- 29 Mayıs 2017
- 260
- 243
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dışarıdan belli olacağı zamanı soruyorsan vücut tipine göre değişir canım. Bence en geç 16. haftada belli olmaya başlar. Kaç yaşındasın bu arada? :)Ablalar bebek ne zaman belirginlesmeye baslar daha onceden hamilelik gecirmis ablalr soylebilr mi
21 ablaDışarıdan belli olacağı zamanı soruyorsan vücut tipine göre değişir canım. Bence en geç 16. haftada belli olmaya başlar. Kaç yaşındasın bu arada? :)
Nasıl yani bebeğin öldüğünü anlamadı?Kalp atışına bakmadı mi hiç.Bence alttan muayene olmayin, ben gecen yil hamileyken doktor surekli alttan bakti ve bebegimi kaybettim ustelik bebegimin oldugunude anlamadi, 3 ay ölü bebek taşıdım, alttan pek saglikli degil bence.
Çok iyi ben bile isteye yaptım :) bence yaşı çok güzel benım kızım 20 aylık olucak kardeşi geldiğinde :)Tahmin ediyordum hamile olabileceğimi ama testte görünce şok oldum. Oğlum kardeşi doğduğunda 3.5 yaşında olacak abi olmak için çok küçük bebeğim bu yüzden biraz vicdan azabı çekiyorum. Listede
27 yaşında ve ikinciye hamile olan çok kişi gördüm ve bu beni biraz rahatlattı. İkinci bebeğe hamile olan hanımlar siz nasıl hissediyorsunuz acaba? :/
Ablalar bebek ne zaman belirginlesmeye baslar daha onceden hamilelik gecirmis ablalr soylebilr mi
Canim gunaydin bugun saat 12de randevum umarim iyi gecer çok heycanliyim korkuyorum da kötü bisey soyler diye doktorum. Bugun tam 7+3 haftaligiz belki kalp atisini felan duyarim diyorum birazda olsa rahatlamam icin iyi olur sanki.Kontrolünüz nasıl geçti inşallah iyi haberler almışsınızdır
Kızlar benimde dün akşama kadar hiç bir belirtim yoktu bi anda başım dönmeye midem bulanmaya başladı şuan yataktan kalkamıyorum o kadar midem bulanıyor ki doktor ilaç falanda vermedi daha üç hafta var kontrole nasıl Durucam ben böyle
Benim kızım da 3.5yasinda olacak ben geç kaldığımı bile düşünüyorum.Tahmin ediyordum hamile olabileceğimi ama testte görünce şok oldum. Oğlum kardeşi doğduğunda 3.5 yaşında olacak abi olmak için çok küçük bebeğim bu yüzden biraz vicdan azabı çekiyorum. Listede
27 yaşında ve ikinciye hamile olan çok kişi gördüm ve bu beni biraz rahatlattı. İkinci bebeğe hamile olan hanımlar siz nasıl hissediyorsunuz acaba? :/
Benim 2 oğlumdada 3 aylıkken herşeyleri belliydi kafası kolları bacakları cinsiyetleride 3 aylıkken öğrendim21 abla
Aynen ben bacaklarımı o kadar sürdürüyorum ki elimde olmadanKızlar bişey soracağım size. Özellikle sabah uyanırken gerneşerek uyanıyorum. Normalde bu kadar gerneşmem. Ama gebe kalınca böyle gerneşmekten ölüyorum. Düşük olan bebeğimde de öyleydim. Acaba bişey eksikliğimidir. Sizde de oluyor mu?
Canım çocuklarımın arası 18 ay.Şimdi oğlum 7 buçuk, kızım 6 yaşında öyle güzel oynuyorlar ki anlatamam hiç ayrılmazlar hiç arkadaş aramazlar .Tahmin ediyordum hamile olabileceğimi ama testte görünce şok oldum. Oğlum kardeşi doğduğunda 3.5 yaşında olacak abi olmak için çok küçük bebeğim bu yüzden biraz vicdan azabı çekiyorum. Listede
Benim kızım da 3.5yasinda olacak ben geç kaldığımı bile düşünüyorum.
Koronadan korktuğumuz için erteledik yoksa arada 2yas olmasını isterdim. Oyun arkadaşı olsunlar birbirinin dilinden anlasinlar isterim.