- 5 Ekim 2020
- 13.187
- 35.118
- 36
Ara öğünlerim genelde kefir, hamilelikten önce de çok kullanırdım. Doktorum da önerdi. Ama kefir bazı kişilerde mide yanması yapıyormuş diye duydum benim sorunlu olduğu halde yapmadı memnunj :)
Gecmis olsun canım benim dediğim gibi kizimda da vardi ama bir müdahale yapilmadi dogurunca geçti kendiliğinden. Sadece magnorm icerdimKızlar günaydın, bugün 23+0 olduk . Kontrole gittik erkenden , doktorum bu sabah gelmemi istedi çalıştığı hastanede son haftası. Bundan sonra Tuzlada değilde Kadıköyde olacakmışçok üzüldüm ama olsun orayada gideriz . Bize çok iyi bakıyor çok memnunum doktorumdan.
Bebek 618 gr olmuş ve 30 cm . Sağlığımız yerinde küçük kalpteki delik gözükmüyordu . Ya kapandı yada o kadar ufakkı benim cihazımda belli dğl dedi
Hatırlarsanız benim böbreklerim ağrıyor demiştim onada baktım böbreklerimde 3 ve 4. Grad böbrek genişlemesi varmış çok erkenden genişlemeye başlamış böbreklerim devam ederse stend takacağız dedi ..
Gecmis olsun cnm umarim daha fazla ilerlemez bobrek buyumesiKızlar günaydın, bugün 23+0 olduk . Kontrole gittik erkenden , doktorum bu sabah gelmemi istedi çalıştığı hastanede son haftası. Bundan sonra Tuzlada değilde Kadıköyde olacakmışçok üzüldüm ama olsun orayada gideriz . Bize çok iyi bakıyor çok memnunum doktorumdan.
Bebek 618 gr olmuş ve 30 cm . Sağlığımız yerinde küçük kalpteki delik gözükmüyordu . Ya kapandı yada o kadar ufakkı benim cihazımda belli dğl dedi
Hatırlarsanız benim böbreklerim ağrıyor demiştim onada baktım böbreklerimde 3 ve 4. Grad böbrek genişlemesi varmış çok erkenden genişlemeye başlamış böbreklerim devam ederse stend takacağız dedi ..
Oglusa masallah sanada geçmiş olsun canım benimKızlar günaydın, bugün 23+0 olduk . Kontrole gittik erkenden , doktorum bu sabah gelmemi istedi çalıştığı hastanede son haftası. Bundan sonra Tuzlada değilde Kadıköyde olacakmışçok üzüldüm ama olsun orayada gideriz . Bize çok iyi bakıyor çok memnunum doktorumdan.
Maşallah bebişeKızlar günaydın, bugün 23+0 olduk . Kontrole gittik erkenden , doktorum bu sabah gelmemi istedi çalıştığı hastanede son haftası. Bundan sonra Tuzlada değilde Kadıköyde olacakmışçok üzüldüm ama olsun orayada gideriz . Bize çok iyi bakıyor çok memnunum doktorumdan.
Hangi sitede canim?Bugun ev tekstil ürünlerinde indirim varmış kızlar. Nevresim takımı almak isterseniz kumasları cok guzel tavsiye ederim Little Dreams marka nevresimden aldim bende ve kumaşı cok guzel 40liraya kadar düşmüş bazi modelleri almak isterseniz.
Çok geçmiş olsun. Ne yazık ki benim de ilk gebeliğim bilmiyorumHerkese teşekkürler böyle bir sorun yaşayan var mı . Böbrek iyileşsin diğe ne yapbilirim
Geçen tekstil indiriminde o markaya ait limon battaniye aldım ben böyle yanımda taşımalık altına sermelik falan güzel kalın bir şeydi.Bugun ev tekstil ürünlerinde indirim varmış kızlar. Nevresim takımı almak isterseniz kumasları cok guzel tavsiye ederim Little Dreams marka nevresimden aldim bende ve kumaşı cok guzel 40liraya kadar düşmüş bazi modelleri almak isterseniz.
E bebekte canım. Yarin da bezlerde indirim varHangi sitede canim?
TesekkurlerE bebekte canım. Yarin da bezlerde indirim var
Evet bunlar cok iyi oluyor canim iyi yapmissin bende bakacagim kizimdan olan duruyormu diye durursa uc alacagim sadece pek umudum yok ama durdugunaebebek chicco indirimi olduğu gün şu sete 70 tl ödedim. Serum fizyolojik aspiratör ve ateşölçer. Annem de dedi aspiratörü ondan bu seti görünce aldım direk.
Bende bundan almisdimebebek chicco indirimi olduğu gün şu sete 70 tl ödedim. Serum fizyolojik aspiratör ve ateşölçer. Annem de dedi aspiratörü ondan bu seti görünce aldım direk.
Ablam burun aspiratorunu supurgeye baglanandan al, bi sure sonra nefesin yetmiyor, çocuk delleniyordedi. Onlar da baya pahalıymiş biraz inceledim ama henuz karar vermedim.
Elektrikli burun aspiratörleride var fakat turkiyede cokmu pahali onu bilemedim cnm.. o daha kullanisli tabikiaynı tarz dimi manuel ağızla çekmeli