Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Endişelenmeyin hiç beta 1500 ü geçince kese gözüküyor benim değerim da ulaşmadı henüz bu değere salı gününü bekliyorum normal dediler telaş yapmayın hiç bebişi üzmeyin
Ben de ingilteredeyim. 6. haftadayim 8. hafta icin ilk randevu verdiler. Biraz lekelenme ve kanama var. Cok endiseliyim Turkiyede olsa hersey cok daha kolay olurdu.
Pozitif sonuç alan tatlı anne adayları. Doktorumuzun söylediği gebelik haftanız, kese tarihimiz, kalp atışı tarihimiz ve sonu gelmeyecek tatlı telaşları birlikte yaşayalım. Sat 1 Aralık, 5+2 günlük olduk. Gelin Bu heycanı Beraber yAşayalım sabırla sağlıkla sıhatla kucagimıza allamayi Nasip etsin Rabbim Amin
Merhabalar bir şey danışmak istiyorum
Uzun zamandır gebelik için uğraşıyorum
Klomen kullandım ama netice alamadım
Geçen ay ilaçlı usg yapıldı tüpler açık dendi
Son adet tarihim 7/12/2020
Bugün test yaptım pozitif çıktı dr gittim
Bhcg 239.9 çıktı sizce normal mi hesaplamalara göre 4+3 gözüküyor ama usg görülmedi salı günü tekrar çağırdı endişeliyim
Benim adetime 1 hafta varken 33 adetime 3 gün varken 210du Şuan adet günümdeyim ölçtürmedim doktora gidicem direk, burdakilerde etrafımdakiler de normal dedi
Selam kızlar ben 2017 temmuz annesiydim var mı oralardan kimse :) Bu ay da ikiyi düşünüyorum hafif belirtiler var gibi ama bat a daha 4 gün var bakalım aranıza katılabilecek miyim.. Bu sefer erken öğrenmek istemiyorum oğlumda hemen öğrenmiştim zaman geçmek bilmedi :)) Allah hepinize sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
Merhaba kızlar ben de eylul annesi olacağım inşallah. SAT 2 aralıktı. BAT 30 aralikti. 30 aralikta testle ogrendim. Dun de keseyi gördük. 8 eylul beklenen dogum tarihi
Merhaba kızlar ben de eylul annesi olacağım inşallah. SAT 2 aralıktı. BAT 30 aralikti. 30 aralikta testle ogrendim. Dun de keseyi gördük. 8 eylul beklenen dogum tarihi