- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.872
Acıbadem aşırı pahalı canım biliyorsun. Hele doğum fiyatı 20 bini geçmiştir herald eevet çok pahalı geldi bana da. Acıbadem. Normal fiyatı 3küsürmüş. Bu özel sigorta farkı. Bilmiyorum birkaç yere soracağım artık.
Bir arkadaşımla konuştum o da iyi yere gidersen 1000den aşağı yok dedi. Geçen sene 1000 vermiş arkadaşım bir yere.
her şey ticarete dönmüş valla.
Amin amin insallahBende 1 aydir gormuyorum bebisimiayda 1 kontrol olunca ozluyor insan saglikla gelsin minnoslar
Canım fermente süt ürünleri pek rahatsız etmez dediğin gibi. Süt hemen herkesi rahatsız ediyor, gaz yapıyor. Herhangi bir şey dedikten sonra bir saat içinde uzanma şekline hiç geçmeyin diyor doktorlar.yoğurt kefirde bir problem yok ama onlarda da laktoz olması lazım değil mi?
bence süt intoleransı direk
Acıbadem aşırı pahalı canım biliyorsun. Hele doğum fiyatı 20 bini geçmiştir herald e
Canım fermente süt ürünleri pek rahatsız etmez dediğin gibi. Süt hemen herkesi rahatsız ediyor, gaz yapıyor. Herhangi bir şey dedikten sonra bir saat içinde uzanma şekline hiç geçmeyin diyor doktorlar.
:))enteresan vallasigortam var benim iş yerimden. Doğum teminatım yok. 8e anlaştık doğumu. O yüzden tercih ettik eve de yakın. Daha doğrusu eşim tercih etti. Onların sülalesinde sidik yarışına dönmüş bu işler. Sanki kolay kazanıyoru. Bana kalsa zeynep kamile tavdım.
Acıbadem için çok uygun bence 8 bin. Orada doğum yapınca çocuğa 18 yaşına kadar sigorta yapıyorlardı. Hâlâ devam ediyor mu acaba? Odaları falan çok güzel seviyorum. Kaç kere çocuk doğuracaksın boş ver iyi yerde olsun. Kozyatağı Acıbadem mi ?sigortam var benim iş yerimden. Doğum teminatım yok. 8e anlaştık doğumu. O yüzden tercih ettik eve de yakın. Daha doğrusu eşim tercih etti. Onların sülalesinde sidik yarışına dönmüş bu işler. Sanki kolay kazanıyoru. Bana kalsa zeynep kamile tavdım.
:))enteresan valla
Anadolu yakasında neredesin benim perinatoloji takiplerim zeynep kâmil de oluyor
Acıbadem için çok uygun bence 8 bin. Orada doğum yapınca çocuğa 18 yaşına kadar sigorta yapıyorlardı. Hâlâ devam ediyor mu acaba? Odaları falan çok güzel seviyorum. Kaç kere çocuk doğuracaksın boş ver iyi yerde olsun. Kozyatağı Acıbadem mi ?
Masallah kocaman olmus minnosYok canim cok şükür. bugun kontrole gittim. 430gr dedi ama boyunu söylemedi. Bakalim ayrintilida daha net öğreniriz insallah her seyini.
Senin oğlan nasil tekmelemeye basladimi
Yok canim cok şükür. bugun kontrole gittim. 430gr dedi ama boyunu söylemedi. Bakalim ayrintilida daha net öğreniriz insallah her seyini.
Senin oğlan nasil tekmelemeye basladimi
Sagol canimne zaman hamile kalsam erkek yılına denk geliyorum zaten ben
Bende bu sans varken kız yılı da olsa o tek tük erkekler beni bulurkız yılını önceden haber verseler bari
Bende bu sans varken kız yılı da olsa o tek tük erkekler beni bulurbana her yil erkek yili artik kabullendim
Ağzına kürekle vurcan onunbana da kaynanam beddua eder gibi diyor ki gelin kaynanaya çekermiş senin de kızın olmayacak
Bence Acıbadem’e göre uygun. Diğer yerlerde 5bin civarı diye biliyorum.kadıköy acıbadem. Uygun değil mi? Ben de o fiyata tav oldum. Ama bu tarz ekstralar çıkınca insan sinir oluyor. Detaylıya başka yer arıyorum. Öyle bir sigorta yok sanırım şu an. Çünkü beni doğumdan sonrası bebek için sigortacıya yönlendirdiler
ha şunu bileydin.Bende bu sans varken kız yılı da olsa o tek tük erkekler beni bulurbana her yil erkek yili artik kabullendim
Bende bi dahakine duali yapcam baska turlu tutmayacak anladimha şunu bileydin.ay seni bilmem ama bana iyi oldu bu yıl. ❤
Benim kvalidede eltime demiş onu zamanında, 3 oğlu var eltimin benim de kısmetse 2 olacakbana da kaynanam beddua eder gibi diyor ki gelin kaynanaya çekermiş senin de kızın olmayacak