- 4 Ocak 2021
- 498
- 458
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #1.401
Günlük var olan değerden ziyade değerin nasıl arttığının önemli olduğunu söylüyorlar genelde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalp atışı için mi gittiniz?Peki iki gün sonra tekrar çağırdı mı ? Ben yarın tekrar gideceğim emin olalım büyümüş mü diye bakalım dedi
Bol bol dinlen canımm dr unu dinleee stressss yokkkkkkDün dokturuma sordum o da öyle söyledı rahımde yer acıyor dedı. Eskıden adet donemınden once boyle oluyordu sonra adet oluyordum. Bende polikistik var adetlerim düzensiz kanama zamanında gelmeyınce böyle oluyordu. Ben o bırıken kanların vucuttan atıldıgını dusunuyorum. Doktorumda kırmızı pıhtı gelırse endıselenırız boyle strese gırme korkulacak birşey yok dedı dinlen bol bol stres yapmanı ıstemıyorum dedı. Düşük için gebelik başından beri iğne ve ilaçlar kullanıyorum. ( daha önce bu şekilde bir olay yaşadığımdan temkinli gidiyoruz.)
Hayır kuzum bir gece önce çok ağrım olmuştu o yüzden gittim kese gözükür mü diye çok ufak olduğu için çok net belli değildi. Doktorda emin olmak için 2 gün sonra tekrar gel daha da büyür dedi. Kalp atışı için 7. Haftada gitmeyi düşünüyorumKalp atışı için mi gittiniz?
hangi ilacları kullaniyorsunuzDün dokturuma sordum o da öyle söyledı rahımde yer acıyor dedı. Eskıden adet donemınden once boyle oluyordu sonra adet oluyordum. Bende polikistik var adetlerim düzensiz kanama zamanında gelmeyınce böyle oluyordu. Ben o bırıken kanların vucuttan atıldıgını dusunuyorum. Doktorumda kırmızı pıhtı gelırse endıselenırız boyle strese gırme korkulacak birşey yok dedı dinlen bol bol stres yapmanı ıstemıyorum dedı. Düşük için gebelik başından beri iğne ve ilaçlar kullanıyorum. ( daha önce bu şekilde bir olay yaşadığımdan temkinli gidiyoruz.)
Sanmıyorum geçen haftadan beri Beta HCG pozitif bende.Merhaba yerleşme kanaması olabilirmi acaba
bende bir düşük yaşadım korkuyorum. Yazdıklarınız moralimi düzeltti.Dün dokturuma sordum o da öyle söyledı rahımde yer acıyor dedı. Eskıden adet donemınden once boyle oluyordu sonra adet oluyordum. Bende polikistik var adetlerim düzensiz kanama zamanında gelmeyınce böyle oluyordu. Ben o bırıken kanların vucuttan atıldıgını dusunuyorum. Doktorumda kırmızı pıhtı gelırse endıselenırız boyle strese gırme korkulacak birşey yok dedı dinlen bol bol stres yapmanı ıstemıyorum dedı. Düşük için gebelik başından beri iğne ve ilaçlar kullanıyorum. ( daha önce bu şekilde bir olay yaşadığımdan temkinli gidiyoruz.)
Progestan iğne, lutinus fitil, enox iğne, aspirin, estrofem ve progestan fitil ve Qfolin folik asit. Yazarken fenalık geçiricem :)hangi ilacları kullaniyorsunuz
bende estrofem progestan sabah oglen aksam 3 ser tane sabah ptolutex igne climara bant oksapar igneProgestan iğne, lutinus fitil, enox iğne, aspirin, estrofem ve progestan fitil ve Qfolin folik asit. Yazarken fenalık geçiricem :)
Vallahi benim doktorum resmen bana enerji veriyor morelim düşmesin diye sürekli ilgileniyor. Korkunuzu anlıyorum benimde aynı. Ama oturup aklı selim düşününce herşey olucağına varıyor diyorum. Ama endişelenmek elde değil. İçim rahatlasın diye her doktoruma gidip gelişimde şükür namazı kılıyorum iyi geliyor bana.bende bir düşük yaşadım korkuyorum. Yazdıklarınız moralimi düzeltti.
Hemen hemen aynı. Biraz zor oluyor ama sonu iyi olsun inşllh. Doktorum zamanla ilaçları azaltarak bitireceğini söyledi.bende estrofem progestan sabah oglen aksam 3 ser tane sabah ptolutex igne climara bant oksapar igne
insallh cnm aynn hersey cocuklarmz icinHemen hemen aynı. Biraz zor oluyor ama sonu iyi olsun inşllh. Doktorum zamanla ilaçları azaltarak bitireceğini söyledi.
Bak bide ben yazayım estrofem,coraspin,gevitamax,prograf,oksapar,proluton depot,litınus birde levotironnn oynatmaya az kaldııııProgestan iğne, lutinus fitil, enox iğne, aspirin, estrofem ve progestan fitil ve Qfolin folik asit. Yazarken fenalık geçiricem :)
ilaclari bulmakta zorlaniyrm cnm bn prolutex ve oksapari sen koly bula biliyr msunHemen hemen aynı. Biraz zor oluyor ama sonu iyi olsun inşllh. Doktorum zamanla ilaçları azaltarak bitireceğini söyledi.
hay masallahh hepimzeBak bide ben yazayım estrofem,coraspin,gevitamax,prograf,oksapar,proluton depot,litınus birde levotironnn oynatmaya az kaldıııı
Stres yapma hayatım yinede dinlen bol bol inşalalh geçerSanmıyorum geçen haftadan beri Beta HCG pozitif bende.
halleyin transferi ne zamnmia cnm küsüm ben ona sana sorayim dedimStres yapma hayatım yinede dinlen bol bol inşalalh geçer
Ben devlet hastanesinin yakınındaki eczanelerde daha kolay buluyorum. Onlarda sirkülasyon çok oluyor diye düşünüyorum.ilaclari bulmakta zorlaniyrm cnm bn prolutex ve oksapari sen koly bula biliyr msun
Buda bir süreç hayatımm geçecekk hepsiiii eylüle ne kaldı ki şurdaaahay masallahh hepimze
Bilmiyorum ki hayatım ne zaman şu aralar olcaktı sanırımhalleyin transferi ne zamnmia cnm küsüm ben ona sana sorayim dedim