2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
ataşehirdeyim. En iyisi orası zaten riskli konularda bence. Benim bir arkadaşımı da özelden göndermişlerdi riskli doğum için. Ben devlet hastanelerine daha çok güveniyorum. Özellikle doğum için temizlik konusunda falan şehir hastanesi çok övülüyor da. Eşim annesi benim annem olay çıkardılar 🙄
Bende onlara güveniyorum cok ama şu rahîm ağzı ölçümünü hep karından yapıyorlar alttan ölçüm halbuki en doğrusu deniyor...doğumu da kısmetse süleymaniye kadın doğum da yapacağım

Rennie gaviscon bunları veriyorlar genelde,bana soğuk sütü yudumlamak iyi geldi
Kizimda sut icebiliyordum ama bu bebekde malesef agzima suramiyorum direk kusturuyor dr soracagim cekilmez bu boyle gece yatamiyorum

Benimde öyle gece oluyor resmen midemde yangın var gaviscon şurup içiyorum bir kaşık rahatlatıyor
Aynen ya gece maf ediyor beni gun ici hicbirseyim yok gece yastiga basimi koymaya gelmiyor hersey agzima geliyor ne denediysem fayda etmiyor bir haftadir var ama iki gundur daha yogun oluyor gaviscon demis bir kac arkadas dr sorup ondan alayim bari yoksa boyle cok zor uyumak

Canım ilaçtan önce beslenmeyle çözmeye çalış. İnşallah ilaca gerek kalmaz. Ekmek, hamur işi, şekerli gıda, asitli şeyleri birkaç gün yemeden dene. İnşallah geçer
Balim dun gece sadece yayla corbasi ictim inan hadi oncesi yedimde oldu ama ben zaten sagliksiz hicbirsey yemiyorum ama vardir tabi cok etkisi gidalarin hamur isini gun ici cok nadir tukettim ilk aylar bir aydir onuda yemedim sanirim beli bir aydan sonra hormanel olarak mide kapakcigi acik oluyor sanirim

Masallah kocaman olmus minnos😍 ayrıntılı ne zaman senin canim ☺️Benim oglan daha net net tekme atmıyor arada cok nadir bişey hissediyorum ama bi kaç günde bir anca çocuk bana küsmüş barismiyo resmen😂
Kusturdun kiz diye diye cocuga tabi atmaz annesi haksizda sayilmaz

Bebegin hareketlerini bir gün çok belirgin ve sık hissederken başka bi gün neredeyse çok az hisseden/hissedenler var mı? İlk gebeligim o sebeple endişelenmeli miyim hiç bilmiyorum.

Bebegin hareketlerini bir gün çok belirgin ve sık hissederken başka bi gün neredeyse çok az hisseden/hissedenler var mı? İlk gebeligim o sebeple endişelenmeli miyim hiç bilmiyorum.

kaç hafta şu an :) 1-2 hafta önce ben de ilk duyduğumda böyle endişeyle buraya yazdım ama şimdi alıştım böyle olmasına.

Ev yogurdu yapiyorum evde zaten ama denedim bal gecmedi

onu aslında daha çok kalsiyum ihtiyacı için dedim. Mide ağrısından süt içemiyorsun ya yoğurtla telafi et bari demek istedim. Anlatamamışım tam 🙊

elma ayva iyi geliyor aslında. Bir de en son ağzına aldığın her neyse yemek tatlı atıştırmalık kuruyemiş farketmez 3 saat tutman lazım öyle yatabilirsin. Eşimde reflü var. O da gece yanmadan uyuyamaz böyle çözdü. Akşam çayın yanında falan hiçbir şey yemez bu yüzden, bir çekirdek bile yese uyuyamıyor.

Aynen ya gece maf ediyor beni gun ici hicbirseyim yok gece yastiga basimi koymaya gelmiyor hersey agzima geliyor ne denediysem fayda etmiyor bir haftadir var ama iki gundur daha yogun oluyor gaviscon demis bir kac arkadas dr sorup ondan alayim bari yoksa boyle cok zor uyumak
Evet gaviscon içebilirsin zararı yok bebeğe tüm hamileler içiyor

Merhabalaar ben yine ayrıntılı ultrasonla ilgili sorucam kizlar bugün mhrsden Zeynep Kamil hastanesinden perinatolojiye randevu aldım 10 şubata ama şimdi direk gidince o bölüm ayrıntılı ultrasonla bakacak mi bana zaten doktor kayıt artırmıştı riskli gebelik diye bana ama başka bir yerden bisi yaptırmak gerekir mi acaba ???

X