- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #8.861
Bu fotoğraf var bir de.Daha ileriki hafta yok mu 5 haftadır gitmiyor musun doktora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu fotoğraf var bir de.Daha ileriki hafta yok mu 5 haftadır gitmiyor musun doktora
Usg var mıBenim bütün takvimlerde erkek çıkıyor
Hayırlısı olur inşallah benimde sağda arkadaşlar kız dedi ama hayırlısı olsunİlk usgde sağda olduğu için kız dendi ama bilemiyorum
Allah Allah cok mu acıydı? Dokunmuş demekki veya üşütmüşsün de miden dolunca hemen sinyal vermis heralde ishal sancisidir o korkma. Kahve icebilirsin iyi gelir
Normal yemek yemek agir geldi sanirim. Acidan yerlerde kivrandim saka gibi neyse esim zorla uyu uyu dedi uyuyup uyaninca gecmis. Cok tesekkurler ederimBazen bana da boyle oluyor.Ozellikle yemek biraz aciysa bile cok kivraniyorum. Bol bol su ic. İshale iyi gelen seyler yiyebilirsin. Gecmis olsun
Bende hamile olduğumu öğrendiğimde sevindim ama sonrasında kendimi hazır hissetmiyormuşum gibi geldi. Hamile değilmişim gibi hissediyordum kalp atışını duyunca korkularım geçtiKızlar ben o kadar saldım ki daha takoplazma rubella hiv idrar vs testleri yaptırmadım. Hiç hamile gibi hissetmiyorum aşırı karamsarlık haricinde hatta saatlerce unutuyorum ve sigara kahve isteğim dehşet başladı.. Sütlü Türk kahvesi ile ince düşük değerli içtim malesef vicdanım falan titremedi bir şey olmaz bundan günde bir paket içenlerin sapasağlam doğuyor hissi vurdu ki başlarda böyle değildi vicdanıma 10 ton beton otururdu yarıda atardım.... . İştahım bitti, eşim o kadar anlayışlı olmasına rağmen ona karşı da tahammülüm yok, gece salona yolladım uyusun diye (burnunda et var horluyor bazen döndüremiyorum) Salı gününe devletten randevu aldım 9+4 olacak şu başta yapılması gereken testler için geç de kalmış olabilirim.
Bilmiyorum sizler nasılsınız, bebekle hiçbir bağım yokmuş gibi hissediyorum ve annelik duygum hiç yok.eş duygum da yok açıkçası, resmen Araf tabirindeki boşluktayım... Bunlar da beni çok korkutuyor eşim bebek ve ben sanki baş edemeyecek gibiyim. Bebek konusunda neden bu kadar ısrarcı oldum bilmiyorum ben anne falan olmak istemediğimi farkediyorum... Günde 2 3 saat anca uykuya dalıyorum, kötü rüyalar, huzursuzluk hat safhada.
Allah affetsin içimi döküyorum kızlar hiç kimseye böyle konuşmuyorum, hep olumlama yapıyorum. Sadece kötü bir anne olmaktan aşırı korkum tüm bu saçma sapan hisleri oluşturarak beni rahatlatmaya çalışıyor. Bu hipotermi geçiren birinin mutlu uyuma hissi gibi mi acaba?
Ah hormonlar. (bundan da emin değilim psikolog veya psikiyatri bir şekilde gitmem gerek hissediyorum)
Çok karışık kuruşuk anlamsız yazmış olabilirim asıl sorun testler için geç mi kaldım, annelik duygularınız nasıl, var mı aranızda karakteri 180 derece dönüp çok daha dipte daha manik hale geçen?
Benim 8.hafta başladı bu hissiyatım. Bakalım hayırlısı artık canım inşallah geçer.Bende hamile olduğumu öğrendiğimde sevindim ama sonrasında kendimi hazır hissetmiyormuşum gibi geldi. Hamile değilmişim gibi hissediyordum kalp atışını duyunca korkularım geçti
2 tane kayıp olunca 3. De de olur mu acaba korkusundan anneler ilk gebelikleri kadar çok bağlanamayabiliyorlRTestleri bilmiyorum bende çok önceden yapılmıştı 1-2sene önce tekrar istemedi doktorum. Hep yüksek tutabilsek kendimizi ama maalesef... benim daha önce 2kaybım var diye ona yoruyorum bende kendimi bebekle önceki kadar bağ kurmuş hissedemiyorum(kürtajla sonuçlandı diye psikolojik olarak bağlanıp yine çok üzülmeyim duygusu olmalı diye yoruyorum ve bende kimseye söyleyemiyorum bunu sanki ayıplayıp garipserler gibi geliyo). Ama sıkıntılı bi durumda ona bişi mi oldu endişesi geliyo, aman bişi olmasın modum var, doktor kontrolü 2defa gittik ve eşime devamlı kalbi geç duyulabilir küçük olabilir duymayabiliriz geç döllenme olabilir benim adetim biraz gecikmeli olursa modunda davranmıştım ve kalp atışı duyunca iyi ohh atıyo çok şükür üzülmelik bi durum yok diye düşünebildim(sevineyimden ziyade üzülmelik bişi yok hissi bana garip geldi ama kimseyle paylaşmadım bunuda).
