- 6 Mayıs 2020
- 473
- 490
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #1.681
2 gün sürdü. Progestan verdi geçtiAcaba kaç gün sürdü hala devam edıyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün sürdü. Progestan verdi geçtiAcaba kaç gün sürdü hala devam edıyor mu?
Cevap için çok tşk ederım sağlıkla kucagınıza almak nasıp olsun.2 gün sürdü. Progestan verdi geçti
Dün gittim 6+2 idi karından ultrason ile baktı beni de pazartesi çağırdı inşallah görünür kendimi motive ediyorum artıkCanım bende bugün gittim 5+6yım bugün benim de kese ve yolk göründü bebek yok henüz 10 gün sonraya çağırdı, endişelenecek bir şey yok dedi bu hafta biz de zaten keseyi görmeyi bekliyoruz dedi. Sen dr a gittiğinde ne kadarlıktı seninki de aynıdır muhtemelen Allah ın izniyle bebiş de görünecek çok yakında aklına kötü şeyler gelmesin
Canim ben doktora ilk gittigimde sormustum sorun olmaz demistiArkadaşlar ilk aylarda uçakla Seyehat sıkıntı olur mu acaba?
Merhaba canim bana doktor ilk basta folik asit vermisti alerji yapinca iMom die bi hap werdi icinde folik asit, balikyagi, demir, cinko, b1/2/3/5/6/12,bakir,iyot,selenyum,biotinve d3war. Arastirabilirsin istersen veya doktoruna danis kullanip memnun kalan cok kisi warMerhaba ben de inşallah Eylül annesiyim. Sat 9 Aralık. Bebek de 4 hafta 6 günlük. Sadece sağlık ocağında kan testi yaptırdım. Size birkaç sorum var. Folik asit kendim alıp başladım. Ama doktor değerlerim iyi diye demir vitamin vermedi. Pazartesi kadın doğumcuya gideceğim. Herhalde o verir değil mi?
Bir de balık yağı kullanıyor musunuz?
ben sadece elevit kullaniyrum cnm vitamin olarak hepsi icinde onundaMerhaba canim bana doktor ilk basta folik asit vermisti alerji yapinca iMom die bi hap werdi icinde folik asit, balikyagi, demir, cinko, b1/2/3/5/6/12,bakir,iyot,selenyum,biotinve d3war. Arastirabilirsin istersen veya doktoruna danis kullanip memnun kalan cok kisi war
Canim ayni regli olcakmis gibi kasik agrisi brnim arti bide asiri brl agrisi oldu ama simdi kasiklarim rahatladi 5haftadan sonra azaldi yani baya ama belirtiler kisisel olabiliyo genelde bunuda unutmamak gerekAmin inşallahh..belirtileriniz neler oldu acaba kasık ağrısı var aşırı onun dışında bişey hissetmedim..
Oda iyidir umarim hepsi icindeyse peki uykunuza etki ediyormu sizce sizde benim gibi erken kalkiyosunuz sanirsamben sadece elevit kullaniyrum cnm vitamin olarak hepsi icinde onunda
Karin kismi esnek olan kumas pantolonlar war canim oyle alirsinResmi kurum ya simdi illaki pantolon derseler diye dedim canim
Canim gunydin sen bugun gidiyosun kalp atisi isin bende yarin insallah gidip gelince anlat bizedeKızçeler yarın bende kalp atışını dinlemeye gidicem dua edinde hayırlısıyla bende duyayım
Hangi uygulama canim ben birusru yukledim sikilip geri sildim guzelse yuklerim bendeBenim eşimde öğrendiğimiz gün indirdi hevesle mesajlarını bekliyor o da
happy mom uygulmanin adı cnmHangi uygulama canim ben birusru yukledim sikilip geri sildim guzelse yuklerim bende
hihi hepsi icinde bunun uykum hep var ama ilac saati erken olnca alrm kurup erknden kalkyrumOda iyidir umarim hepsi icindeyse peki uykunuza etki ediyormu sizce sizde benim gibi erken kalkiyosunuz sanirsam
Him bende gunduz hep uykuluyum ama sabah erken uyaniyorum dinclik yapiyo yada sabah uyumayinca gun icinde uyku yapiyohihi hepsi icinde bunun uykum hep var ama ilac saati erken olnca alrm kurup erknden kalkyrum
aynen olabilir cnm aramizda 3 gün varmisHim bende gunduz hep uykuluyum ama sabah erken uyaniyorum dinclik yapiyo yada sabah uyumayinca gun icinde uyku yapiyo
Ewet canim zaten genelimiz 6./7.haftada sanirsam, ben yarin gidicem kalp atisi icin, size 2ocaga vermisti demi. Acaba neye gore veriyolar randevuyu oluyorum meraktan, bide bana gelin kese olunca illa bebek war demek deil kalbi duymadan emin olamazsin dedi okadar endiselendimki resmen saatler gecmiyo yaaynen olabilir cnm aramizda 3 gün varmis
Happy mom canım bahsettiğim ekstre birde dr banu çiftçiyi indirdim o da güzel oldukça detaylıHangi uygulama canim ben birusru yukledim sikilip geri sildim guzelse yuklerim bende
Saol canim onada bakarim bendede pragnancy war oda guzelHappy mom canım bahsettiğim ekstre birde dr banu çiftçiyi indirdim o da güzel oldukça detaylı
Bir kere 50 kuruş büyüklüğünde geldi ardında bi de çok açık sarıya yakın kahverengi geldi incecik bakalım bugün olacak mı ultrason da sorun yok dedi amaInsallah oyledir ne kadar surdu senin bir kere mi oldu
Benim karından hiçbişe görünmedi vajinalden gördü keseyiDün gittim 6+2 idi karından ultrason ile baktı beni de pazartesi çağırdı inşallah görünür kendimi motive ediyorum artık