- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #5.601
İnşallahGecmis olsun. Ben de progestana basladigimdan beri kesildi. Insallah saglikli bebislerimiz olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahGecmis olsun. Ben de progestana basladigimdan beri kesildi. Insallah saglikli bebislerimiz olur
Güle güle kirletsinler2 bebek bi de biraz zayıf doğarlar fazla almakla iyi etmişsin. Bende oğlumda 200 tane aldım 1 numara 4 kilo doğunca zar zor bitirdimEki Görüntüle 2774897 Yaptık ilk alisverisimiźi teyceler
Maşallahhhh sanaaaa canımmm
bnmde oglum 4 kg dogmustu bizde fazla kullnamdan 2 ye gcmistikGüle güle kirletsinler2 bebek bi de biraz zayıf doğarlar fazla almakla iyi etmişsin. Bende oğlumda 200 tane aldım 1 numara 4 kilo doğunca zar zor bitirdim
85 gosteriyo muyum mukumMaşallahhhh sanaaaa canımmm
Ya Masallah ikilermiş bilmiyordum1 tane aldim onun icin ikisine 1 er paket alacaktim sonra vazgectim 2 numara alirim diye
Ben son adet tarihime göre bugun 7+3 üm ama geçen hafta dr 1 hafta geri olduğunu söyledi gec yumurtluyorum ben çünkü. 6+3 sayılır bugun yani, gecen hafta sadece kese gördük bu hafta kalp atışı icin çağırdı. 4 gündür aşırı bulantım varArkadaşlar 6+0 dayım. Bulantılarım başlamadı. 5+4 de kalp atışını duyamadık. 7.hafta çağırdı dr. Sizde durumlar nasıl ?
Bol kirletmeli günlere kuzum hayırlı olsun bende odasına avize aldım ahahhaha dün sipariş ettim ilk alışverişim oldu paylaşayım hattta alt kısımdaEki Görüntüle 2774897 Yaptık ilk alisverisimiźi teyceler
1-2 damladan bişey olmaz. Ben 3-4 günde bir sabah yarım limon sıkıp üzerine ılık su ekleyip içiyorum aç karnına. Bi de düşük tansiyonluyum ve kanım sulu. Bana bişey yapmıyorsa normal birine hiç yapmaz
Teşekkür ederim kızlarBen sormustum doktora canim suya sodaya limon sıkıp icebilirsin dedi
yaaaa severim avizesiniii abisiyle paylasacaklar bizimkiler mecbur odayi nasil onlara ozel bi alan olusturabilirim bilmiyorumEki Görüntüle 2774936
buda bizim ilk alışverişimiz
ayy zor ama tatlı telaşlar gerçekten abi kaç yaşındaydı canım her mesajı okuyorum ama unutuyorum ya da bazen isimleri karıştırıyorum bahsettiysende o yuzden soruyorumyaaaa severim avizesiniii abisiyle paylasacaklar bizimkiler mecbur odayi nasil onlara ozel bi alan olusturabilirim bilmiyorum
5+4 de duyamadık canım 6+2 de vajinal ultrason ile duyduk. 7.hafta içindeyim bulantı hiç yok tam tersi iştahım açık çok çok fazla.. İnşallah 7.haftada duyacaksınArkadaşlar 6+0 dayım. Bulantılarım başlamadı. 5+4 de kalp atışını duyamadık. 7.hafta çağırdı dr. Sizde durumlar nasıl ?
Canım kürtaj olmamana çok sevindim rabbim inşallah en yakın zamanda tekrar kavuştursun.. Kendine çok dikkat etKızlar selam biliyosunuz düşük yapıyodum. Bugün gittim doktora kürtaja gerek kalmamış kendiliğinden düşmüş dua edenlerden Allah razı olsun Umarım hepiniz iyisinizdir ve sağlıkla büyütüyosunuzdur bebişlerinizi.
Bulantı gerçekten çok zor, Rabbim yardımcın olsun. Inşallah daha sürmez. Ben de çok çekiyorum, istifrar edince rahatlıyorum ama bu sefer de yorgun ve halsiz oluyorum.Ben de 4 günde 1,5 kilo vermişimuzun sürerse bulantılar daha da vericem gibi duruyor
Rabbim kısa sürede sağlıklı bi hamilelik de nasib etsin inşallahKızlar selam biliyosunuz düşük yapıyodum. Bugün gittim doktora kürtaja gerek kalmamış kendiliğinden düşmüş dua edenlerden Allah razı olsun Umarım hepiniz iyisinizdir ve sağlıkla büyütüyosunuzdur bebişlerinizi.
Ben normalde de çok rüya görürdüm, iyice arttı sabaha kadar sanki 8 bölümlük dizi çekiyorum rüyamda sürekli de uyanıyorum tabi. Ben ilk kez 7+3 de muayene oldum bebeği görüp kalp atışını duydum. Öncesi hakkında hiç fikrim yok açıkçası.Kizlar cok rüya görüyor musunuz kafam dolu acaba ondan mi normalde nadir rüya görürüm ama şuan abartısız 10 dan fazla rüya görüyorum çoğunu da hatırlıyorum kalkınca 2 oglum var onlar cok istiyorlar bir kiz kardeşleri olsun eee yakınlarımdan da hep ins sağlıklı hayirli bir kızın olur diye söylentiler eee benim gönlümde kızdan yana tabi Rabbim ne verirse hayırlısını diyorum hep erkek bebek seviyorum ruyamda suan sata gore 5+4 ama gecen hafta dr ultrasonda bakmıştı ordaki hesaba gore şuan 5+1 im pazartesi dr a gitmek istiyorum kalp atışları duyulur mu yada kesenin icind3 bebeği görür unuttum küçüğüm şuanda 8 yaşında cok zaman geçti
Benim iki gebeligimde de muzdarip oldugum bir konu bu. Ozellikle ilerleyen aylarda çürür gibi agriyor benim hep yattigim tarafımKızlar bu sabah sağ kalça ağrısıyla uyandım ya belkide hep aynı tarafa yattığım içindir bilemiyorum ama böyle bi ağrı yaşayan var mı?
6 yasinda cnm olabilir ya sorun degilayy zor ama tatlı telaşlar gerçekten abi kaç yaşındaydı canım her mesajı okuyorum ama unutuyorum ya da bazen isimleri karıştırıyorum bahsettiysende o yuzden soruyorum