Bende erken hissetmisim ama anlayamadim gazla karistirdimben bugün tam 17+5 şim canım. çok erken hissetmeye başladım ama normalde tek tük bazen 2 günde bir falandı. şimdi gün içinde bir çok kez net hareketler hissediyorum.
bol bol hareket etselerde içimiz rahatlasa. hareket olmayınca hep şüpe duyuyorum vesvese çok oluyor.Bende erken hissetmisim ama anlayamadim gazla karistirdimama 16 haftada net hissettim 18+2 yim normalde dr gore 4 gun ileri ve gayet guzel hissediyorum cok sukur galiba biraz hiperaktif bebisler olacak yada bazen sakinleyecekler ama hergun ayni hareket olmaz diye dusunuyorum canim
Aynen inan agrim oluyor korkuyirum oda hareket edince kendime kiziyorum vesvese vermd kendine onun keyfi yerinde diye cok sukur rabbime evlat ile sinamasin hicbir kulunu yaradanbol bol hareket etselerde içimiz rahatlasa. hareket olmayınca hep şüpe duyuyorum vesvese çok oluyor.
Amin canım. ❤Aynen inan agrim oluyor korkuyirum oda hareket edince kendime kiziyorum vesvese vermd kendine onun keyfi yerinde diye cok sukur rabbime evlat ile sinamasin hicbir kulunu yaradan
Rennie gaviscon bunları veriyorlar genelde,bana soğuk sütü yudumlamak iyi geldiAcayip midem yaniyor kizlar agzima geliyor asitler nasil cozum bulacagim buna sut icemiyorum oneren olursa
Aynen öyle oluyor ya ,az önce hissettim de biraz içim rahatladıbol bol hareket etselerde içimiz rahatlasa. hareket olmayınca hep şüpe duyuyorum vesvese çok oluyor.
Salatalık iyi geliyor bana canım dene istersenAcayip midem yaniyor kizlar agzima geliyor asitler nasil cozum bulacagim buna sut icemiyorum oneren olursa
canım benim sıkıntısız kazasız belasız bir hamilelik geçirip kolay bir doğumla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah. Rabbim içini ferahlatsın. Sen sıkıntı etme her şey çok iyi olacak.❤Hayırlı geceler arkadaşlar
Benim ilk gebeliğimde 26.haftada erken doğum riski yüzünden acil Serklaj dikisi yapıldığı için ben bu gebelikte 12.haftadan beri perinatoloji takipliyim.Dün doğum yapmayı düşündüğüm araştırma hastanesine gittim rutin takip için orda da serviks uzunluğuna bakıldı kısalma başlamış biraz..perşembe gitmistim daha perinatoloji ye yine gitmemi istedi dr..cuma gidicem belkide dikişe karar verilecek...
Bizlerin birbirimize duası kabul olur dualarınızda beni de anın olurmu adım sema, vaktinde sağlıkla kavuşayım ınşallah yavruma..
Hepimize sağlıklı gebelikler hayırlı evlatlar dilerim.
İnşallah arkadaşım Allah razı olsun wc için kalktim uyuyamadım geri..Sen neden uyanıksın?canım benim sıkıntısız kazasız belasız bir hamilelik geçirip kolay bir doğumla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah. Rabbim içini ferahlatsın. Sen sıkıntı etme her şey çok iyi olacak.❤
bende aynı durum. gözlerim yanıyor ama uyuyamıyorum. bide acıkmışım.İnşallah arkadaşım Allah razı olsun wc için kalktim uyuyamadım geri..Sen neden uyanıksın?
Dualarin icin kocaman amin semacim. Zamaninda sag salim yavrunu kucagina alirsin insallah. Allah yardimcin olsun. Dualarim seninle..Hayırlı geceler arkadaşlar
Benim ilk gebeliğimde 26.haftada erken doğum riski yüzünden acil Serklaj dikisi yapıldığı için ben bu gebelikte 12.haftadan beri perinatoloji takipliyim.Dün doğum yapmayı düşündüğüm araştırma hastanesine gittim rutin takip için orda da serviks uzunluğuna bakıldı kısalma başlamış biraz..perşembe gitmistim daha perinatoloji ye yine gitmemi istedi dr..cuma gidicem belkide dikişe karar verilecek...
Bizlerin birbirimize duası kabul olur dualarınızda beni de anın olurmu adım sema, vaktinde sağlıkla kavuşayım ınşallah yavruma..
Bana hiçbir şey iyi gelmiyor yanma içinAcayip midem yaniyor kizlar agzima geliyor asitler nasil cozum bulacagim buna sut icemiyorum oneren olursa
Canim benim Rabbim zamanını doldurup dogurmani nasip etsin inşallah sağlıklı bi şekilde aminnnHayırlı geceler arkadaşlar
Acayip midem yaniyor kizlar agzima geliyor asitler nasil cozum bulacagim buna sut icemiyorum oneren olursa
Hayırlı geceler arkadaşlar
Hangi hastaneKızlar günaydın,
Ben dün 20. Hafta kontrolüme gittim. Çok şükür bir sorun yok. Detaylı ultrasona 2 hafta sonra gir dedi. Hastanede sordum 1200tl fiyat verdiler.