- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spiral +kondom :)Bilmiyorum henüz karar veremedim. Bana kalsa tüpleri bile baglatabilirim ama o da sonra sorun oluşturur mu bilmedigim için emin olamıyorum. Spiral var ama o da kesin sonuç değil. Burda spirale rağmen hamile kalan arkadas vardi.
sen ne düşünüyorsun
Ordaki cihazı hiç sormadım :)Aslında ben gop medikal parka 5 dakka mesafede oturuyorum ama ataköy deki cihazin daha iyi oldugunu söylediler ondan oraya aldik ya. Fiyat ayniydi yine
Insallah canim benim,Havva Aras Canım mesajı alintilayamadim bi problem var telefonda hiç bir mesajı alinti yapamıyorum kızlar cevap veremediklerim varsa Kusura bakmayın seninde bebeginin adı aybars olacakmış öyle yazmışsın ne guzel adas olacak minikler inşallah sağlıkla gelsinler de dünyaya ama işte benim eşim isim hakkı bende diyip taş koymaya çalışıyor yoluma insalah koyabilirim bu ismi çok sevdim
Insallah canim benim, sag salim alalim kucagimiza yavrularimizi. Esin de razi olursa, super olur.Havva Aras Canım mesajı alintilayamadim bi problem var telefonda hiç bir mesajı alinti yapamıyorum kızlar cevap veremediklerim varsa Kusura bakmayın seninde bebeginin adı aybars olacakmış öyle yazmışsın ne guzel adas olacak minikler inşallah sağlıkla gelsinler de dünyaya ama işte benim eşim isim hakkı bende diyip taş koymaya çalışıyor yoluma insalah koyabilirim bu ismi çok sevdim
Rabbim saliha evlat eylesin canim hayirli olsun saglikla dogsun findik kizIyi akşamlar kızlar ben cinsiyeti bugün öğrendim %99 Kız dedi doktor aksam esime küçük bir süpriz yapacagm balon vs ayarladim küçük süsleme yaptım sağlıklı bir sekilde doğsun inşallah
Hayirli aksamlar canim sag saglim kucagina almayi nasip etsin rabbim temmuz gorunsede hic bir bebek gununde gelmez benim kizimda temmuz du ama mayisin ilk haftasi geldi bunda da pek emin degilim haziran olsun mayis sonu gibi gelir hayirlisi ileIyi akşamlar hanımlar. Sata göre doğum 2 temmuz görünüyo ama bebeğim bir hafta önde gidiyo o sebeple burayı da takip ediyorum ara ara. Cinsiyetimizi 100 de 80 kıza benzettim dedi doktor. Ikinci prensesim geliyor kısmetse.Rabbim bebeklerimizi hayırlisiyla kucagimiza almayı nasip etsin
Mesleyini yuzunun aki ile yerine getirmeyi nasip etsin Allah canim tebrik ederim, eger ayakta durmak yasaksa kutlama yemegi icin risk almissin mutlulugu uzuntuye cevirme lutfen birdaha yapma sakin birsey olmaz Allahin izni ile insAllah bende baya yordum kendimi canimin cektigi birsey yaptim soylemeyim simdi seyim cikacak gibi ani agrilar vuruyor bende kizdim kendimeKızlar eşim bugün doçent oldu Güzel bir kutlama yemeği hazırladım ama ayakta durdurduğum için kızıyorum şimdi kendime. Dün doktor hiç kalkma demişti. Bir şey olmaz inşallah ya
Cok tesekkur ederim cnm :)Rabbim saliha evlat eylesin canim hayirli olsun saglikla dogsun findik kiz
Kızım gününde doğdu. Ama belli olmuyor tabi. Vakti zamanında gelsinler inşallah. Teşekkür ederim güzel dileklerin için.Hayirli aksamlar canim sag saglim kucagina almayi nasip etsin rabbim temmuz gorunsede hic bir bebek gununde gelmez benim kizimda temmuz du ama mayisin ilk haftasi geldi bunda da pek emin degilim haziran olsun mayis sonu gibi gelir hayirlisi ile
Sağ ol canım inşallah. Yavaş yavaş yaparım sandım ama yorulmuşumMesleyini yuzunun aki ile yerine getirmeyi nasip etsin Allah canim tebrik ederim, eger ayakta durmak yasaksa kutlama yemegi icin risk almissin mutlulugu uzuntuye cevirme lutfen birdaha yapma sakin birsey olmaz Allahin izni ile insAllah bende baya yordum kendimi canimin cektigi birsey yaptim soylemeyim simdi seyim cikacak gibi ani agrilar vuruyor bende kizdim kendime
Ben 13+0’ da yaptırmıştım görüntüleme merkezinde, hem de bebeğim 13+6 görünüyor 6 gün ilerden gidiyor çıktığı halde. 14. Haftaya kadar yapılabiliyor dendi ve hiç sorun yaşamadım doktor tarafından da. Bana biraz sacmalamış gibi geldi...Merhaba hanımlar, hepinizin yeni yılı kutlu olsun. Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah.
Ben yeni üye oldum sayılır ama sizi hep takip ediyorum.
Dün ikili test için doktora gittim. 13+2 olmama rağmen doktor bebeğin boyutları büyümüş dedi ve ikili yapamadı. 14.haftaya kadar ikili yapılabiliyor deniyordu.
Bu yüzden dörtlü teste kaldım. Dörtlü test fiyatları daha mı yüksek olur ikiliye göre acaba?
13+2 ye kadar bekleme sebebim kendi doktorumun korona olup, uzun süre görüşememiz yüzünden.
Hafta içi devlet hastanesine gidicem. Oradaki doktorların da fikrini almak iyi olur diye düşündüm.
Çok yakın arkadaşım da 13+2’de yaptırdı. Doktorlara saygım sonsuzdur. Allah hepsine sağlık güç kuvvet versin.Ben 13+0’ da yaptırmıştım görüntüleme merkezinde, hem de bebeğim 13+6 görünüyor 6 gün ilerden gidiyor çıktığı halde. 14. Haftaya kadar yapılabiliyor dendi ve hiç sorun yaşamadım doktor tarafından da. Bana biraz sacmalamış gibi geldi...
Ben 4 lü test 150 tl. Ye 2li testi 100 yaptırdım. Özel kliniğe gidiyorum.Merhaba hanımlar, hepinizin yeni yılı kutlu olsun. Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah.
Ben yeni üye oldum sayılır ama sizi hep takip ediyorum.
Dün ikili test için doktora gittim. 13+2 olmama rağmen doktor bebeğin boyutları büyümüş dedi ve ikili yapamadı. 14.haftaya kadar ikili yapılabiliyor deniyordu.
Bu yüzden dörtlü teste kaldım. Dörtlü test fiyatları daha mı yüksek olur ikiliye göre acaba?
13+2 ye kadar bekleme sebebim kendi doktorumun korona olup, uzun süre görüşememiz yüzünden.
Hafta içi devlet hastanesine gidicem. Oradaki doktorların da fikrini almak iyi olur diye düşündüm.