2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ara öğünlerim genelde kefir, hamilelikten önce de çok kullanırdım. Doktorum da önerdi. Ama kefir bazı kişilerde mide yanması yapıyormuş diye duydum benim sorunlu olduğu halde yapmadı memnunj :)

benim mideme bağırsaklarıma çok iyi geliyor gerçekten. Yanma oluyor bazı yiyeceklerde ama kefir+muz benim ilacım

Kızlar günaydın, bugün 23+0 olduk . Kontrole gittik erkenden , doktorum bu sabah gelmemi istedi çalıştığı hastanede son haftası. Bundan sonra Tuzlada değilde Kadıköyde olacakmış çok üzüldüm ama olsun orayada gideriz . Bize çok iyi bakıyor çok memnunum doktorumdan.

Bebek 618 gr olmuş ve 30 cm . Sağlığımız yerinde küçük kalpteki delik gözükmüyordu . Ya kapandı yada o kadar ufakkı benim cihazımda belli dğl dedi
Hatırlarsanız benim böbreklerim ağrıyor demiştim onada baktım böbreklerimde 3 ve 4. Grad böbrek genişlemesi varmış çok erkenden genişlemeye başlamış böbreklerim devam ederse stend takacağız dedi ..

Gecmis olsun canım benim dediğim gibi kizimda da vardi ama bir müdahale yapilmadi dogurunca geçti kendiliğinden. Sadece magnorm icerdim

Gecmis olsun cnm umarim daha fazla ilerlemez bobrek buyumesi

Bende sk sk tuvalete gitme ihtiyaci duyuyordum 2 gundur tamamen azaldi sanki sanirim bebek yukari dogru cikiyor ve baski yapmiyor

Oglusa masallah sanada geçmiş olsun canım benim

Maşallah bebişe
Geçmiş olsun sanada inş gerek kalmaz öyle bir şeye

Herkese teşekkürler böyle bir sorun yaşayan var mı . Böbrek iyileşsin diğe ne yapbilirim

Hangi sitede canim?

Geçen tekstil indiriminde o markaya ait limon battaniye aldım ben böyle yanımda taşımalık altına sermelik falan güzel kalın bir şeydi.

ebebek chicco indirimi olduğu gün şu sete 70 tl ödedim. Serum fizyolojik aspiratör ve ateşölçer. Annem de dedi aspiratörü ondan bu seti görünce aldım direk.
Evet bunlar cok iyi oluyor canim iyi yapmissin bende bakacagim kizimdan olan duruyormu diye durursa uc alacagim sadece pek umudum yok ama durduguna

ebebek chicco indirimi olduğu gün şu sete 70 tl ödedim. Serum fizyolojik aspiratör ve ateşölçer. Annem de dedi aspiratörü ondan bu seti görünce aldım direk.
Bende bundan almisdim

Eklentiler

• Screenshot_20210216-132021.png
    231,3 KB · Görüntüleme: 17
Ablam burun aspiratorunu supurgeye baglanandan al, bi sure sonra nefesin yetmiyor, çocuk delleniyor dedi. Onlar da baya pahalıymiş biraz inceledim ama henuz karar vermedim.

tubaslk öncelikle geçmiş olsun cnm, böbreklerinde büyüme olduğu için demekki ağrın oluyomuş. inş daha da kötüsü olmaz.

Benim detaylı kontrolümde güzel geçti, çok şükür. 566 gr olmuş kızçem. Biraz iri doğar dedi, tamamen kan sulandırıcı iğne ve hapla alakalı olduğunu düşünüyorum. Bir de sağ Yumurtalık'ta kist vardı, en son 7 cm di. O büyümüş 8 cm olmuş. Ağrı sızı yada herhangi bi zararı yok ama canım sıkıldı sadece. Sezaryen olacağım için doğumda o da alıncak zaten inşallah. Güzel dilekleriniz için de teşekkürler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…