2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
ben bugün tam 17+5 şim canım. çok erken hissetmeye başladım ama normalde tek tük bazen 2 günde bir falandı. şimdi gün içinde bir çok kez net hareketler hissediyorum.
Bende erken hissetmisim ama anlayamadim gazla karistirdim ama 16 haftada net hissettim 18+2 yim normalde dr gore 4 gun ileri ve gayet guzel hissediyorum cok sukur galiba biraz hiperaktif bebisler olacak yada bazen sakinleyecekler ama hergun ayni hareket olmaz diye dusunuyorum canim

bol bol hareket etselerde içimiz rahatlasa. hareket olmayınca hep şüpe duyuyorum vesvese çok oluyor.

Acayip midem yaniyor kizlar agzima geliyor asitler nasil cozum bulacagim buna sut icemiyorum oneren olursa

bol bol hareket etselerde içimiz rahatlasa. hareket olmayınca hep şüpe duyuyorum vesvese çok oluyor.
Aynen inan agrim oluyor korkuyirum oda hareket edince kendime kiziyorum vesvese vermd kendine onun keyfi yerinde diye cok sukur rabbime evlat ile sinamasin hicbir kulunu yaradan

Bulantım geçtiği için ilaçlarımı içmeye başladım bugün. Gece içtim umarım yarın bulantı yapmaz. Magnezyum, ferrum, dekavit ve d3 içtim. Mide yanmam olursa diye de gaviskon vermişti ama şuan için gerek yok gibi.

Aynen inan agrim oluyor korkuyirum oda hareket edince kendime kiziyorum vesvese vermd kendine onun keyfi yerinde diye cok sukur rabbime evlat ile sinamasin hicbir kulunu yaradan
Amin canım. ❤

Hayırlı geceler arkadaşlar
Benim ilk gebeliğimde 26.haftada erken doğum riski yüzünden acil Serklaj dikisi yapıldığı için ben bu gebelikte 12.haftadan beri perinatoloji takipliyim.Dün doğum yapmayı düşündüğüm araştırma hastanesine gittim rutin takip için orda da serviks uzunluğuna bakıldı kısalma başlamış biraz..perşembe gitmistim daha perinatoloji ye yine gitmemi istedi dr..cuma gidicem belkide dikişe karar verilecek...
Bizlerin birbirimize duası kabul olur dualarınızda beni de anın olurmu adım sema, vaktinde sağlıkla kavuşayım ınşallah yavruma..
Hepimize sağlıklı gebelikler hayırlı evlatlar dilerim.

canım benim sıkıntısız kazasız belasız bir hamilelik geçirip kolay bir doğumla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah. Rabbim içini ferahlatsın. Sen sıkıntı etme her şey çok iyi olacak.❤

İnşallah arkadaşım Allah razı olsun wc için kalktim uyuyamadım geri..Sen neden uyanıksın?

Dualarin icin kocaman amin semacim. Zamaninda sag salim yavrunu kucagina alirsin insallah. Allah yardimcin olsun. Dualarim seninle..

Acayip midem yaniyor kizlar agzima geliyor asitler nasil cozum bulacagim buna sut icemiyorum oneren olursa
Bana hiçbir şey iyi gelmiyor yanma için
Canim benim Rabbim zamanını doldurup dogurmani nasip etsin inşallah sağlıklı bi şekilde aminnn

Günaydın kızlar
Herkes zamanında sağ sağlim kucağına alır inş bebeğini
Dün tetanoz aşısını oldum akşam hafif bir ağrı yaptı şu an daha iyi.Tek doz yapılsın dedi doktorum onuda atlattım.Şimdi sıra detaylı ultrasonda 5 şubatta kısmet olursa

moralini bozma lütfen doktor kontrolündesin hiçbir sıkıntı yaşanmaz inşallah vaktinde sağlıkla kucağına alırsın yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…