- 14 Şubat 2018
- 652
- 812
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısmetse yarn indirimden 1 paket 2 numara alacağım sadece. Sleepy marka.Kızlar bebek bezi olarak hangi markayı almayı düşünüyorsunuz? Hangi bedenden kaç tane almak gerekir? Hazır indirim geliyorken alayım diyorum ama kafamda deli sorular
Kap dedikleri iç dolgusu sünger gibi olan şey balen de göğüs altındaki teline deniyor canım :) göğüsler çok sarkıksa balenli iyi oluyor kap da göğüs ucunu belli etmiyorKaplı ile balenli ayni şey mi ya. Telli demek mi yani kaplı demek de
Ben sleepynin bio natural serisinden almıştım 1 tane 1numara yeterli erken bitsede 2 ye geçebilirsin çok farklı olmuyor büyüklüğü. en az 2 tanede 2 numara lazım. ben boyutunu denemek için 1 de 3 no aldım ona göre 3ten epey bi devam edilir diyeKızlar bebek bezi olarak hangi markayı almayı düşünüyorsunuz? Hangi bedenden kaç tane almak gerekir? Hazır indirim geliyorken alayım diyorum ama kafamda deli sorular
Sleepy alicam kızıma da kullanmıştım. 1numara yenidogandan 1ya da 2 paket alırım. Pisik yapmazsa devam ederimKızlar bebek bezi olarak hangi markayı almayı düşünüyorsunuz? Hangi bedenden kaç tane almak gerekir? Hazır indirim geliyorken alayım diyorum ama kafamda deli sorular
Benim genelde buyuyor cnm ama herkeste ayni etki edermi bilemedim..Kızlar göğüsler daha büyür mü sizce doğuma doğru? Ya da emzirirken? Ben şimdi emzirme sütyeni bedenini bir beden büyük mü almam gerekir acaba?
Ebebektekini büyük aldım da. Şimdi internetten bir şeyler bakyım dedim sizle konuşurken kararsız kaldım
Aynı ben 68 kiloydum karantinaya bi girdik ben hop 75 sonrada veremeden bebiş oldu ama hala aynıyım hiç almadım çünkü şeker çıktı en başında daha hamileliğin ondan ıstediğim hiç birşeyi yiyomuyorum açım hep168 canım. bende 76 la hamile kaldım. pandemide salıp baya kilo aldım kilo aldığım dönemde hamile kaldım.
canım ya inşallah sağlıkla alırsın kucağına. benimde en büyük korkum o şuan. aç kalınca midem hemen bulanıyor o yüzden illa ki yemem lazım ama tabi ki seçimlerimi daha düzgün yapsaydım bu kadar kilo almazdım benim hatam.Aynı ben 68 kiloydum karantinaya bi girdik ben hop 75 sonrada veremeden bebiş oldu ama hala aynıyım hiç almadım çünkü şeker çıktı en başında daha hamileliğin ondan ıstediğim hiç birşeyi yiyomuyorum açım hep
Günaydınnn.Günaydın kızlar
Kısmetse yarn indirimden 1 paket 2 numara alacağım sadece. Sleepy marka.
Ben sleepynin bio natural serisinden almıştım 1 tane 1numara yeterli erken bitsede 2 ye geçebilirsin çok farklı olmuyor büyüklüğü. en az 2 tanede 2 numara lazım. ben boyutunu denemek için 1 de 3 no aldım ona göre 3ten epey bi devam edilir diye
Sleepy alicam kızıma da kullanmıştım. 1numara yenidogandan 1ya da 2 paket alırım. Pisik yapmazsa devam ederim
GünaydınGünaydın kızlar
GünaydınGünaydın kızlar
Kızlar merhaba aranızda hamileliğinde kefir tüketen var mı?
Ara öğünlerim genelde kefir, hamilelikten önce de çok kullanırdım. Doktorum da önerdi. Ama kefir bazı kişilerde mide yanması yapıyormuş diye duydum benim sorunlu olduğu halde yapmadı memnunj :)Kızlar merhaba aranızda hamileliğinde kefir tüketen var mı?
sen ve kızlar She- Smrsen E Elayagiz inşallah sıkıntısız bir şekilde çıkarsınız ayrıntılıdan. güzel pozlar verir bebişler inşallah.❤