- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #8.501
Nazal kemik çok belirgindi ölçüm yapmadı ense 0.93 çıktı çok şükür inşallah kan sonucu da güzel gelirÇok sevindim ense burun kaç çıktı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nazal kemik çok belirgindi ölçüm yapmadı ense 0.93 çıktı çok şükür inşallah kan sonucu da güzel gelirÇok sevindim ense burun kaç çıktı acaba
9 işe 10 hafta arasonda çogunlukşa bulantılar azalıyor diye okudum sizinde o şekilde olmuş olabilir beniöde gündüz bulantılarınazaldı aksşamları arada ruruyor ama eskiye göre baya hafif artık :)Oglumda doguma kadar devam etmisti ama bun da bu sabah olmadi hic ben de endiselendim nasil kesildi birden diye ama
Ya resmen duygularıma tercüman olmuşsunuz fıs fıs koku öneririm anlık kurtarıyor tabi odaAhh olmaz mı kendi mutfağım hariç kimsenin kokmuyor mutfağı ama benimki kokuyor bi de buzdolabı tabi dolabı açarken nefesimi tutuyorum mutfağın balkon kapısı her daim açık ev buz gibi
Her hastanede aynı mı bilmiyorum ama benim gittiğim hastane telefonla şu saatler arasında arayıp randevu alacaksın demişti. Sormak lazımTamam onu sordum işte kadın doğumdan alınıyor randevu ekstra başka kimden alacağız randevu onu anlamadım
Allah yar ve yardımcımız olsun annelik gerçkten zormuş şimdi daha iyi anlıyorumBen mahvoldum yani
Çok şükür canım sevindimm iyi yaptın düşünüp strese gireceğineBen geldiiimmm
Kalp atisini duydum sukur yogun kusmalarin hemen arkasina birden bıçak gibi kesilirse korkmamak gerekiyomus
Hepimizin çok çok kolay ve sağlıklı doğumları olur inşallahAyy okurken bi hoş oldu içim neyse ki sonunda hayırla almışsın kucağına .. tecrübe çok başka gerçekten böyle sizin gibi anlatılanları okumak çook iyi oluyor teşekkür ederim inşaAllah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimizee
Çok şükür çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına Darısı bizim başımıza artık Artık canım kızım diye seversin göbüşünüÇok büyük ihtimalle Ağustos sonunda olur doğumum ama ben yine de kalbim Eylül grubuna ait hissediyorum, o yüzden burada kalacağım
Nifty testimin sonuçları 1 gün gecikmeyle çıkmış. Doktorum arayıp ekran görüntüsü atacağını söyledi. Kalp krizi geçiriyordum gelene kadar.
Sonuçlarım çok iyiymiş, risk yokmuş. Üzerimden nasıl bir yük kalktı size anlatamam.
Testle beraber kesin olarak cinsiyetini de öğrendik; bebiş kız olacakmış :))))))))
İnşallah hepinizin sonuçları iyi çıkar, huzurla devam ederiz.
Ay aminn inşallahHepimizin çok çok kolay ve sağlıklı doğumları olur inşallah
Bana göre imkanları iyi hatta bir çok devlet hastanesine göre çok iyi diyebilirim. Ben hiç bir şey için sıra beklemedim yani gün hafta olarak . Muayeneye gittiğim gün işlerim halloluyor . Tabi seçtiğin doktorda önemli bir kereliğine başka doktora gitmek zorunda kaldım pişman oldum . Gebeliğinin başından beri bir doktora gidiyorum çok tatlı ,çok ilgili anlayışlı bir doktor her şeyi güzel güzel anlatıyor soru işareti bırakmıyor kafamda . Devlet hastanesindeki doktorlar biraz daha ilgisiz oluyorBenim bulunduğum yerde de şehir hastanesi yapılıyor ağustosta bitecek inşallah, imkanlarını merak ediyorum. Devlet Hastanesi'ne göre daha mı iyi oluyor sizce. İlgi imkan cihazlar yoğunluk vs
Bensadece detaylı ultrason yaptiracagim ins.Benim gibi ikili testi yaptirmayacak olan varmi acaba ?
Ben sadece detaylı ultrason yaptıracağımm inşaAllahBenim gibi ikili testi yaptirmayacak olan varmi acaba ?
Bugün ikili test araştırırken en iyisi 11. Haftada olmak diye duydum. Hiç böyle bir şey duydunuzmu
11+3 te yaptırdım risk 1/50 geldiBugün ikili test araştırırken en iyisi 11. Haftada olmak diye duydum. Hiç böyle bir şey duydunuz mu.
Evet yüksek çıkmış. Ultrason nasıl geçti peki ölçümler11+3 te yaptırdım risk 1/50 geldi
12+3 te fakülte hastanesinde yaptırdım 1/180 çıktı İkiside yüksek risk kabul ama çok fark var bence
Ben de çin takvimine inanmazdım ama bak seni bilmiş. İçine doğuyor muydu peki cinsiyeti merak ettimÇok teşekkür ederim. Annem de geçen hafta pembe bir bebek battaniyesine başlamış, içine doğdu sanırım
Çin takviminde de kız çıkmıştı bu arada.
Tek değilmisim evet bende detayli yaptiricam zamani gelince nasipseBensadece detaylı ultrason yaptiracagim ins.