- 12 Kasım 2020
- 239
- 240
- 30
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #4.761
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama 9.haftada yazıyor durumunuzdaBende 6+2yim kesede bebek de kap arısı sa görüldü. Cınsiyet tahmini yapabilen varmı bır teori vatdıbır arkadas teoriye göre bakıyordu
Düzeltme yapcam yanlıs girmisim tarihiAma 9.haftada yazıyor durumunuzda
Kesenizin boyutu nedir acaba maşallah inşallah biz de yakın zamanda görürüzDüzeltme yapcam yanlıs girmisim tarihi
Yanımda fotograf yok tam olarak bımıyorumKesenizin boyutu nedir acaba maşallah inşallah biz de yakın zamanda görürüz
Bin kere maşallah canım kız gibi :))Bende 6+2yim kesede bebek de kap arısı sa görüldü. Cınsiyet tahmini yapabilen varmı bır teori vatdıbır arkadas teoriye göre bakıyordu
Yaaa benımde hep erkek olur diyorlar bende hamıle olsaıya kadar erkek olcak galıba diyordum ama gebe kaldırımdan beridir kız hiisediyorum. Umarım kızdır sağlıkla gelsin ama gönlümden gecen de kıBin kere maşallah canım kız gibi :))
Ayy bana 10 gun nası gececek bilmem duygulandım görünce Bence erkek bu tatlışBende 6+2yim kesede bebek de kap arısı sa görüldü. Cınsiyet tahmini yapabilen varmı bır teori vatdıbır arkadas teoriye göre bakıyordu
Sağlıkla gelır ınsallah bense salı gunu gördüm bebegı. Beta hcg ı 20 değerindeyken öğrenmiştim beklemek o kadar zor ki stres yapmayın lutfen hemen gecıyorAyy bana 10 gun nası gececek bilmem duygulandım görünce Bence erkek bu tatlış
Canım bundan 12 yıl önce (ilk evlılıgımde) bi kaybım oldu. Onda 4 ay bulantı yaşamıştım bırak yemek yemeyi leblebi ile besleniyordum ne yesem kusuyor hatta taşikardi oluyordum uyku yoktu kabus gbi her gun acile kaldırılıyordumaslında uyanır uyanmaz kahvaltı ediyorum boş bırakmıyorum hiç ama geçen hamileliğimde de öyleydim. insan bi bulansın da hamile olduğunu anlasın istiyor. gerçi az önce okudum boş gebelikte de bulantı oluyormuş belki de hiç ilgisi yok konunun içinde bebek olup olmamasıyla. seninle 4 gün var aramızda bakalım nasıl ilerlicek canım :)
Ben sabırsızlıgım yuzunden tetikte oldugumdan cok erken farkettim buda bana beklemek olarak geri dondu ben adete 2 hafta kala anladım hersey negatıftı. 2 hafta sonra bende cinsiyeti ne kızlar diye gülerek size yazarım insalahSağlıkla gelır ınsallah bense salı gunu gördüm bebegı. Beta hcg ı 20 değerindeyken öğrenmiştim beklemek o kadar zor ki stres yapmayın lutfen hemen gecıyor
Sağlıkla doğar ınsallah ama cok guzel duyguymuş. Allah olmayan herkese nasıp etsın herkes bu duyguyu tatsın ınsanın karnındayken böyle hıssettıruyorsa dogdugunda kı sevgi tarif edilemez.Ben sabırsızlıgım yuzunden tetikte oldugumdan cok erken farkettim buda bana beklemek olarak geri dondu ben adete 2 hafta kala anladım hersey negatıftı. 2 hafta sonra bende cinsiyeti ne kızlar diye gülerek size yazarım insalah
Saglıklı olsun cinsiyetde önemsiz
Maşallah canım ne güzel haberBende 6+2yim kesede bebek de kap arısı sa görüldü. Cınsiyet tahmini yapabilen varmı bır teori vatdıbır arkadas teoriye göre bakıyordu
Bebek sağda görünüyor canım kendini üzme geriden geldiği için kalp atışı duyulmamıştır bir de ultrason aletinin kalitesiyle alakalı olabilir en azından kötü bir sebep yok bu şekilde düşün az kaldı duymana inşallah zaten kalp atışını duyunca da o endişe bitmiyor ki benim bir hafta geçti duyduktan sonra sanki bir ay gibi geldi ve başladım yine bebeğim acaba iyi mi niye belirti yok demeye haftaya Cuma kontrol günüm zaman geçmek bilmiyor Rabbim hepimize sağlık versin sabır versin sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahAma şimdi jetonum düştü kese boyutu olması gerekenden küçük ve hafta bir hafta geride yanlış mı anlıyorum acaba çok canım sıkıldı.
Benim doktorum da kalp atışını duyunca yaptı kan ve idrar testlerini demekki doktorlar bu şekilde yapıyorlarKızlar devlete kan testleri için gittim doktor: özelde ki doktorları anlamıyorum, kalp duymadan ben yaptırmam kan testi.. dedi ve ultrasona soktu duymadı kalp neyim..şimdi bilgili canım yoldaşlarım bebek var di mi kesede şu yanda yazılanlarda gs mi boyutu.. Kan testlerim kaldı mecbur özelde yaptırcam kalanları bir daha işten zor izin alırım.
Her gebelik aynı olmayabilir benim de hafif bulantım ve baş ağrısı dışında bir belirtim yok ama boş gebelik değil duyduk kalp atışını inşallah sağlıkla devam eder gebeliğimizYa kızlar 5+3 oldum ama hala ufacık bir bulantım yok, diğerinde çoktan sürünmeye başlamıştım. Biraz korkmaya başladım ya boş gebelikse diye. biliyorum kimisinde olmuyor ama ilk gebelikte olup da bunda olmaması endişelendiriyor
Ama en üstte de 21.4 mm yazıyordu yanlış mı gördüm o neydiCanım cumartesi kese 11 mm ydi 1 hafta olacak 3 mm büyüme biraz anormal geldi :/
O son adet tarihine göre olması tahmin edilen, alttaki de şu an ki ölçümAma en üstte de 21.4 mm yazıyordu yanlış mı gördüm o neydi
Teşekkür ederim amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeğimizihakkındır canım, allah tamamına erdirsin inşallah