- 5 Ekim 2020
- 13.184
- 35.081
- 36
Hangi hastane
Çok pahalı sanki ya
Gerçekten öyleevet çok pahalı geldi bana da. Acıbadem. Normal fiyatı 3küsürmüş. Bu özel sigorta farkı. Bilmiyorum birkaç yere soracağım artık.
Bir arkadaşımla konuştum o da iyi yere gidersen 1000den aşağı yok dedi. Geçen sene 1000 vermiş arkadaşım bir yere.
her şey ticarete dönmüş valla.
Gerçekten öyle
Acıbadem çok pahalı zaten maalesef
Ben Medicana hastanesine gidiyorum normalde tamamlayıcı sigortam var ama sadece detaylıyı karşılamıyor 400 tl dediler uygun geldi bana
Zeynep yüsra dşünüyorum ben belki hoşunuza gıder ,benim ki hala göstermedi cinsiyetini amaBize de kız ismi bulamadık. Kızımda da doğuma yakın belirlemiştik
Sağol arkadşım aminDualarin icin kocaman amin semacim. Zamaninda sag salim yavrunu kucagina alirsin insallah. Allah yardimcin olsun. Dualarim seninle..
Sağol cnm benimBana hiçbir şey iyi gelmiyor yanma için
Canim benim Rabbim zamanını doldurup dogurmani nasip etsin inşallah sağlıklı bi şekilde aminnn
Bende yemek borusu yanması oluyor soğuk süt yudumlamak iyi geliyor cnmsüt iyi gelmiyor mideye ya. Yoğurt daha kolay yeniyor. Ev yoğurdu olursa mis.
mide yanmasına elma rahatlatıyor beni.
Cok teşekkür ederim.Âmin inşallahmoralini bozma lütfen doktor kontrolündesin hiçbir sıkıntı yaşanmaz inşallah vaktinde sağlıkla kucağına alırsın yavrunu
Biz yurtdisinda yasiyoruz kizlarda Ada Mila Maya falan bir suru ortak isim var belki 10 dan fazla.. Erkeklerde bitek Atlas var listelerde o da pek icimize sinmiyor.. erkek ismi cok zor bulamiyoruz Turkce ve ingilizcede olsun ilerde cocuk sikinti cekmesin istiyoruz.. benim ismimi kimse telaffuz edemiyor
Laktoz intoleransi diye bisey var belkide sende ondan vardırC ceylin1907 değişik valla herkesin midesi. Benim midem süte hassas sanırım. Ne zaman içsem yatamam uzun süre. Sabah kahvaltıda içsem bütün günümü mahveder.
Her zaman duamdasiniz hepiniz kendini uzme Ceylin. Şöyle düşün zaten serklajı bekliyorduk bebeğin daha sağlıklı beklesin diğe yapılcak . Hepsi miniklermiz için çok zor süreçten geçiyoruz ne keyfimiz var ne moralimiz çıkamıyoruz bir yere ama 4 ay sonra gelcekler minikler onu düşün kokusunuHayırlı geceler arkadaşlar
Benim ilk gebeliğimde 26.haftada erken doğum riski yüzünden acil Serklaj dikisi yapıldığı için ben bu gebelikte 12.haftadan beri perinatoloji takipliyim.Dün doğum yapmayı düşündüğüm araştırma hastanesine gittim rutin takip için orda da serviks uzunluğuna bakıldı kısalma başlamış biraz..perşembe gitmistim daha perinatoloji ye yine gitmemi istedi dr..cuma gidicem belkide dikişe karar verilecek...
Bizlerin birbirimize duası kabul olur dualarınızda beni de anın olurmu adım sema, vaktinde sağlıkla kavuşayım ınşallah yavruma..
Hepimize sağlıklı gebelikler hayırlı evlatlar dilerim.
Sağol kuzum haklisin teşekkür ederim desteğin içinHer zaman duamdasiniz hepiniz kendini uzme Ceylin. Şöyle düşün zaten serklajı bekliyorduk bebeğin daha sağlıklı beklesin diğe yapılcak . Hepsi miniklermiz için çok zor süreçten geçiyoruz ne keyfimiz var ne moralimiz çıkamıyoruz bir yere ama 4 ay sonra gelcekler minikler onu düşün kokusunu
Laktoz intoleransi diye bisey var belkide sende ondan vardır
Benm var 3 hafta oldu. Özleştik bebişimle :) kızımda çok meraklı anne kardeşime gidelim diyor.Hayirli sabahlar herkeseBugun kontrolu olan varsa insallah guzel haberlerle gelirler benimde persembe gunu detaylim var
Bende 1 aydir gormuyorum bebisimiBenm var 3 hafta oldu. Özleştik bebişimle :) kızımda çok meraklı anne kardeşime gidelim diyor.
Güzel haberlerle gel inşallah canımBenm var 3 hafta oldu. Özleştik bebişimle :) kızımda çok meraklı anne kardeşime gidelim diyor.
KizHer zaman duamdasiniz hepiniz kendini uzme Ceylin. Şöyle düşün zaten serklajı bekliyorduk bebeğin daha sağlıklı beklesin diğe yapılcak . Hepsi miniklermiz için çok zor süreçten geçiyoruz ne keyfimiz var ne moralimiz çıkamıyoruz bir yere ama 4 ay sonra gelcekler minikler onu düşün kokusunu
Benimde öyle gece oluyor resmen midemde yangın var gaviscon şurup içiyorum bir kaşık rahatlatıyorAcayip midem yaniyor kizlar agzima geliyor asitler nasil cozum bulacagim buna sut icemiyorum oneren olursa
Ayy göstermedi mi. İnşallah sonraki kontrolde belli olurZeynep yüsra dşünüyorum ben belki hoşunuza gıder ,benim ki hala göstermedi cinsiyetini ama
Canım ilaçtan önce beslenmeyle çözmeye çalış. İnşallah ilaca gerek kalmaz. Ekmek, hamur işi, şekerli gıda, asitli şeyleri birkaç gün yemeden dene. İnşallah geçerAcayip midem yaniyor kizlar agzima geliyor asitler nasil cozum bulacagim buna sut icemiyorum oneren olursa
İnsallah canımGüzel haberlerle gel inşallah canım