- 27 Ekim 2024
- 180
- 194
- 34
Hayırlısı olsun hangi şehirdesinmerhaba benim 2. tup bebek denememde pozitif oldu 29 yasindayim amh dusuktu elimde gonalf 900 ve ovitrelle var soguk zincire uygun sakladim ihtiyaci olan iletisime gecebilr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun hangi şehirdesinmerhaba benim 2. tup bebek denememde pozitif oldu 29 yasindayim amh dusuktu elimde gonalf 900 ve ovitrelle var soguk zincire uygun sakladim ihtiyaci olan iletisime gecebilr
Sana tavsiyem aceleye getirip hemen ilk ayda yaptırma. Doktorun seni bedenini bir tanısın. Yoksa aceleye getirmek ticari bir işe dönüşüyor. Yavaş ve emin adımlarla ilerle. Zor yollar masraflı işler. Hem maddi hem manevi yıpratıyor malum. Sana şöyle bahsedeyim. Çatlatma ,aşılama vs hepsini denedik olmadı tüp bebeğe başladık . Yumurta topluycaz son kontrol bir baktı hocam tek yumurta . Hayal kırıklığı işi şansa bırakmadık. İptal ettik beraber kararımız bu yönde oldu. Tedavi 1-2 ay ötelendi. Sonra uzun protokol denedik. Maşallah ki 3 te 2 tutturduk 5. Gün emriyosu. İki gün önce 23 aralık transferim oldu. Şimdi hayırlı haberlrri bekliyoruz. Yaklaşık 1.5 yıldır bu yolda adım adım ilerledik. Yani acele etme. Rabbim gönlüne göre nasip etsin.Selam kızlar bu ay sonu adetim ile birlikte tüp bebek tedavisine başlayacağız Allahın izniyle biraz stresliyim 6 yıldır olmadı bebişimiz aşılama, çatlatma denedik olumsuz du sonuç buradan bilgi toplamaya, tecrübeleri olanlardan yardım almaya geldim. Sorunumuz yok şimdilik rabbim isteyen herkese versin kucaklarımızı doldursun inşallah
Canım şuan ben de uzun protokol deniyorum opu sürecindeyim,Sana tavsiyem aceleye getirip hemen ilk ayda yaptırma. Doktorun seni bedenini bir tanısın. Yoksa aceleye getirmek ticari bir işe dönüşüyor. Yavaş ve emin adımlarla ilerle. Zor yollar masraflı işler. Hem maddi hem manevi yıpratıyor malum. Sana şöyle bahsedeyim. Çatlatma ,aşılama vs hepsini denedik olmadı tüp bebeğe başladık . Yumurta topluycaz son kontrol bir baktı hocam tek yumurta . Hayal kırıklığı işi şansa bırakmadık. İptal ettik beraber kararımız bu yönde oldu. Tedavi 1-2 ay ötelendi. Sonra uzun protokol denedik. Maşallah ki 3 te 2 tutturduk 5. Gün emriyosu. İki gün önce 23 aralık transferim oldu. Şimdi hayırlı haberlrri bekliyoruz. Yaklaşık 1.5 yıldır bu yolda adım adım ilerledik. Yani acele etme. Rabbim gönlüne göre nasip etsin.
Amin inşallah bu yoldaki herkesin rabbim emeklerini boşa çıkartmasın. Hepimize pozitif görmeyi nasip etsin.Canım şuan ben de uzun protokol deniyorum opu sürecindeyim,
Hayırlısı olsun pozitif haberlerini alalım inşallah.
Diğer bayana mesaj atmadınız mı o bayan günlerdir arıyordu ilacıtesekkur ederim izmirdeyim isterseniz sagik zincirle eczaneler gibi otobuse verebiliriz
ozelden yazan herkese cevap yaziyorumDiğer bayana mesaj atmadınız mı o bayan günlerdir arıyordu ilacı
Size özelden mesaj aatamadığını sizin ona dönüş yapabilicegınız konusunda rica da bulunmuştuozelden yazan herkese cevap yaziyorum
o mesajini gormemisim ama ozelden yazmis banaSize özelden mesaj aatamadığını sizin ona dönüş yapabilicegınız konusunda rica da bulunmuştu
:) he tmm o zaman . Elinizdeki ilaçlarla dıgerlerıne yardımcı olmaya çalışmanız da çok güzel tebrik ediyorum sizio mesajini gormemisim ama ozelden yazmis bana
artmadıysa yerleşme kanaması da olabilir tüp bebekte 7-8. gün civarı olabiliyor diye biliyorum. moralinizi bozmayın hemenkızlar günaydın bugün transferin 8. Günü dün gece yatmadan önce nokta şeklinde üç dört tane kan geldi peçeteye sonra birdaha olmadı bugün de regl günüm sabaha kadar ağladım regl oluyorum diye daha önce başınıza böyle birşey geldi mi
Evet oda aklıma geldi ama kırmızı olması birde tam regl ye denk gelmesi beni çok korkuttuartmadıysa yerleşme kanaması da olabilir tüp bebekte 7-8. gün civarı olabiliyor diye biliyorum. moralinizi bozmayın hemen
Ben kullanmıyorum canım. En başında da sormuştum vermemişti. Bir bildiği varmış doktorumun. Kanamam olunca anladım.Kızlar herkes kan sulandırıcı kullanıyor mu ? Bana vermemişti doktorum
Ben kullanıomKızlar herkes kan sulandırıcı kullanıyor mu ? Bana vermemişti doktorum