Hatta 2gün önce eşim netten bakıyo boyu şöyle olmuş bak böyle falan diyo ben diyom o kadar değildir yok daha küçüktür falan baktı ben devamlı küçüktür diyorum eşim sonunda dedi evet doğunca avucumu doldurmayan şu kadar bişi olacak bizim ki milletin 2-4kilo arası olsada dedi kahkaha attık
Bide hamilelik dönemleri herşey sorunsuz olsun istiyorum ben ve sorun olunca birazda fazla tepki veriyorum sanırım
Herşeyi hormonlara bağlıyorum geçecek hemen geçse modundayım 3.ay olsun istiyorum biran önce sanki ozaman biraz daha kolaylaşacak gibi düşünüyorum umarım öyle olur
Ocak olur yine deAhah benimde çin de erkek çıkıyor
Tüp bebekte durum değişir mi acaba adet tarihim 27 Aralık 16 ocakta transferim yumurtalarım eylülde toplandı karışık bizim durumlar evet bende otomatik hesapladım erkek çıktı
Canim beniimm askin cok tatli ama nasil da zor bir surecten geciyoruzKızlar ben o kadar saldım ki daha takoplazma rubella hiv idrar vs testleri yaptırmadım. Hiç hamile gibi hissetmiyorum aşırı karamsarlık haricinde hatta saatlerce unutuyorum ve sigara kahve isteğim dehşet başladı.. Sütlü Türk kahvesi ile ince düşük değerli içtim malesef vicdanım falan titremedi bir şey olmaz bundan günde bir paket içenlerin sapasağlam doğuyor hissi vurdu ki başlarda böyle değildi vicdanıma 10 ton beton otururdu yarıda atardım.... . İştahım bitti, eşim o kadar anlayışlı olmasına rağmen ona karşı da tahammülüm yok, gece salona yolladım uyusun diye (burnunda et var horluyor bazen döndüremiyorum) Salı gününe devletten randevu aldım 9+4 olacak şu başta yapılması gereken testler için geç de kalmış olabilirim.
Bilmiyorum sizler nasılsınız, bebekle hiçbir bağım yokmuş gibi hissediyorum ve annelik duygum hiç yok.eş duygum da yok açıkçası, resmen Araf tabirindeki boşluktayım... Bunlar da beni çok korkutuyor eşim bebek ve ben sanki baş edemeyecek gibiyim. Bebek konusunda neden bu kadar ısrarcı oldum bilmiyorum ben anne falan olmak istemediğimi farkediyorum... Günde 2 3 saat anca uykuya dalıyorum, kötü rüyalar, huzursuzluk hat safhada.
Allah affetsin içimi döküyorum kızlar hiç kimseye böyle konuşmuyorum, hep olumlama yapıyorum. Sadece kötü bir anne olmaktan aşırı korkum tüm bu saçma sapan hisleri oluşturarak beni rahatlatmaya çalışıyor. Bu hipotermi geçiren birinin mutlu uyuma hissi gibi mi acaba?
Ah hormonlar. (bundan da emin değilim psikolog veya psikiyatri bir şekilde gitmem gerek hissediyorum)
Çok karışık kuruşuk anlamsız yazmış olabilirim asıl sorun testler için geç mi kaldım, annelik duygularınız nasıl, var mı aranızda karakteri 180 derece dönüp çok daha dipte daha manik hale geçen?
Kız gibi geldi banaBu fotoğraf var bir de.
Canım bana da ara ara geliyor sonra geçiyor ilk çocuk olacaklar için bu his normal bence çünkü bundan sonra tüm hayat akışın değişecek mecburen ama şunu düşünüyorum hep doğduktan sonra onun kokusu, bakışı falan her şeye yeter benceBenim 8.hafta başladı bu hissiyatım. Bakalım hayırlısı artık canım inşallah geçer.
Olabiliyor bu durum kızlar. Benim de ikinci çocuğum olacak inşallah. 3 senedir istediğim bi gebelikti. Öğrenince çok sevindim ama şimdi oğluma ihanet etmiş gibi hissediyorum kendimi. Bu geçici hormonal bi durum muhtemelen.Canım bana da ara ara geliyor sonra geçiyor ilk çocuk olacaklar için bu his normal bence çünkü bundan sonra tüm hayat akışın değişecek mecburen ama şunu düşünüyorum hep doğduktan sonra onun kokusu, bakışı falan her şeye yeter bence
Bana kız gibi geldiBu fotoğraf var bir de.
Sadece ikili test içinse aç veya tok fark etmiyor. Ama başka değerlere de bakilacaksa aç gidilmeli tabii. Bende sadece papp-a ve free beta hcg bakıldı, toktum fark etmez dedi doktor.Iyi geceler güzel anneler bir sorum olacakdı.yarın ikili test için randevum var saat 11 de kan alınacak ya aç tok fark ediyor mu acaba yaptıranlar bilgi verirse sevinirim.
Tamam çok teşekkür ederim sadece ikili test diğerlerini yaptırdım iyi gecelerSadece ikili test içinse aç veya tok fark etmiyor. Ama başka değerlere de bakilacaksa aç gidilmeli tabii. Bende sadece papp-a ve free beta hcg bakıldı, toktum fark etmez dedi doktor.