Ay bu aralar cok yogundum çok şükür yine anneme geldim tatil basladi bekliyorum bakalim ne zaman hissedicemAynen ama bana da geçmiyor zaman yine de Gün içinde yoğunsan canım dinlemeye fırsatın olmuyordur yakında başlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bu aralar cok yogundum çok şükür yine anneme geldim tatil basladi bekliyorum bakalim ne zaman hissedicemAynen ama bana da geçmiyor zaman yine de Gün içinde yoğunsan canım dinlemeye fırsatın olmuyordur yakında başlar
Oh ne güzel yerimizede dinlenAy bu aralar cok yogundum çok şükür yine anneme geldim tatil basladi bekliyorum bakalim ne zaman hissedicem
Sebebi ni bilmiyorum ama bende oluyor telaşlanma normal benceAra sıra karnınızda sertleşme gibi bir şey oluyor mu bugün baya oldu benim tlfla felan konuştum uzanıyodum normaldir dedim ama şimdi hiç hareket hissetmiyorum sırt üstü uzandığımda bile
Ben böyle şeylere inanamam ama arkadaşla yaptık yüzük dönerek hareket etti ve kızım olacak bilmiyorum doğru muBen yaptim yuvarlak dönüyor ama erkek benim inanmiyorum hep tersi çıktı bende
Rabbim yar ve yardımcınız olsun o yaşa çok bağla mayın yaa nasip... Umarım saglıklı sıhhatli hepimiz kucagımıza alırızEvet son kontrolde doktor daha da korkuttu.Benim lupus positif o yüzden bebeklerim oldu 2 tane bunda da aynı risk var dedi doktor bol bol dua dedi.Yasimda var bakalim hayırlısı.
Benim oğlum da 3 yaşını doldurmak üzere ^-^ AminSaglikla gelsin paşa insallah
Benim de 7 yasinda oglum var, 2. Oglum yolda. 15. Haftamdayim. Hepimiz sag salim zamaninda kavusalim insallah yavrularimiza
Bu kistlerin büyüdükleri yer önemliymiş benim kistlerim rahmin dışına doğru büyüyordu doktorum bebeği etkileyecek yerde değil dedi tabi herkezde farklı olabiliyor yeriDoktorum beni bu konuda pek rahatlatarak konuşmadı teşekkür ederim çok peki bu kistlerin bebeğe olumsuz bir etkisi olur mu acaba
Ben yaptım erkek çıkmıştı teste göre dün kesinlesti cinsiyetimiz erkekKızlar aranızda yuzuk testi yapan varmı ılerı gerı gıderse erkek yuvarlak dönerse kız dıyorlar dogruluk payı nedır acaba
İlk gebelikte yaptirdim şeker hastasi falan olmadik:) insanlarin ne dediğine değil doktorunuzun ne söylediğine bakın..Merhaba hanımlar bende haziranda doğum yapacağım inşaAllah. Sizlere danışmak istediğim; Bu şeker yükleme olayı ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız veya yaptıranlar var mı aranızda? Bu şeker yükleme olayı isteğe bağlı yapılan bir şey mi yoksa doktorlar şart mı koşuyor? Ben bazı kişilerden bu olayın şeker hastası değilsek bile şeker hastası yaptığını duydum biraz gözüm korktu açıkcası. Siz neler düşünüyorsunuz ya da tecrübeleriniz neler merak ediyorum.
Teşekkürlerİlk gebelikte yaptirdim şeker hastasi falan olmadik:) insanlarin ne dediğine değil doktorunuzun ne söylediğine bakın..
Ben de hareket hissetmiyorum ama iki üç kez sinirli bir anımda öne uzanırken karnıma birden bişey oldu sertleşme gibi o yüzden daha itinalı davranır oldumAra sıra karnınızda sertleşme gibi bir şey oluyor mu bugün baya oldu benim tlfla felan konuştum uzanıyodum normaldir dedim ama şimdi hiç hareket hissetmiyorum sırt üstü uzandığımda bile
İki hamileliğimde de yaptırdım şimdi yine yaptıracağım zamanı gelince.gün içinde o kadar çok şeker alıyoruz ki devede kulak kalır yaptırırken aldığımız.tabi herkesin kendi kararıdır.bir arkadaşımın da test sonucu hamilelik şekerinin olduğu çıktı diyet uyguladı devamında,Merhaba hanımlar bende haziranda doğum yapacağım inşaAllah. Sizlere danışmak istediğim; Bu şeker yükleme olayı ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız veya yaptıranlar var mı aranızda? Bu şeker yükleme olayı isteğe bağlı yapılan bir şey mi yoksa doktorlar şart mı koşuyor? Ben bazı kişilerden bu olayın şeker hastası değilsek bile şeker hastası yaptığını duydum biraz gözüm korktu açıkcası. Siz neler düşünüyorsunuz ya da tecrübeleriniz neler merak ediyorum.
benimkide küsmüş olabilirBenimde hep 16 hafta sanki aylardir bi 17 yi görmedim hareketlerini de hissetmiyorum kiz diye diye küstürdüm oğlanı hic geçmiyo zaman senin detaylıya da az kalmis
Bende yaptirmistim gebelik sekerim çıktı doktor beni diyetisyene yönlendirdi bence gerekli yaptırmak şekerin yüksek olması bebeğin kilolu doğmasına sebep oluyor 5 kilo üstü obez yapıyor bebeği doğurmakta zor kilolu bebekMerhaba hanımlar bende haziranda doğum yapacağım inşaAllah. Sizlere danışmak istediğim; Bu şeker yükleme olayı ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız veya yaptıranlar var mı aranızda? Bu şeker yükleme olayı isteğe bağlı yapılan bir şey mi yoksa doktorlar şart mı koşuyor? Ben bazı kişilerden bu olayın şeker hastası değilsek bile şeker hastası yaptığını duydum biraz gözüm korktu açıkcası. Siz neler düşünüyorsunuz ya da tecrübeleriniz neler merak ediyorum.
12 den sonra birdaha ne zaman gittin canım göstermedi demişsin deEvet 16+0 bugün randevum var. Vajinal akıntımda mikrop çıktı onun icin gideceğim. 12 haftada erkeğe benziyor dendi sonra gostermedı . Dua edin yarın öğreneyim sabırsız biriyim ne yiyim içiyim hareketlensin diye. Geçen limonata içtim Pingui yediydim ama yok göstermedi
Yaptırmayacağım ilk gebeliğim kesin ve netimMerhaba hanımlar bende haziranda doğum yapacağım inşaAllah. Sizlere danışmak istediğim; Bu şeker yükleme olayı ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız veya yaptıranlar var mı aranızda? Bu şeker yükleme olayı isteğe bağlı yapılan bir şey mi yoksa doktorlar şart mı koşuyor? Ben bazı kişilerden bu olayın şeker hastası değilsek bile şeker hastası yaptığını duydum biraz gözüm korktu açıkcası. Siz neler düşünüyorsunuz ya da tecrübeleriniz neler merak ediyorum.
13 ve 15 de gittim başka sebepten gitmişken doktor bakalım dedi.12 den sonra birdaha ne zaman gittin canım göstermedi demişsin de