Fazlası kabız yapıyor çünkü
Bide hamilelikte biraz tiksinmeye başladım muzdan çok yiyemiyorum
Ben çözdüm o işi sabahları muz akşamları portakal yiyorum, dengeliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fazlası kabız yapıyor çünkü
Yok öyle değil sol bacağım bilegime kadar kadar ağrıyor geceden beriBenim dün gece sağ belimden sağ bacağıma inen bir ağrı vardı yürürken fena oluyordu öyle birşey mi
Şişlik yok canım hiçŞişlik var mı canım benim ödemden dolayı bileklerim çok ağrıyordu diyet yaparken hatta geçen gün de ağrıdı bacağımın altına yastık koydum uzandım geçti dene istersen
Her gün yiyorum canım muzPotasyumdan da olabiliyormuş, arkadaşım muz yemezsem çok bacağım ağrıyor uykudan ağlayarak uyanıyorum demişti
Magnezyum eksikliğinden olabilir veya normalden daha fazla kilo aldıysan o yüzden de olabilir bir doktoruna mesaj at bakalım
Her gün yiyorum canım muz
Bir de maden suyu iç canımBen o zaman hergün bir muz yiyeyim nolur nolmaz
Teşekkür ederim canımTüh keşke bi çözüm yolu bulabilseydik
Benden Baska gidecek olan var mi diye merak ettim yazdım ya:)Ben varım canım. 13 hafta bitiyor. Neden sordun?
Yok ya ben baya sırtım belim ayriliyor resmen keşke öyle olsaValla bende öyleyim tembelliğe çok alışmışım en ufak bir iş yapınca bütün gün onu anlatıyorum abarta abarta
Yemek yapmayı da beceremem zaten onuda çoğunlukla eşime yaptırıyorum ama yine yoruluyorum yatmaktan yoruluyorum sanırım
Bir iş yapmayınca da daha da sıkılıyor insan ay kafam çok karışık virüs bitene kadar kriz gecirmesek bari
Yok ya ben baya sırtım belim ayriliyor resmen keşke öyle olsa
Amin :)
Ben girmeyim canım gruba pek sevmiyorum arkadaş gruplarından bile cıktım:) Bide anca buraya vakit ayırabiliyorum cocktan dolayiÖ
Özelden numaranı atsana canım, sana msj atamıyorum
Ben de o gün sokağa çıkma yasağı mı var yoksa diyorumBenden Baska gidecek olan var mi diye merak ettim yazdım ya:)
Muz yüzünden benim ilk hamileliğimde 32.haftada suyum geldi kabız yapıyor şuan hiç yanına yanaşmıyorum muzunFazlası kabız yapıyor çünkü
Çok sevindim canım sağ salim kavuşun inşallah bizim vakitler aynı seninle doktor bana cinsiyet söylemediSelam ballar ben geldim sifremi unuttum giremedim saatlerdir ugrasiyorum birde guzel haberle geldim bugun dayanamadim.dr gittim miyom.falan demisdi dr oyle birsey yokmus dr mu buldum karsida ona kavusdum coksukur uzak ama birakmam birdaha onu birde cinsiyet ogrendim esin olarak erkek dedi
Benim doktorumda emin Değildi sizce başka doktora gözüksem mi ? Hayırlı olsun bu aradaSelam ballar ben geldim sifremi unuttum giremedim saatlerdir ugrasiyorum birde guzel haberle geldim bugun dayanamadim.dr gittim miyom.falan demisdi dr oyle birsey yokmus dr mu buldum karsida ona kavusdum coksukur uzak ama birakmam birdaha onu birde cinsiyet ogrendim esin olarak erkek dedi
Hayirli olsun canim tebrikler:)Selam ballar ben geldim sifremi unuttum giremedim saatlerdir ugrasiyorum birde guzel haberle geldim bugun dayanamadim.dr gittim miyom.falan demisdi dr oyle birsey yokmus dr mu buldum karsida ona kavusdum coksukur uzak ama birakmam birdaha onu birde cinsiyet ogrendim esin olarak erkek dedi
Kramp girmiş olabilir banada olmuştu farmasi at.kestanesi merhemi sürüyorum masaj yapıyor eşim iyi.geliyorYok öyle değil sol bacağım bilegime kadar kadar ağrıyor geceden beri ağrıyor geçmedi
Hadi gözünaydın cnm kızın vardı dimi?Selam ballar ben geldim sifremi unuttum giremedim saatlerdir ugrasiyorum birde guzel haberle geldim bugun dayanamadim.dr gittim miyom.falan demisdi dr oyle birsey yokmus dr mu buldum karsida ona kavusdum coksukur uzak ama birakmam birdaha onu birde cinsiyet ogrendim esin olarak erkek dedi