- 12 Mart 2020
- 489
- 369
- 23
- 30
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #1.361
Bir de her gun 2 adet ceviz oneriyor doktorlar. Tuzu da azalttim sadece iyotlu tuz kullaniyorum o da yemek pistikten sonra ustune atip kapagi kapatin dinlendirin diyordu. Bebegin beyin gelisimi icin oneriyo doktorlar. Ben biraz arastirmayi seviyorumAcikcasi onceden cok yerdim artik yemiyorum nereye kadar bakalimbu aksam corba ictim mesela yanina da 1 dilim kepek ekmegi. Saat 5 gibi yemistm. Az once aciktim kucuk bir tost yedim
Ayy bende bi sınır getirmeliyim sanırım bunaAcikcasi onceden cok yerdim artik yemiyorum nereye kadar bakalimbu aksam corba ictim mesela yanina da 1 dilim kepek ekmegi. Saat 5 gibi yemistm. Az once aciktim kucuk bir tost yedim
Tabi canim oncelik sağlık bende inanmiyorum aslinda eglencesine bakiniyorum öyleAllah sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü eylesin hepsini, ben pek inanmıyorum bu Çin takvimine falan da, o yüzden sağlıklı olsunlar yeter cinsiyet sonraki meseleAllah herkesin gönlüne göre versin inşAllah
Ceviz ben baya 5-6 tane yiyorum sanırım ya çok seviyorum zatenBir de her gun 2 adet ceviz oneriyor doktorlar. Tuzu da azalttim sadece iyotlu tuz kullaniyorum o da yemek pistikten sonra ustune atip kapagi kapatin dinlendirin diyordu. Bebegin beyin gelisimi icin oneriyo doktorlar. Ben biraz arastirmayi seviyorum
Bende oyleydim bu 2. Hamileligim benm 1isinde aman allahim 3ay ölü balık gibi yattim mide bulantisi bas donmesi kusma 5 kilo vermistim bu sefer birazdaha iyi ama yinede insani zorluyo bulantiBen aç yatardim oğluma hamileyken
Ne guzel ☺ cig badem kuru uzum kuru kayisi falan da alin. Bir de bir ogun sebze bir ogun et oneriyor doktor. Sarkuteri urunlerini de pisirdiginiz surece sorun olmaz. Bol bol sut yogurt peynir. Ben oglenleri karisik salata yapiyorum icine de sutas suzme peynirden katiyorum biraz da limon miss gibi doyuruyor. Yag ve tuz atmiyorum bakalim nereye kadarCeviz ben baya 5-6 tane yiyorum sanırım ya çok seviyorum zatentuzu bilmiyordum o şekilde öğrediğim iyi oldu
Ya tesekkur ederim tersine hamurisine düşkünlügüm artti su cok icemiyorum ama deniyecegim bu karbonhdrat isiniBende de aşırı mide yanması vardı ekmek türlerini şekeri kestim yani kısaca karbonhidratı 2-3 güne nerdeyse tamamen geçti bi suyu çok içersem oluyor. Siz de bi deneyin isterseniz.
Verilen barkod numarası ile girmeye çalışıyorum ama hep tc , barkod no yanlış diye uyarı veriyor. Hem de bilgileri doğru girmeme rağmen. O yüzden e nabıza düşmesini bekliyordum ben de. Artık yarın da çıkmazsa tekrar özelde kan veririm.Sisteme telefondan girdiyseniz sonuç hazırlanıyor diyip boş ekran gösteriyor ama telefona indirmiş oluyor. Dosyalara bakın. Bilgisayardan hiç denemedim. E nabız çok geç gösteriyor onu bekliyorsanız.
Aaa peynirli salata hiç aklıma gelmemişti yarın bunu yapacağım çok iyi oldu gerçekten teşekkürler bu uzun süreçte çeşit güzel olurNe guzel ☺ cig badem kuru uzum kuru kayisi falan da alin. Bir de bir ogun sebze bir ogun et oneriyor doktor. Sarkuteri urunlerini de pisirdiginiz surece sorun olmaz. Bol bol sut yogurt peynir. Ben oglenleri karisik salata yapiyorum icine de sutas suzme peynirden katiyorum biraz da limon miss gibi doyuruyor. Yag ve tuz atmiyorum bakalim nereye kadarbunlar da hem istahimi frenlemek icin hem de saglikli beslenmek icin
Ben de sütle denemedim bak denerimAaa peynirli salata hiç aklıma gelmemişti yarın bunu yapacağım çok iyi oldu gerçekten teşekkürler bu uzun süreçte çeşit güzel olurevet evet kuru üzümde aldım .. aynı zamanda kuru incir de aynı şekilde ve sütle yemek çok keyifli ben seviyorum yani tavsiye ederim bir de kahvaltıda iki farklı çeşit peynir tükekmekte güzelmiş diye okudum onu da yapıyorum ben ...
Evet... konuşmak, paylaşmak iyi hissettiriyorBen de sütle denemedim bak denerimboyle duydukca bilgi aktarimi yapariz. Hepimize fikir olur hem
ah ne mutlu sana maşallah maşallah bende artık çay yerine süt içiyorum peynir yumurta kesin zaten ama lokmalar ağzımda büyüyorAy benim de cok açık istahim korkuyorum simdiden kilo alıyorum diyesabahları sütüm haslanmis yumurtam peynirim hazır. Ara ögünlerde kuru yemis meyve. 2 saatte bir acikiyorum saglikli beslenmeye calisiyorum. Benim de yemedigim zaman midem bulaniyor
inşallah hep birlikte canımEvet evet kuruyemişle ara öğün yapabilirsiniz kesinlikle şekeriniz düşmesinaman dikkat edin kendinize İnşallah hayırlısıyla tamamlayacağız sürecimizi
Insallah hayirlisiyla atlatirsin canimah ne mutlu sana maşallah maşallah bende artık çay yerine süt içiyorum peynir yumurta kesin zaten ama lokmalar ağzımda büyüyor
Benim de pek aram yok zaten 1 kilo vermişim 10 gündürKızlar yemek yerken ağzımda büyüyor aslında açım ama yemek istemiyorum aslında çokta istiyorum ama yiyemiyorum. Kendimi zorlayıp tabağını bitiriyorum ama bu seferde kendimi aç hissediyorum anlayamadım gitti. Sizin yemekle aranız nasıl ?
Barkod numaraniz varsa labim üzerinden görünüyor test sonucu. Ben de 1 haftadır e-nabizdan sonuç bekliyordum, az önce dank ettiEvet e nabızı bekliyordum
Çok teşekkür ederimmBende bugün başladım kuzum bugün verdiler eğer onun için gideceksen devlete git istersen. Bana devlette ki de özeldekinin verdiği folik asitin aynısını verdi bugün
O da yok kağıt falan hiçbişi vermedilerBarkod numaraniz varsa labim üzerinden görünüyor test sonucu. Ben de 1 haftadır e-nabizdan sonuç bekliyordum, az önce dank etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?