Kızlar ben o kadar saldım ki daha takoplazma rubella hiv idrar vs testleri yaptırmadım. Hiç hamile gibi hissetmiyorum aşırı karamsarlık haricinde hatta saatlerce unutuyorum ve sigara kahve isteğim dehşet başladı.. Sütlü Türk kahvesi ile ince düşük değerli içtim malesef vicdanım falan titremedi
bir şey olmaz bundan günde bir paket içenlerin sapasağlam doğuyor hissi vurdu ki başlarda böyle değildi vicdanıma 10 ton beton otururdu yarıda atardım.... . İştahım bitti, eşim o kadar anlayışlı olmasına rağmen ona karşı da tahammülüm yok, gece salona yolladım uyusun diye (burnunda et var horluyor bazen döndüremiyorum)
Salı gününe devletten randevu aldım 9+4 olacak şu başta yapılması gereken testler için geç de kalmış olabilirim.
Bilmiyorum sizler nasılsınız, bebekle hiçbir bağım yokmuş gibi hissediyorum ve annelik duygum hiç yok.eş duygum da yok açıkçası, resmen Araf tabirindeki boşluktayım... Bunlar da beni çok korkutuyor eşim bebek ve ben sanki baş edemeyecek gibiyim. Bebek konusunda neden bu kadar ısrarcı oldum bilmiyorum ben anne falan olmak istemediğimi farkediyorum... Günde 2 3 saat anca uykuya dalıyorum, kötü rüyalar, huzursuzluk hat safhada.
Allah affetsin içimi döküyorum kızlar hiç kimseye böyle konuşmuyorum, hep olumlama yapıyorum. Sadece kötü bir anne olmaktan aşırı korkum tüm bu saçma sapan hisleri oluşturarak beni rahatlatmaya çalışıyor. Bu hipotermi geçiren birinin mutlu uyuma hissi gibi mi acaba?
Ah hormonlar. (bundan da emin değilim psikolog veya psikiyatri bir şekilde gitmem gerek hissediyorum)
Çok karışık kuruşuk anlamsız yazmış olabilirim asıl sorun testler için geç mi kaldım, annelik duygularınız nasıl, var mı aranızda karakteri 180 derece dönüp çok daha dipte daha manik hale geçen?