- 20 Eylül 2020
- 4.029
- 4.400
Çıkardı canım muhtemelen dediğim gibi bi sıkıntı yok bence. Ama sen yine de fazla yorulma bu durumlarda.ben hiç ölçmedim nabzımı. Bir bakayım ben de ya. Tiroide 6 haftalıkken bakıldı sadece. Olsa çıkardı ama değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkardı canım muhtemelen dediğim gibi bi sıkıntı yok bence. Ama sen yine de fazla yorulma bu durumlarda.ben hiç ölçmedim nabzımı. Bir bakayım ben de ya. Tiroide 6 haftalıkken bakıldı sadece. Olsa çıkardı ama değil mi?
İnsallah sende tutarHadi ya
Hiç anlamam ki ya Sen nereden buldun o doktoru iki dk araştırsaydın ona gitseydin yaEki Görüntüle 2754621
Gitmeden önce birşey sorcam erkek mi bu yani doktor yaşlıydı böyle içine düştü görüntünün,yani o yüzden bir ümit diye düşündüm bunu doktoruma da attım cevap bekliyorum
Ben yaptırmayı düşünüyorum zaten onların verdiği şekeri günlük hayatta daha fazla bile aliyoruzdur su hariç herşeyde şeker ver hatta bazen hazır su bile şekerli geliyor bana sağlıksız şeker hastası yapsa dr lar bence önermezdi
Buna bizim fikirlerimizle karar verilmez canım. Tıp ne diyorsa o yapılır.
50kilo, hiçbir sağlık sorunu olmayan arkadaşımda gebelik şekeri çıktı. İnsülin iğnesi olmasa belki de bebeğini kucağına alamayacaktı Allah korusun.
Benim hamilelikten önce insülin direncime bakıldı yoktu. Kendim hep zayıfım şimdi de aşırı bir kilo artışım yok. Doktorum kilo alımın çok olmazsa şeker yüklemesi yapmam sana demişti
İlk gebeliğimde yaptırdım oğlum önden gidiyordu doktorum önerdi bi sorun çıkmadı ama yaptırmak zor oldu ,o içeceği içmek aç kalmak kan aldırmak bunda da doktorum uygun görürse yaptıracağım
Yaptırmayacağım ilk gebeliğim kesin ve netim
Nodoğmadan stok yapmıyoruz yani
Ben dün gittim 14 hafta doktor kesin konusmadi daha erken dedi ama erkeğe benzetiyorum dedi gebelik takip kağıdına da cinsiyet soru işaret yapmış bakalım hayırlısıYok bende tutmuyo
13 lu haftalarda olabilir belki ama 16. Haftadan itibaren yanılma olmuyo dr lar kordon ve pipiyi ayırabilicek konumda oluyorlar
Bende yaptım, online katıldım. Hareketler bana çok zorlayıcı gelmişti. Akşam benimde biraz çarpıntım oldu. Bide hamladım gibi oldu. Normalde bebeğe bişey olur diye çok dikkat eden biriyim hareketlerime, ama yogadan sonra açıldım, o hareketlerden sonra “ben çok sakınıyomuşum ya ” dedim. eğer hala devam edeceksen kendine iyi gelmeyen, seni zorlayan hareketleri yapma benceKızlar burda yoga yapan vardı değil mi daha önce konuşmuştuk.
Ben haftada 2 gün bir hocayla özel ders yapıyorum evimin yakınlarında oturuyor zaten.
Çok yoruluyorum ders esnasında. Ve yoga yaptığım gün akşama kadar çarpıntım oluyor. Bugün mesela 11deydi dersim 12de çıktım. Hala yatar pozisyondayım çarpıntım azalmadı.
yaşayan var mı bunu?
Baska foto yokmu canim belli değilEki Görüntüle 2754621
Gitmeden önce birşey sorcam erkek mi bu yani doktor yaşlıydı böyle içine düştü görüntünün,yani o yüzden bir ümit diye düşündüm bunu doktoruma da attım cevap bekliyorum
Bende yaptım, online katıldım. Hareketler bana çok zorlayıcı gelmişti. Akşam benimde biraz çarpıntım oldu. Bide hamladım gibi oldu. Normalde bebeğe bişey olur diye çok dikkat eden biriyim hareketlerime, ama yogadan sonra açıldım, o hareketlerden sonra dedim “ben çok sakınıyomuşum ya ” eğer hala devam edeceksen kendine iyi gelmeyen, seni zorlayan hareketleri yapma bence
Banada o haftalarda öyle demisti erkek olduBen dün gittim 14 hafta doktor kesin konusmadi daha erken dedi ama erkeğe benzetiyorum dedi gebelik takip kağıdına da cinsiyet soru işaret yapmış bakalım hayırlısı
Pipi görüntüsü isteseydin keşke pipi görünmüyorsa bi umut varEki Görüntüle 2754621
Ne demek canım.ben çok araştırdım yıllardır bu hastalığa sahip olduğum ve üzerine hamilelik geçirdiğim için.benim ilk doğumumdan sonra çıkmıştı benim de hasimato.o günden bu yana ilaç kullanıyorum üzerine çok şükür ikinci çocuğum da sağlıkla doğdu çok şükür.hem bazılarının geçici olabiliyormuş dozu oturtana kadar 21günde bir yaptırabilirsin tahlil.ben de aynı ilacı kullanıyorum.bir de doğum sonrası sürecine dikkat et özellikle o zamanlarda atak yapabiliyor benim öyle çıkmıştı.çok stresli günlerdi patlak verdi bir şekildeBugün endokrine gittim, tsh 7 çıktı, hasimato 2.evreymişim. 50 mg.eutroks verdi ( ismi dogru yazdım galiba), iki tane kadın dogumcuya göründüm ikisi de fiziksel gelişimin normal olduğunu bebegin etkilenmemis göründüğünü söyledi. İçim çok rahatladı, doğum sonrası etkilenmiş olsa bile ilaç tedavisi ile düzelebileceğini söyledi bir tanesi. Çok teşekkür ederim sizlere.
Zaten ilk yenidoğan alıyoruz çok kısa bir süre sonra 1numaraya geçiliyor fazla almamak lazım o yönden de sanırım 1di demi yenidoğandan sonra ben bazı şeyleri unutmuş hissediyorum kendimi yadoğmadan stok yapmıyoruz yani
Hayırlı si olsundaBanada o haftalarda öyle demisti erkek oldu
Gerçekten ben de şok oldum MahidevranSultanEki Görüntüle 2754621