2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Acıbadem aşırı pahalı canım biliyorsun. Hele doğum fiyatı 20 bini geçmiştir herald e

yoğurt kefirde bir problem yok ama onlarda da laktoz olması lazım değil mi?
bence süt intoleransı direk
Canım fermente süt ürünleri pek rahatsız etmez dediğin gibi. Süt hemen herkesi rahatsız ediyor, gaz yapıyor. Herhangi bir şey dedikten sonra bir saat içinde uzanma şekline hiç geçmeyin diyor doktorlar.

Acıbadem aşırı pahalı canım biliyorsun. Hele doğum fiyatı 20 bini geçmiştir herald e

sigortam var benim iş yerimden. Doğum teminatım yok. 8e anlaştık doğumu. O yüzden tercih ettik eve de yakın. Daha doğrusu eşim tercih etti. Onların sülalesinde sidik yarışına dönmüş bu işler. Sanki kolay kazanıyoru. Bana kalsa zeynep kamile tavdım.

Son düzenleme:
Canım fermente süt ürünleri pek rahatsız etmez dediğin gibi. Süt hemen herkesi rahatsız ediyor, gaz yapıyor. Herhangi bir şey dedikten sonra bir saat içinde uzanma şekline hiç geçmeyin diyor doktorlar.

evet benim zaten süt konusu şimdiye has bir şey değil hep böyleydim. Gebelikle ilgili ekstra mide problemi hiç yaşamadım çok şükür ya

:))enteresan valla
Anadolu yakasında neredesin benim perinatoloji takiplerim zeynep kâmil de oluyor

Acıbadem için çok uygun bence 8 bin. Orada doğum yapınca çocuğa 18 yaşına kadar sigorta yapıyorlardı. Hâlâ devam ediyor mu acaba? Odaları falan çok güzel seviyorum. Kaç kere çocuk doğuracaksın boş ver iyi yerde olsun. Kozyatağı Acıbadem mi ?

:))enteresan valla
Anadolu yakasında neredesin benim perinatoloji takiplerim zeynep kâmil de oluyor

ataşehirdeyim. En iyisi orası zaten riskli konularda bence. Benim bir arkadaşımı da özelden göndermişlerdi riskli doğum için. Ben devlet hastanelerine daha çok güveniyorum. Özellikle doğum için temizlik konusunda falan şehir hastanesi çok övülüyor da. Eşim annesi benim annem olay çıkardılar

kadıköy acıbadem. Uygun değil mi? Ben de o fiyata tav oldum. Ama bu tarz ekstralar çıkınca insan sinir oluyor. Detaylıya başka yer arıyorum. Öyle bir sigorta yok sanırım şu an. Çünkü beni doğumdan sonrası bebek için sigortacıya yönlendirdiler

Yok canim cok şükür. bugun kontrole gittim. 430gr dedi ama boyunu söylemedi. Bakalim ayrintilida daha net öğreniriz insallah her seyini.
Senin oğlan nasil tekmelemeye basladimi
Masallah kocaman olmus minnos ayrıntılı ne zaman senin canim Benim oglan daha net net tekme atmıyor arada cok nadir bişey hissediyorum ama bi kaç günde bir anca çocuk bana küsmüş barismiyo resmen

Bence Acıbadem’e göre uygun. Diğer yerlerde 5bin civarı diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…