2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
8hafta doğumdan önce 8hafta da doğumdan sonra seni calistiramaz doktor raporunu aldiktan sonra.cogul gebelikte süreler biraz daha artiyor diye hatirliyorum.buna doğum sonrasi analık izni denir.bundan sonra çocuğunu büyütebilmen için de belli sürelerde izin hakkın var .zaten korona var biliyorsunuz, onunla ilgili de gebelerin 6ay ücretsiz izin hakları verildi diye biliyorum.karsilikli iyi niyetli olarak anlasirsiniz ve haklarınızı kullanmazsanız sizin bileceğiniz iş tabi.eğer gebelikten dolayı işten çıkarma vb şeyler yaşarsan işvereni dava edebilirsin.kontrolere gitmen konusunda da izin vermek durumunda.ogrendiginiz gibi isvereninize yazılı olarak bildirin ki ileride ben bilmiyordum gebe oldugunu deme şansı olmasin.eger gerek yok
yazıya ya filan vesaire dediyse venkotu niyet sezdiyseniz iadeli taahhutlu evine posta edin gebelik yazisini kendisine,imzalayarak teslim alsın pttden.iste bu kadar 😁
😂😂😂

Kızlar birşey soracağım şimdi benim kesenin içindeki embriyoları falan görmem mi gerekiyordu nolması gerekiyordu tam olarak ben o kadar şok oldum ki ikiz olduğunu öğrenir öğrenmez transagectim doktor birşeyler söyledi hiçbirini hatırlamıyorum valla ya:KK43:
Canimm hayırlı olsun çok sevindim kendi adıma çok heyecanlanmıştım kesenin biri boş çıktı benim seninkileri duyunca çok sevindim vallaha😊kalp atışini duyduysan sıkıntı yok korkma ben baya araştırmıştım

Canimm hayırlı olsun çok sevindim kendi adıma çok heyecanlanmıştım kesenin biri boş çıktı benim seninkileri duyunca çok sevindim vallaha😊kalp atışini duyduysan sıkıntı yok korkma ben baya araştırmıştım
Çok teşekkürler canım benim ♥️🥰

Kızlar ya bende korku oluştu dr su dolu kese gözüküyor dedi ya Inşallah boş gebelik değil-dir ya bide hiç mide bulantim yada başka şikâyetlerimde yok korkmaya başladım birde bir iki blogda mide bulantısı kusma bebeğin sağlıklı olduğuna işaret falan yazmışlar benide telaşe ediyor 😢
Kalbi duran bebeğimde 2 hafta deli gibi bulantınyaşadım .
bulantı olması bebeğin sağlıklı olması anlamına gelmıyor

Kasık yanması bel ağrisi yaşiyorım ya bugun zaman zaman geçiyor sanirim adet dönemi yaklaşinca olabiliyormuş

Kızlar ya bende korku oluştu dr su dolu kese gözüküyor dedi ya Inşallah boş gebelik değil-dir ya bide hiç mide bulantim yada başka şikâyetlerimde yok korkmaya başladım birde bir iki blogda mide bulantısı kusma bebeğin sağlıklı olduğuna işaret falan yazmışlar benide telaşe ediyor 😢
Canım dr sana neden kesen dolu su var gibi şeyler söylüyor anlamadim belli bi gün verir tekrar en fazla bulanti için hiç üzülme daha erken ayrica bulantisi olmayanlarda oluyor benim iki gün hafifti tekrar tiksinti geldi ilk hamileliğimde aşiri fazlaydi mesela

Kızlar şu an inanamıyorum. Doktordan çıktım ve şuan arabada öylece kalakaldım. Ne yapacağımı bilemiyorum.az önce doktor karından baktı ve iki kese gördü. İkizlere hamileymişim
Ay ne mutlu sana canim ikiz annesi olmak baska bir duygu rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisleri darisi henuz kese kalp attisi gorulmemis olanlara ins ben dahil :dua: :KK70:

Ay ne mutlu sana canim ikiz annesi olmak baska bir duygu rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisleri darisi henuz kese kalp attisi gorulmemis olanlara ins ben dahil :dua:
Çok sağol hayatım ♥️ İnşallah sende bir an önce keseyi de görürsün kalp atışlarını da duyarsın bebişinin😊💖

telaslanma. bazı bebekler kendını 10 haftaya kadar göstermıyor. benım basma gelmıstı.8.hafta kendını gösterci cnm.

merhaba benım beta 518.56 cıktı bugun.30. gün deyım. reglıyı 28 günde bır olurum.
betaz degerı az mı cıkmıs

Aaa Aynıymısız ❤️ benım randevum 3 te, senınkı kacta, haberleselım mutlaka 😇
Evet Haberleşelim 😍benim randevum sabah 9 buçukta kan idrar sonucunu öğlenden sonra alırım diye erken saate aldım ertesi güne kalmasın tekrar gitmemek için
İnşallah kalp atışını duyabiliriz 😀

Canım dr sana neden kesen dolu su var gibi şeyler söylüyor anlamadim belli bi gün verir tekrar en fazla bulanti için hiç üzülme daha erken ayrica bulantisi olmayanlarda oluyor benim iki gün hafifti tekrar tiksinti geldi ilk hamileliğimde aşiri fazlaydi mesela
28 ine gün verdi canım kalbini dinliycez dedi kese siyah gözüküyordu ya kese siyah gözüküyor ici boş mu diye endişelenme dedi ici şuan su dolu bebeğin yaşayacağı su o yüzden siyah dedi bakalim neler olacak

X