- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #1.001
Selam,Ben de ingilteredeyim. 6. haftadayim 8. hafta icin ilk randevu verdiler. Biraz lekelenme ve kanama var. Cok endiseliyim Turkiyede olsa hersey cok daha kolay olurdu.
Beni de haftaya çağırdı, duyulur inşallah.Cok teşekkürler. Sizin de hayırlı olsun. 2 hafta sonra gideceğiz. 22 ocak oluyor.
Canım progestan kullanıyor Musun? Ayaklarının altına yastık koy uzan ve bol su iç. Bende de öyle bir kanama olmuştu, sonra leke leke gelip bitti.Selam,
Bu sabah bende de lekelenme var pembe desem pembe değil kahve desen değil. Canlı kırmızı da sayılmaz..
Çok tedirgin oldum bende. Kızımda hiç kanamam olmamıştı .
Haftasonu doktor hiç bulunmaz burada..
İçim içimi yiyecek şimdi.
İnşallah kötü bir şey yoktur
Bende o durumdayım çok fazla şişkinliğim var. Gelecek haftalarda normale dönmesini umuyorumKızlar göbekleriniz ne durumda ben sanki yarın doguma gidicek gibiyim ögrenmeden şişmeye başladı göbiş gazdır dedim ama hiç inme yok aynı hamile gib paytak paytak yürüyorum
İnan benimki de öyle, hamilelikten önce spor yapmıştım baya göbeğim kaybolmuştu ama şimdi aşırı şişimKızlar göbekleriniz ne durumda ben sanki yarın doguma gidicek gibiyim ögrenmeden şişmeye başladı göbiş gazdır dedim ama hiç inme yok aynı hamile gib paytak paytak yürüyorum
Benim de dun cok şişti. Gece çorapla ve sicak su torbasiyla uyudum bugun daha iyi.Kızlar göbekleriniz ne durumda ben sanki yarın doguma gidicek gibiyim ögrenmeden şişmeye başladı göbiş gazdır dedim ama hiç inme yok aynı hamile gib paytak paytak yürüyorum
Evet canım oğlumda 4. Haftada alttan muayene ile bakmıştı doktorumuzYaa alttan da mı bakıyorlar
Hayirli olsun canim kac haftalik?Kizlar slm dr dan geldim simdi keseyi ve yolk u gorduk darisi bekleyen herkesin basina inshaftaya kalp atisi icin cagirdi
Sağlıkla büyüsün canım çok sevindim çok şükürKizlar slm dr dan geldim simdi keseyi ve yolk u gorduk darisi bekleyen herkesin basina inshaftaya kalp atisi icin cagirdi
Doktordan şimdi geldim şuan keseyi gördü sadece herşey normal olduğunu söyledi haftaya cumartesi kontrole çağırdıKızlar Betam 11000 çıktı progesteron da 25 küsür çıktıbu sefer oldu galiba yarın doktora gideceğim 2 günde bir beta vermekten kurtuldum bundan önce Kayıplarım olduğu için sürekli 2 günde bir kan verdim yarın nasipse hem kese hem kalp atışı duyacağız insallah herşey yolunda ilerler darısı her isteyenin başına
Daha henüz doktorla görüşmedik canım ondan ilaç almıyorum folic dışında.Beni de haftaya çağırdı, duyulur inşallah.
Canım progestan kullanıyor Musun? Ayaklarının altına yastık koy uzan ve bol su iç. Bende de öyle bir kanama olmuştu, sonra leke leke gelip bitti.
Bende o durumdayım çok fazla şişkinliğim var. Gelecek haftalarda normale dönmesini umuyorum
Zehra gönlünü ferah tut,kötü düşünmemeye çalış.arkadaşın dediği gibi bol su ile dinlen..iyi gelecektir.Daha henüz doktorla görüşmedik canım ondan ilaç almıyorum folic dışında.
Karnında ağrıyor. İnşallah kötü bir şey olmaz. İçim daraldı sabahtan beri.
Gözün aydın canımDoktordan şimdi geldim şuan keseyi gördü sadece herşey normal olduğunu söyledi haftaya cumartesi kontrole çağırdı
Sağol canım.Zehra gönlünü ferah tut,kötü düşünmemeye çalış.arkadaşın dediği gibi bol su ile dinlen..iyi gelecektir.
Ben ilkte 80 i astım 64 falandımm..Arkadaşlar ben kızımda 14.haftaya kadar daha çok iştahsızdım,daha çok yeni gerçi bu hamileliğim ama bugün bi iştah artışı farkettim.hatta tatlı pek sevmem canım çekti
bu arada memelerde büyüme ve ağrı,çabuk yorulma,çok az kaşık ağrısı var bende..he birde sık idrara çıkma,mesaneye baskı yapıyor sanırım bebek.. benden haberler böyle..sizler nasılsınız?
Bu arada listeye ekleyecek misiniz beni de..kilomu yazmamışım başlangıç kilom 67..boyum 176 da benim80 i aşar mıyım acaba
Nasıl oluyor ağrı oluyor mu ilk kez gidicem kadın doğumaEvet canım oğlumda 4. Haftada alttan muayene ile bakmıştı doktorumuz
Arkadaşlar ben kızımda 14.haftaya kadar daha çok iştahsızdım,daha çok yeni gerçi bu hamileliğim ama bugün bi iştah artışı farkettim.hatta tatlı pek sevmem canım çekti
bu arada memelerde büyüme ve ağrı,çabuk yorulma,çok az kaşık ağrısı var bende..he birde sık idrara çıkma,mesaneye baskı yapıyor sanırım bebek.. benden haberler böyle..sizler nasılsınız?
Bu arada listeye ekleyecek misiniz beni de..kilomu yazmamışım başlangıç kilom 67..boyum 176 da benim80 i aşar mıyım acaba
Bende de regl ağrısı gibi ağrı var, geceye doğru geliyor on dakika sürüp geçiyor. Bir de evet daha çabuk yoruluyorum başka belirtim yok şu an.Arkadaşlar ben kızımda 14.haftaya kadar daha çok iştahsızdım,daha çok yeni gerçi bu hamileliğim ama bugün bi iştah artışı farkettim.hatta tatlı pek sevmem canım çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?