- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #1.341
Ben aç yatardim oğluma hamileykenHicbi zaman sofradan oh doydum be diyip kalkmiyorum cunku yarisina geldimi yemegin midem bulanmaya basliyor bende birakiyorum bide bende mide yanmasi da var
Folik asit alıyorsan o destekler seni kuzum için almadığı sürece zorlayamazsın da kendini ayran çorba dene kuzum hem mideni yormaz hem tok tutarUmarım öyle uzun sürmez, bişey yiyip içemiyorum diye vicdan da yapıyorum.
İştahımda yok iki gündür. Öyle çubuktu leblebiydi adını duyunca bile dişlerimi sıkıyorum.
Hayırlı olsun darısı kalp atışına inşallahIyi aksamlar ben ev tasiyorum o yuzden fazla yazamiyorum buralara evime bi yerleseyim bol bol gorusuruz insallah
Cok sukur bugun keseyi gorduk biz
Inşallah o güzel haberi alır almaz bizede haber ver olur muAmin inşallahBu ay olacak inşallah
Alıyorum canım. İnşallah yarına daha iyi olurum.Folik asit alıyorsan o destekler seni kuzum için almadığı sürece zorlayamazsın da kendini ayran çorba dene kuzum hem mideni yormaz hem tok tutar
Hemen yazacağım hemenInşallah o güzel haberi alır almaz bizede haber ver olur mu
Inşallah canım benimAlıyorum canım. İnşallah yarına daha iyi olurum.
Sisteme telefondan girdiyseniz sonuç hazırlanıyor diyip boş ekran gösteriyor ama telefona indirmiş oluyor. Dosyalara bakın. Bilgisayardan hiç denemedim. E nabız çok geç gösteriyor onu bekliyorsanız.Benim sonu
Benim sonuç yarına kaldı hala yok
Bende de aşırı mide yanması vardı ekmek türlerini şekeri kestim yani kısaca karbonhidratı 2-3 güne nerdeyse tamamen geçti bi suyu çok içersem oluyor. Siz de bi deneyin isterseniz.Hicbi zaman sofradan oh doydum be diyip kalkmiyorum cunku yarisina geldimi yemegin midem bulanmaya basliyor bende birakiyorum bide bende mide yanmasi da var
Ay benim de cok açık istahim korkuyorum simdiden kilo alıyorum diyeKızlar yemek yerken ağzımda büyüyor aslında açım ama yemek istemiyorum aslında çokta istiyorum ama yiyemiyorum. Kendimi zorlayıp tabağını bitiriyorum ama bu seferde kendimi aç hissediyorum anlayamadım gitti. Sizin yemekle aranız nasıl ?
Evet e nabızı bekliyordumSisteme telefondan girdiyseniz sonuç hazırlanıyor diyip boş ekran gösteriyor ama telefona indirmiş oluyor. Dosyalara bakın. Bilgisayardan hiç denemedim. E nabız çok geç gösteriyor onu bekliyorsanız.
Aynı şekilde 2 saatte bir bir şeyler tüketiyorum ki çoğu yerde bu süreçte güzel olanınında bu olduğunu okudum. Sabah dediğiniz gibi artı bir iki dilim ekmekAy benim de cok açık istahim korkuyorum simdiden kilo alıyorum diyesabahları sütüm haslanmis yumurtam peynirim hazır. Ara ögünlerde kuru yemis meyve. 2 saatte bir acikiyorum saglikli beslenmeye calisiyorum. Benim de yemedigim zaman midem bulaniyor
Ay bende oyleyimAynı şekilde 2 saatte bir bir şeyler tüketiyorum ki çoğu yerde bu süreçte güzel olanınında bu olduğunu okudum. Sabah dediğiniz gibi artı bir iki dilim ekmekardından kuruyemiş arası öğlen çorba yogurt ya da brokoli tarzı bir sebze.. sonra ki arada bir meyve faslı ahahah sonra da akşam yemeği ve süt ile kapanış abartıyor muyum acaba gidip abur cubur ya da gereksiz yeme isteğim yokta sık sık faydalı şeyler yemeye çalışıyorum kendimce
Evet evet kuruyemişle ara öğün yapabilirsiniz kesinlikle şekeriniz düşmesinBen normalde de bir sabah bir akşam yiyorum hala öyle devam ediyorum ama akşam 6 gibi bir açlık vuruyor o açlıkla mide bulantısı oluyor 7 7.30 gibi yiyorum yemeğimi çünkü o saatlerde oğlumu yediriyor oluyorum olmazsa biraz ara öğün yapacağım kuruyemişle falan. BirdeBend e yüksek insülin direnci var o yüzden dahada dikkat etmek zorundayım ilk gebeliğimde yoktu doğumdan sonra oldu şekerli yiyince şekerim çıkmıyor düşüyor
Suyu bende hiç ihmal etmemeye çalışıyorum hem ödem oluşmasınıda yüksek oranda önlüyor çünküAy bende oyleyimdoktorum hatta bu aralar bulantin istahsizligin olabilir dedi. Ben de yooo gayet yiyorum masallah dedim cok sukur abur cubur cekmiyor canim. Sadece aclik hissim gitsin istiyorum. Bir de eskiye gore daha fazla su iciyorum. Bulantidansa boyle olmak tabiki iyi. Ama doguma kac kiloyla gireriz Allah kerim
Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü eylesin hepsini, ben pek inanmıyorum bu Çin takvimine falan da, o yüzden sağlıklı olsunlar yeter cinsiyet sonraki meseleBende bilmiyordum biraz arastirayim dedim oyle yaziyordusağlıklı olsunlar tabi ama bir oğlum var bide icimden kız gecmiyo degil ne yalan söylim ☺ tabi oncelik hayirli ve saglikli olması
Acikcasi onceden cok yerdim artik yemiyorum nereye kadar bakalimSuyu bende hiç ihmal etmemeye çalışıyorum hem ödem oluşmasınıda yüksek oranda önlüyor çünkübende korkuyorum fazla kilodan ne yalan söyliyeyim normalde de kiloya yatkın bir yapım vardı zaten makarna pilav tüketiyor musunuz peki yemeklerinizde özellikle akşam ? Ben sadece sulu yemeği tercih edince yetersiz hissediyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?