2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Aynen yenidoğan önemli

Daha önce dört kez ameliyat oldum canım. Samsun Medicana İnternational’dan çok memnunum. Pahalı ama çok kaliteli. Para benim için önemli değil ama sağlıkta her şey planlandığı gibi olmuyor, komplikasyonlar gelişiyor. Onlardan korkuyorum.
Dünyanın en zengin insanları bile sağlığı satın alamıyor. Allah sağlıklı huzurlu yıllar nasip etsin yavrularımızla

Reactions: H E
Kızlar sizin bebelerin boyları kaç çıktı usgde son kontrolünüzde? Ben en son üniversite hastanesine gittiğim için pek bisey anlamadim muayeneden. Düzgünce soramadım da.
Elime verdiği kağıdın kenari bile yirtikti

Benimde ilk doktora sordugum bebek yogun bakimiyfi .. insan bi kere yasayince ister istemez tedbir alıyor ve ona göre ilerliyor. Allah bebeklerimizin sağ salim doğmasını nasip etsin

Kızlar 15 haftadan beri bebeğimin hareketlerini hissediyorum hatta son hafta beni yerimden bile sıçrarıyordu. Şuan 17+2 deyim. 2 gündür hissedemiyorum. Bu normal mi canım çok sıkkın randevum da 6 ocakta

Kızlar 15 haftadan beri bebeğimin hareketlerini hissediyorum hatta son hafta beni yerimden bile sıçrarıyordu. Şuan 17+2 deyim. 2 gündür hissedemiyorum. Bu normal mi canım çok sıkkın randevum da 6 ocakta
Normal canım. Daha çok küçük. Dışarıdan hissedilecek kadar kas gücü yok bebeğin. Randevuya kadar yine hissedersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…