2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ablalar bebek ne zaman belirginlesmeye baslar daha onceden hamilelik gecirmis ablalr soylebilr mi

• Beğen
Reactions: H E
Kızlar benimde dün akşama kadar hiç bir belirtim yoktu bi anda başım dönmeye midem bulanmaya başladı şuan yataktan kalkamıyorum o kadar midem bulanıyor ki doktor ilaç falanda vermedi daha üç hafta var kontrole nasıl Durucam ben böyle

Bence alttan muayene olmayin, ben gecen yil hamileyken doktor surekli alttan bakti ve bebegimi kaybettim😩 ustelik bebegimin oldugunude anlamadi, 3 ay ölü bebek taşıdım, alttan pek saglikli degil bence.
Nasıl yani bebeğin öldüğünü anlamadı?Kalp atışına bakmadı mi hiç.

Tahmin ediyordum hamile olabileceğimi ama testte görünce şok oldum. Oğlum kardeşi doğduğunda 3.5 yaşında olacak abi olmak için çok küçük bebeğim bu yüzden biraz vicdan azabı çekiyorum. :KK43: Listede
27 yaşında ve ikinciye hamile olan çok kişi gördüm ve bu beni biraz rahatlattı. İkinci bebeğe hamile olan hanımlar siz nasıl hissediyorsunuz acaba? :/

• Beğen
Reactions: H E
Günaydın kızlar, ben bugün dar kot giydim karnımı sıktı korktum biraz bebeğe bir şey olur mu acaba

Tahmin ediyordum hamile olabileceğimi ama testte görünce şok oldum. Oğlum kardeşi doğduğunda 3.5 yaşında olacak abi olmak için çok küçük bebeğim bu yüzden biraz vicdan azabı çekiyorum. :KK43: Listede
27 yaşında ve ikinciye hamile olan çok kişi gördüm ve bu beni biraz rahatlattı. İkinci bebeğe hamile olan hanımlar siz nasıl hissediyorsunuz acaba? :/
Çok iyi ben bile isteye yaptım :) bence yaşı çok güzel benım kızım 20 aylık olucak kardeşi geldiğinde :)

Kızlar benimde dün akşama kadar hiç bir belirtim yoktu bi anda başım dönmeye midem bulanmaya başladı şuan yataktan kalkamıyorum o kadar midem bulanıyor ki doktor ilaç falanda vermedi daha üç hafta var kontrole nasıl Durucam ben böyle

geçmiş olsun. Ben de öyle oldum işte birgünde başladı. Sadece tost makarna çubuk kraker yiyorum dünden beri. Dün bütün gece yatak döşek yattım. Bugün de işe halsiz gelince herkese korona muamelesi yaptı. Maskeyle izole oturuyorum. Sanırım artık işe de söylicem gebeliği .

Benim kızım da 3.5yasinda olacak ben geç kaldığımı bile düşünüyorum.
Koronadan korktuğumuz için erteledik yoksa arada 2yas olmasını isterdim. Oyun arkadaşı olsunlar birbirinin dilinden anlasinlar isterim.

Gunaydin kızlar. Bu sabah bulantıları ne kötü 🥺
Bir de benim burnum tıkanıyor o da mı hamilelikten bilmiyorum. Üstüne protestan içmedigim halde sürekli bir hazımsızlık sorunum var.
Hayırlısıyla şu 3 ay geçseydi belki rahatlardık. Allah sağlık versin bebelerimize

Kızlar bişey soracağım size. Özellikle sabah uyanırken gerneşerek uyanıyorum. Normalde bu kadar gerneşmem. Ama gebe kalınca böyle gerneşmekten ölüyorum. Düşük olan bebeğimde de öyleydim. Acaba bişey eksikliğimidir. Sizde de oluyor mu?
Aynen ben bacaklarımı o kadar sürdürüyorum ki 😅😅elimde olmadan
Birşey olacak diye de korkuyorum 😊
Vallahi canım birşey eksiğimidir bilmiyorum gün içerisinde yoruluyoruz belki ondan olabilir 2 evladım var yoruluyorum haliyle

Canım çocuklarımın arası 18 ay.Şimdi oğlum 7 buçuk, kızım 6 yaşında öyle güzel oynuyorlar ki anlatamam hiç ayrılmazlar hiç arkadaş aramazlar .
Kızıma hamile kaldığım zaman oğlum 9 aylikti o kadar çok ağladım ki oğluma bakıp bakıp ağlıyordum çok küçüktü
Şimdi gün de milyonlarca kez şükür ediyorum
Şimdi 3.ye hamileyim 😊😊
Sen akışına bırak😍 bence oğlun için dünyanın en güzel hediyesini veriyorsun ilerde ne dediğimi çok daha iyi anlayacaksın inşallah 😘😘

Benim kızım da 3.5yasinda olacak ben geç kaldığımı bile düşünüyorum.
Koronadan korktuğumuz için erteledik yoksa arada 2yas olmasını isterdim. Oyun arkadaşı olsunlar birbirinin dilinden anlasinlar isterim.

ben de böyle düşünüyorum. Arkasından çok beklememek istiyorum kısmetse :)

X