- 21 Ocak 2021
- 219
- 320
- 35
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #5.621
Bel agrisini kiz bebege yorarlar ama ne derece dogru bilememMerhaba arkadaşlar benim iki gündür belim ağrıyor 8. Haftada bel ağrısı yaşayan oldu mu tedirgin oldum biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bel agrisini kiz bebege yorarlar ama ne derece dogru bilememMerhaba arkadaşlar benim iki gündür belim ağrıyor 8. Haftada bel ağrısı yaşayan oldu mu tedirgin oldum biraz
Rabbim neylerse guzel eyler belkide sağlıksız bir gebelikti hic moralini bozma en kisa zamanda sağlıklı bir şekilde hamilelik nasip etsin AllahKızlar selam biliyosunuz düşük yapıyodum. Bugün gittim doktora kürtaja gerek kalmamış kendiliğinden düşmüş dua edenlerden Allah razı olsun Umarım hepiniz iyisinizdir ve sağlıkla büyütüyosunuzdur bebişlerinizi.
Bende bu hafta uc kıloyla açılısı yaptım koyverdım daha basında aman of napim bunalıma gırıcem yoksaBen bu ay 3 kilo aldım daha 8 ay var, 2 kilo nedir ya
Vermesini hallederiz canım ya inşallah sağlıklı olsunlar da.. Biraz da korktum açıkçası mide bulantısı olursa kilo depolayım diye düşündüm ama sanırım hiç olmayacak bulantımBende bu hafta uc kıloyla açılısı yaptım koyverdım daha basında aman of napim bunalıma gırıcem yoksa
Bana da dediler ye ye bulantın başladığında yiyemeyeceksin hiç bulantı yok 8 hafta olacağım yarın daha da başlamaz heraldeVermesini hallederiz canım ya inşallah sağlıklı olsunlar da.. Biraz da korktum açıkçası mide bulantısı olursa kilo depolayım diye düşündüm ama sanırım hiç olmayacak bulantım
Al benden de o kadar masallahım var azıcık mıdem kıyılsın bebegın karnı acıktı gibi midemde Zil calıyoVermesini hallederiz canım ya inşallah sağlıklı olsunlar da.. Biraz da korktum açıkçası mide bulantısı olursa kilo depolayım diye düşündüm ama sanırım hiç olmayacak bulantım
Allah bağışlasın kuzum inşaAllah hepsine sağlıklı ömür versin Rabbim6 yasinda cnm olabilir ya sorun degil
Gerçekten çok acayip bir ağrıydıYürüdüm biraz ve ovaladım iyi geldi çok şükürBenim iki gebeligimde de muzdarip oldugum bir konu bu. Ozellikle ilerleyen aylarda çürür gibi agriyor benim hep yattigim tarafım
Olmasın canım ya, inşallah biraz daha dikkatli gideriz kilo alma konusunda.Bana da dediler ye ye bulantın başladığında yiyemeyeceksin hiç bulantı yok 8 hafta olacağım yarın daha da başlamaz heralde
Benim bu gün elim ayağım titredi daha yemek saatine 2 saat vardı yani hemen ısıtıp yedim bişeyler tansiyonum düşüyo şekerim düşüyo sanki 3 gün bişey yememişimAl benden de o kadar masallahım var azıcık mıdem kıyılsın bebegın karnı acıktı gibi midemde Zil calıyo
Aynen beyaz ekmek ve abur cubur hiç yemiyorum elimden geldiğince dikkat ediyorum dikkat edince halledilir benceOlmasın canım ya, inşallah biraz daha dikkatli gideriz kilo alma konusunda.
Bin kere maşallah diyelim kendimize nazar değdirmeyelim...al benden de o kadar, gerçi biz de o kadar yiyince kabızlıktan çekiyoruz zannımcaAl benden de o kadar masallahım var azıcık mıdem kıyılsın bebegın karnı acıktı gibi midemde Zil calıyo
Maşallah bizlereBin kere maşallah diyelim kendimize nazar değdirmeyelim...al benden de o kadar, gerçi biz de o kadar yiyince kabızlıktan çekiyoruz zannımca
Canım kürtaj olmamana çok sevindim rabbim inşallah en yakın zamanda tekrar kavuştursun.. Kendine çok dikkat et
Rabbim kısa sürede sağlıklı bi hamilelik de nasib etsin inşallah
Rabbim neylerse guzel eyler belkide sağlıksız bir gebelikti hic moralini bozma en kisa zamanda sağlıklı bir şekilde hamilelik nasip etsin Allah
Bende 15 kabizlik cekiyorum ve mecbur ikiniyor insan ben netten baktim sakicasi yok yaziyordu ama bilemiyorum tabi cuma gunu doktora gittigimde soylicem bakalmKızlar ya tuvalette ıkınmak bebeğe zarar veriyor diye okudum olabilir mi? Doktoru böyle bişey diyen var mı? iki gündür çok fazla ıkındım tuvalette. Bilmiyordum. Sizce bebeğe zarar vermiş midir 2.aydayız. Çok korktum bilgisi olan lütfen yardımcı olsun çok rica ediyorum
Çok üzüldüm canım. İnşallah en hayırlı zamanda tekrar sağlıklı bir bebek nasip etsin Rabbim.Merhabalar arkadaşlar benim cuma gece hafif bı kanamam oldu acile gittim bebekte ve kesede bı sıkıntı yok dediler cumartesi de doktora gittim yine bi sıkıntı dediler bu gün kontrole gittim bebeğin kalbi durmuş dediler hayırlısı arkadaşlar ben aranızda ayrılacağım hepiniz sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Bebek kaç kilo doğduBen oğlumda sadece 3 kilo aldım Bulantılardan 8 kilo vermiştim bi de 8 aylık doğunca, hamileliğime başladığım kilonun 3 fazlası ile doğuma girdim
2500 doğdu yoğun bakımdan çıktığında 2000 gr dıBebek kaç kilo doğdu