- 22 Ocak 2008
- 8.703
- 8.584
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #4.521
Yorum yapacak yok muultrasonda 5+6 gorundu, hesaplamalarda 5+2 karindan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorum yapacak yok muultrasonda 5+6 gorundu, hesaplamalarda 5+2 karindan
Canım bana erkek gibi geldi Hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahultrasonda 5+6 gorundu, hesaplamalarda 5+2 karindan
Tesekkur ederim gelsin bakalim 3 oglanCanım bana erkek gibi geldi Hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
Ben de 1.5 kilo aldım dün bir doktor videosunda 1-2 kilo alınabilir diyorduKızlar bende de bulantı oluyor ama cok sık acıkıyorum ve acıkınca yemediğimde daha cok midem bulaniyor. Daha simdiden 1.5 kilo almisim var mi benim gibi kilo alan
Ya canım belki de kızdır bende çok bilmiyorum zaten eğlencesine söylüyorum yaniTesekkur ederim gelsin bakalim 3 oglan
Bana tüm hamile arkadaşlarım gerinme dedi bence dikkat et. Rahim kasları geriliyormuş Allah korusun düşüğe neden olabiliyormuş. Biyere de uzanma. Uzanmak zorunda kalırsan da ayak parmak uçlarından güç alarak kalkıp uzan hep.Bu aralar sürekli gerinme halindeyim dün gece Sabaha kadar yatakta gerim gerim gerindim engel olamıyorum da kendiliğinden oluyor bebeğe bir zararı olur mu diye korkuyorum böyle olan var mı
Bende 1 kilo aldım canım. Takma kafana bence normalKızlar bende de bulantı oluyor ama cok sık acıkıyorum ve acıkınca yemediğimde daha cok midem bulaniyor. Daha simdiden 1.5 kilo almisim var mi benim gibi kilo alan
Tabii canım, hic onemli degil kiz erkek ikiside basimin taci yeterki saglikla hayirla gelsin, hangisi hayirlisyla o olsun hepimiz icinYa canım belki de kızdır bende çok bilmiyorum zaten eğlencesine söylüyorum yani
Insallah bu kadarla kalir simdilikBen de 1.5 kilo aldım dün bir doktor videosunda 1-2 kilo alınabilir diyordu
Bende 1 kilo aldım canım. Takma kafana bence normal
Aynı şeyi bende yaşıyorum cnm istemsiz gerneşiyorum yatakta ama bisey olcaģını zannetmiyorum bisey olmaz Allahn izniyleBu aralar sürekli gerinme halindeyim dün gece Sabaha kadar yatakta gerim gerim gerindim engel olamıyorum da kendiliğinden oluyor bebeğe bir zararı olur mu diye korkuyorum böyle olan var mı
Aynı şeyi düşündüm gerinirken acaba zararı Var mıdır diye, o yüzden ne olur ne olmaz dikkat ediyorum fazla gerinmiyorum.Bu aralar sürekli gerinme halindeyim dün gece Sabaha kadar yatakta gerim gerim gerindim engel olamıyorum da kendiliğinden oluyor bebeğe bir zararı olur mu diye korkuyorum böyle olan var mı
Merhaba kaç günlüksünüz acaba bugün?Merhaba Eylul anneleri, bende ilk randevuma gittim simdi geldim kesemizi gorduk icinde minigide gorduk belli belirsiz kalp atimi da var dedi doktor ama haftaya gel daha net duyariz dedi, bu arada 25mg euthyroxa başladık tsh degerim yuksek oldugu icin, folik asitte folbiol öneriyorum dedi, kafam karistibenim iki gebeligimdz de folbiol kullandim ben, bizden haberler bubkadar, fotograf atayim belki tahmin yuruten olur
İnşallah duyarsınız Benim de yarın. İnşallah ikimizde çok mutlu çıkarız doktorun odasından. Bize de haber verin lütfen merak ettimKızlar merhaba bugun dort bucukta kalp atısı ıcın randevum var cok heyecanlıyım banada doktor ıdrara sıkısım gel dedi bugun tam 7+0 olduk sabah siddetli kramp agrısıyla uyndım tırstım bıde benım evde lazer makınem var genıtal bolgemı ben kendım onla lazer yapıyordum sımdı gene yapsam sakıncası olur mu sizce
5+2 yim hesaplamalara göre, ultrasonda 5+6 çıktıMerhaba kaç günlüksünüz acaba bugün?
Teşekkür ederim, normal bence. Ben de yarın gideceğim bana da dua edin lütfen, sizin duanız kabul olur5+2 yim hesaplamalara göre, ultrasonda 5+6 çıktı
Benim doktorum sıkıntı yok dediKızlar bir şey danışmak istiyorum Malatyada yaşıyorum Ankaralıyım 5 haftalık hamileyim sizce uzun yola gitmek sıkıntı olur mu?
İyi değilmiş gerinmek ama bende sabah istemeden yapıyorumBu aralar sürekli gerinme halindeyim dün gece Sabaha kadar yatakta gerim gerim gerindim engel olamıyorum da kendiliğinden oluyor bebeğe bir zararı olur mu diye korkuyorum böyle olan var mı