Görümcem 9 haftalıkken öğrenmiş hamile olduğunu o da sigara kullanıyor benim gibi bişey olmaz olan oldu artık diyo teselli etmek için

Ben sigara kullanmıyorum ama alkol konusunda bende aynı durumdayım iş gereği organizasyonlar vs. oluyor ve oralarda içtiğim zamanlar oldu veya hamileliğimi öğrenmeden önce arkadaşlarla falan bende kendimi suçlu hissediyorum bu konuda ama yapabileceğimiz birşey yok artık bundan sonra dikkat etmemiz gerek

bir sorun olacağını sanmıyorum daha yeni yeni gelisiyor çünkü bundan sonra dikkat edersin icmazsin ben hamilleiginde karni büyümüş olup içki içen biliyorum çocuğunda da hiç bir sorun yok acikcasi

Içki de sigara da içmedim bilmiyorum

Değeriniz gayet güzel gidiyor. 2 güne bir ikiye katlamasi lazım. 1500 e ulaştıktan sonra kese görünür

Ben de hamilelik öğrenmeden önce içiyordum maalesef ama bırakmak istiyodum azaltmistim alkol kullanmam kesinlikle zaten de 4 haftalikken öğrenip hemen kestim öncesi de azalmıştım baya günde üc bes tane

Kizlar batdan birgun once 134.59 ve battan birgun sonra 366.6 cikmisdi ve 4 gun sonra yani bugun beta boyle cikti guzelmi sizce 2346.88

Allah yardimcin olsun çok geçmiş olsun rabbim tekrarını nasip etsin

Selam ben de sigara ictim alkol aldim. Benim sigaram da gunde 1 paketi buluyordu. Doktora zaten ilk soyledigim alkol aldim sigara iciyorum sorun olur mu diye sordum. Bundan sonra icmememi ve sorun olmayacagini soyledi. Bunu kafana takma sakin ol bundan sonra yediklerine dikkat et dedi. Sen de cok takma yediklerine dikkat et. Saglikli beslen Allahin izni ile saglikli bebeklere sahip oluruz

Kesede büyümüş dedi bunu eklememişim ve azcık düşük tehdidi vardi 10 gün önce o da geçmiş dedi bugün doktorum
Canim hic endiselenme bi daha ki gittiginde duyarsin. Daha cok kucuk gec dollenmis olabilir. Icini ferah tut bol bol dinlen kendini sakin yorma

ya açıkçası alkol konusunda ben de kendimi suçlu hissetmiyorum çünkü annem bana hamileyken şarap aşermiş hayatında hiç şarabın tadını bilmediği halde. Yarım bardak yarım bardak 1 ay içinde 2 şişe şarap içtim diye anlatırdı hep. Ama işte sigara kafamı kurcalıyor. Bir kaç arkadaşımla konuştum hepsi de fısıldayarak "Allah yalan söyleyeni sevmez tek tük içtim hamileyken iç sen bişey olmaz" diyolar ama benim vicdanım el vermiyor doğurduktan sonra içerim kaçmıyo ya

sesin çıkmamış dün bakmıştım anladım kötü bir şey olduğunu. Ne denir bilmiyorum çok geçmiş olsun. Sen iyisen hiç sorun yok. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah.
Birkaç ay kendini vücudunu psikolojini dinlendir ve devam et :) inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın.

Merhaba SAT 7 eylül olanlar vardı doktora gittinizmi ben yarın gideceğim ilk beta hcg 225 en son 1771 cıktı (gecen cuma günü )yarına 3 binlerde olur sanırım nabız duyulurmu sizce

merhaba benim sat 6 eylül.
Pazartesi gideceğim doktora. Bugünlerde duyuluyor olması lazım heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…