- 4 Ağustos 2014
- 256
- 104
AA 15 gün mü değeriniz çok mu yüksekBen 15 günde bir baktiriyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AA 15 gün mü değeriniz çok mu yüksekBen 15 günde bir baktiriyorum
Gün aşırı al istersen sen deVicidum d3 vermisti doktor magnezyum destekli diye
Genelde parafin oluyor kremlerde. Likit parafin. Parrafinuim liquidium gibi yabancı ismini yazıyorlar anlamayalım diyeÖyle yazsa bile içeriğinde paraben ve silikon bazlı bileşen muhakkak vardir:) Kullanmamak en iyisi. Siz bilirsiniz tabiki
Evet maalesef Zor dengeleniyorAA 15 gün mü değeriniz çok mu yüksek
Bütün satılan kremler doğal degilki şampuanlar saç kremleri vücutyüz kremler hepsi kimyasal ben o yüzden catlak kremi ni kendim yaptım doğal yağlar aldım karistirdim en doğalı öyle sanırım parfüm bile öyle yapmak lazimÖyle yazsa bile içeriğinde paraben ve silikon bazlı bileşen muhakkak vardir:) Kullanmamak en iyisi. Siz bilirsiniz tabiki
Evet canım her şeyde kimyasal var. Ben şampuan ve duş jelini Yves rocherden aldım bitkisel olduğu için. Hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Kızım için de mustela kullanıyorum.Bütün satılan kremler doğal degilki şampuanlar saç kremleri vücutyüz kremler hepsi kimyasal ben o yüzden catlak kremi ni kendim yaptım doğal yağlar aldım karistirdim en doğalı öyle sanırım parfüm bile öyle yapmak lazim
Ben kaşlarımda kullandım kontürden sonra arada topuklarıma filan sürüyodum kullandığımız ürünlerden ne doğal kaldı ki arada kullanmaktan bisey olmaz bence şampuan losyon doğal aldım kokusu rahatsız etmiyor parfüm vs makyaj yapmıyorum kızıma da yağ sürüyorum çok kaşiniyodu banyodan sonra sıvı vazelin gibi aslında iyice yedirseniz iyi gelebilir.Bütün satılan kremler doğal degilki şampuanlar saç kremleri vücutyüz kremler hepsi kimyasal ben o yüzden catlak kremi ni kendim yaptım doğal yağlar aldım karistirdim en doğalı öyle sanırım parfüm bile öyle yapmak lazim
Geçmiş olsunEvet maalesef Zor dengeleniyor
Ayda bir kez gidiyorumKızlar aranızda tiroit ilacı kullanan var mı? Ne sıklıkta tsh değerinize baktırıyorsunuz?
%100 doğal ibaresi olanlar doğaldir..Bütün satılan kremler doğal degilki şampuanlar saç kremleri vücutyüz kremler hepsi kimyasal ben o yüzden catlak kremi ni kendim yaptım doğal yağlar aldım karistirdim en doğalı öyle sanırım parfüm bile öyle yapmak lazim
Günaydın kızlar bugün ayrıntılı ultrason için doktora gidicem muane akşam 19.20 de dua edin neolur bi terslik çıkmasın sağlıklıdır inşallah
GünaydınBende cinsiyetimi öğrenmeye gideceğim inşallah herşey yolunda ve sağlıklıdır
Daha yeni mi Niye bu kadar geç. Göstermedimi sizin ufaklık inş güzel geçer kontrolünüzBende cinsiyetimi öğrenmeye gideceğim inşallah herşey yolunda ve sağlıklıdır
Beni daha aramadılar sağlık ocağından bu hafta daha bekleyip aramazlarsa önümüzdeki hafta ben gidicemSelam kizlar qz önce saglik ocağından geldim tetanoz aşısı yaptılar kan idrar verdim. Bir de kalp atışını dinlediler
Bazıları umursamıyor. Benim eski oturdugum yerde de pek aramazlardi burda cok dikkat ediyorlar.Beni daha aramadılar sağlık ocağından bu hafta daha bekleyip aramazlarsa önümüzdeki hafta ben gidicem
Daha önce başka bir ebe vardı çok ilgiliydi hep arardı trafik kazasında vefat etti allah rahmet eylesin.Yerine gelen baya bir umursamaz belli ediyor kendini.Pek gitmem sağlık ocağına normalde ama bazen zorunluluklar oluyor işteBazıları umursamıyor. Benim eski oturdugum yerde de pek aramazlardi burda cok dikkat ediyorlar.
Günaydın kızlar bugün ayrıntılı ultrason için doktora gidicem muane akşam 19.20 de dua edin neolur bi terslik çıkmasın sağlıklıdır inşallah
Güzel haberlerle gelin kızlar. İnşallah sorunsuz sıkıntısız görürsünüz bebeğinizi.❤Bende cinsiyetimi öğrenmeye gideceğim inşallah herşey yolunda ve sağlıklıdır