Allah razı olsun kızlar sağlıkla alırız inşallah bı avazda
@Ebruzerm canım hindistancevizi yağı da tercih ediliyor ve bol su içmek . Sürerken kalça basenlerine de sür emi
succulentaski tatlım listeye bı bakayım dedim çok uzunmuş
Mesela banyo küveti için köpüklü file kolay oluyor . İçinde minik baloncuk mu desem biseyler var bebiş rahat uzanıyor. Su sıcaklığı için banyo termometresi almıştım kurbağalı falan suya atıyorsun sıcaklığı rengiyle belli ediyor kolaylık . Oda için de nem sıcaklık gösteren termometre iyi olur. Aaa bana göre önemli olan bı detay söyleyeyim kundak . Ben önce aman rahat uyusun ne öyle eskiden kalma dedim sarmadim ama ilk aylar bebisler sıçrıyor elleri yüzüne falan çarpıyor uyanıyor. Hazır fermuarlı kundaklar var onlardan alicam. Haziranda altına bı body giydirip koyarsın misss . Markayı hatırlayınca etiketleyeyim seni.
Pişik kremi için sudo krem kullandım. Bebiş alerjikse bez önemli Prima kullandım. Reflü yatağı var hafif eğimli kusmayı engelliyor sevi bebeden almıştım sanırım kiraz çekirdeği vardı bı kesede . Onu ısıtıp ayaklarına koyuyordum . Şampuan felan mustela set almıştım . Aklıma şimdilik bunlar geldi.