Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 8 civarı oluyorBen coraspirin içiyorum
Kızım erken doğmuştu şimdi önlem amaçlı kullanıyorum
Normalde tansiyonunuz nasıldır
Detaylı 20. Hafta şeker yüklemesi 24.hafta diye biliyorum benPeki arkadaşlar 16.hafta gibi kontrole gitmiş olanlar detaylıyla şeker yüklemesi aynı kontrole mi denk geliyo doktorunuz ne dedi bunla ilgili ben henüz kontrole gitmediğim için merak ettim
O zaman ben kendim talep edeyim şeker yüklemesini. Ben karşı değilim yani zararı olan birşey değil sonuçtaCanım arkadaşım da hiç kilo almadı. 50 kilo ile hamile kaldı, 54 ile doğuma gitti. Gebelik şekeri öyle bir şey değil.
Ama doktoru dinlemek lazım tabii.
Şüphelendiğiniz zaman evde tansiyon aleti varsa ölçün takip edin12 8 civarı oluyor
Emin misin bulgur un yasak olduguna. Şeker hastalari için bulgur tavsiye edilir hep.. Sebep neymiş?Evet canım testi yapmadan anlaşılmıyor. Benim arkadaşımın o kadar yüksek çıktı ki. Hem insülin iğnesi kullandı hem diyet yaptı. Meyve falan zaten yiyemedi, bulgur bile yasaktı.
Siz coraspirini önlem amaçlı alıyorum demişsiniz tansiyon için miŞüphelendiğiniz zaman evde tansiyon aleti varsa ölçün takip edin
Yükseldiğinde başın arka kısmında ağrı oluyor sanırım
Şeker 24. Hafta ayrıntılı en son 22. Haftalara 23 e kadar yapılıyor yani. Gelmez aç karnına başlamak lazım yüklemeye detaylıda o kadar şeker bebeğe halay çektirir o zaman da tok olmak lazım yine ama.Peki arkadaşlar 16.hafta gibi kontrole gitmiş olanlar detaylıyla şeker yüklemesi aynı kontrole mi denk geliyo doktorunuz ne dedi bunla ilgili ben henüz kontrole gitmediğim için merak ettim
Hayır tansiyon için değilSiz coraspirini önlem amaçlı alıyorum demişsiniz tansiyon için mi
Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah bebeğiniziHayır tansiyon için değil
Bebeğin gelişimi durmuştu suyum çok azalmıştı erken doğum yapmıştım
Bu hamileliğinde doktor mutlaka kullanmalısın dedi kan akışının iyi sağlanması için
Benim böyle bir durumum olmadı farklı nedenden bir kayıp yaşadım. Fakat önlem olması için ben de alıyorum coraspin kan akışı içinHayır tansiyon için değil
Bebeğin gelişimi durmuştu suyum çok azalmıştı erken doğum yapmıştım
Bu hamileliğinde doktor mutlaka kullanmalısın dedi kan akışının iyi sağlanması için
Bende hep oluyo o özellikle çok harket ettgmde , gobek deliğinin alt kısmında özellikle sag tarafta sertlik oluyo sanki bebek geriliyo gibi bende anlamıyrmAra sıra karnınızda sertleşme gibi bir şey oluyor mu bugün baya oldu benim tlfla felan konuştum uzanıyodum normaldir dedim ama şimdi hiç hareket hissetmiyorum sırt üstü uzandığımda bile
Anladım burda herkes değişik bir hafta yazınca aynı mıydı değil miydi merak ettimŞeker 24. Hafta ayrıntılı en son 22. Haftalara 23 e kadar yapılıyor yani. Gelmez aç karnına başlamak lazım yüklemeye detaylıda o kadar şeker bebeğe halay çektirir o zaman da tok olmak lazım yine ama.
Şeker yüklemesi 24.haftada yapılıyor sadece diye biliyorum. Ayrıntılıda 18. ve 22.Haftalar arası.Anladım burda herkes değişik bir hafta yazınca aynı mıydı değil miydi merak ettim
Aminnn hepimiz için inşSağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi
Ben detayli için 22. Haftada gideyim diyorum şeker yükleme 24.Haftada diyor soracağım bi aynı hafta yapsa bidaha bidaha uğraşmasam çok iyi olurPeki arkadaşlar 16.hafta gibi kontrole gitmiş olanlar detaylıyla şeker yüklemesi aynı kontrole mi denk geliyo doktorunuz ne dedi bunla ilgili ben henüz kontrole gitmediğim için merak ettim
Kizimda dogmadan 1 hafta once cikmisdi bu seferde dr 20 haftadan sonra cikabilir dedi coraspirin verdi kullaniyorum 11 haftadan beri 16+1 im suan canim bas agrim benimde var ama tansiyon cikmadiKızlar ben bu gebelikte ki tansiyon olayından çok korkuyorum aranızda önlem amaçlı kan sulandırıcı içen var mı ara sıra baş ağrılarım olduğunda acaba tansiyon mu diyorum panikliyorum