- 4 Ocak 2021
- 42
- 28
- 37
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #1.381
Malesef ki bende öyleyim il gebeligimde 85 ile hamile kalıp 130 ile doguma gittim bunda 95 ile hamile kaldım sanırım 150 ile doguma gitçemYaa ben çok iştahlıyım napıcamm kızlarr doymuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef ki bende öyleyim il gebeligimde 85 ile hamile kalıp 130 ile doguma gittim bunda 95 ile hamile kaldım sanırım 150 ile doguma gitçemYaa ben çok iştahlıyım napıcamm kızlarr doymuyorum
Benim de çok küçük canım, doktor olması gereken yerde ve olması gerektiği gibi bir sorun yok dediÇok şükür kuzum benim 1372 çıktı Beta bugün ama doktor nokta kadar dedi bizim tahmini doğum tarihlerimiz aynı sana da sormak istedim senin nasıl gözüktü var mı fotoğrafı ultrasonun ? Bende çok minik nokta kadar gözüküyor 2 gün sonra tekrar gideceğim
Yalniz degilsin canimYaa ben çok iştahlıyım napıcamm kızlarr doymuyorum
Ben de öyle, zaten son zamanlarda git gide kilo almıştım. Şimdi hiç durduramıyorum kendimiYaa ben çok iştahlıyım napıcamm kızlarr doymuyorum
Kötü denk gelmiş şansınıza. Bi hata yapmadılarsa çıkar herhalde yarınaVerilen barkod numarası ile girmeye çalışıyorum ama hep tc , barkod no yanlış diye uyarı veriyor. Hem de bilgileri doğru girmeme rağmen. O yüzden e nabıza düşmesini bekliyordum ben de. Artık yarın da çıkmazsa tekrar özelde kan veririm.
Evet e nabızı bekliyordum
Doktor test istediği zaman etiket veriyor size onun fotoğrafını çekin malesef herkesin bilmesi gerekiyormuş gibi davranıyorlarO da yok kağıt falan hiçbişi vermediler
Peki iki gün sonra tekrar çağırdı mı ? Ben yarın tekrar gideceğim emin olalım büyümüş mü diye bakalım dediBenim de çok küçük canım, doktor olması gereken yerde ve olması gerektiği gibi bir sorun yok dedi
Hayır 2 hafta sonra çağırdı beniPeki iki gün sonra tekrar çağırdı mı ? Ben yarın tekrar gideceğim emin olalım büyümüş mü diye bakalım dedi
Ayy canım yaaa sabah daha yataktan kalkmadan kraker galeta filan atıştır yada ekmek midenin suyunu alsınDünden beri istihfar üstüne istihfar sabah tartldim 1.5 kg vermişim
Merhaba pembe değilde 2 gündür kahverengi renkli akıntım oluyor. Anlayamadım gitti.Merhaba,
Bende 1 haftadır, çok az pembe lekelenmeler oluyor.
Siz hiç yaşadınız mı?
Merhaba yerleşme kanaması olabilirmi acabaMerhaba pembe değilde 2 gündür kahverengi renkli akıntım oluyor. Anlayamadım gitti.
oyle yapiyrum cnm vallaAyy canım yaaa sabah daha yataktan kalkmadan kraker galeta filan atıştır yada ekmek midenin suyunu alsın
Dün dokturuma sordum o da öyle söyledı rahımde yer acıyor dedı. Eskıden adet donemınden once boyle oluyordu sonra adet oluyordum. Bende polikistik var adetlerim düzensiz kanama zamanında gelmeyınce böyle oluyordu. Ben o bırıken kanların vucuttan atıldıgını dusunuyorum. Doktorumda kırmızı pıhtı gelırse endıselenırız boyle strese gırme korkulacak birşey yok dedı dinlen bol bol stres yapmanı ıstemıyorum dedı. Düşük için gebelik başından beri iğne ve ilaçlar kullanıyorum. ( daha önce bu şekilde bir olay yaşadığımdan temkinli gidiyoruz.)Merhaba yerleşme kanaması olabilirmi acaba
Merhaba, bende bu sabah siftah yaptım. 5+2 günlük daha. İlk bebeğimde de aynı haftada başlamıştı. O zaman doktorum sana iyi olduğunu belli ediyor bebek sevinmelisin demişti İlk 3 ay 4 kilo vermiştim. İşallah uzun sürmez tabiDünden beri istihfar üstüne istihfar sabah tartldim 1.5 kg vermişim
Umarım... Borsa takip eder gibi e nabıza bakıyorum.Kötü denk gelmiş şansınıza. Bi hata yapmadılarsa çıkar herhalde yarına
cok gzelE nabzı açıklamayınca gittim kızlar 997 çıktı nasıl acaba 4 hafta 2 günlük