2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar bebek bezi olarak hangi markayı almayı düşünüyorsunuz? Hangi bedenden kaç tane almak gerekir? Hazır indirim geliyorken alayım diyorum ama kafamda deli sorular :110:

Kızlar bebek bezi olarak hangi markayı almayı düşünüyorsunuz? Hangi bedenden kaç tane almak gerekir? Hazır indirim geliyorken alayım diyorum ama kafamda deli sorular :110:
Ben sleepynin bio natural serisinden almıştım 1 tane 1numara yeterli erken bitsede 2 ye geçebilirsin çok farklı olmuyor büyüklüğü. en az 2 tanede 2 numara lazım. ben boyutunu denemek için 1 de 3 no aldım ona göre 3ten epey bi devam edilir diye

Sleepy alicam kızıma da kullanmıştım. 1numara yenidogandan 1ya da 2 paket alırım. Pisik yapmazsa devam ederim

Kızlar göğüsler daha büyür mü sizce doğuma doğru? Ya da emzirirken? Ben şimdi emzirme sütyeni bedenini bir beden büyük mü almam gerekir acaba?
Ebebektekini büyük aldım da. Şimdi internetten bir şeyler bakyım dedim sizle konuşurken kararsız kaldım
Benim genelde buyuyor cnm ama herkeste ayni etki edermi bilemedim..

168 canım. bende 76 la hamile kaldım. pandemide salıp baya kilo aldım kilo aldığım dönemde hamile kaldım.🙈
Aynı ben 😊😊 68 kiloydum karantinaya bi girdik ben hop 75 sonrada veremeden bebiş oldu ama hala aynıyım hiç almadım çünkü şeker çıktı en başında daha hamileliğin ondan ıstediğim hiç birşeyi yiyomuyorum açım hep 😔

Aynı ben 😊😊 68 kiloydum karantinaya bi girdik ben hop 75 sonrada veremeden bebiş oldu ama hala aynıyım hiç almadım çünkü şeker çıktı en başında daha hamileliğin ondan ıstediğim hiç birşeyi yiyomuyorum açım hep 😔
canım ya inşallah sağlıkla alırsın kucağına. benimde en büyük korkum o şuan. aç kalınca midem hemen bulanıyor o yüzden illa ki yemem lazım ama tabi ki seçimlerimi daha düzgün yapsaydım bu kadar kilo almazdım benim hatam.🙈

Kısmetse yarn indirimden 1 paket 2 numara alacağım sadece. Sleepy marka.

Ben sleepynin bio natural serisinden almıştım 1 tane 1numara yeterli erken bitsede 2 ye geçebilirsin çok farklı olmuyor büyüklüğü. en az 2 tanede 2 numara lazım. ben boyutunu denemek için 1 de 3 no aldım ona göre 3ten epey bi devam edilir diye

Sleepy alicam kızıma da kullanmıştım. 1numara yenidogandan 1ya da 2 paket alırım. Pisik yapmazsa devam ederim

Çok teşekkür ederim hepinize 😊

Günaydın herkese. Bugün detaylı randevum var. Hatta She- She- Smrsen Smrsen E Elayagiz ında var. Dördümüzünde bugün 🥰 İnşallah hepimizin güzel geçer. Diğer kontrolü olan arkadaşlarında güzel haberler alması dileği ile... Herkese iyi günler 😊
sen ve kızlar She- She- Smrsen Smrsen E Elayagiz inşallah sıkıntısız bir şekilde çıkarsınız ayrıntılıdan. güzel pozlar verir bebişler inşallah.🤲

X