2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Bu şey değil mi ya
Hani hamile miyiz diye belirti arardık
Yok akıntım oldu
Yok kaşık sancım oldu
Yok silik çizgi
Yok bulantı garip rüyalar pembe leke
tarih tekerrürden ibarettir dedikleri bu mu oluyordu neydi
 
Bu şey değil mi ya
Hani hamile miyiz diye belirti arardık
Yok akıntım oldu
Yok kaşık sancım oldu
Yok silik çizgi
Yok bulantı garip rüyalar pembe leke
tarih tekerrürden ibarettir dedikleri bu mu oluyordu neydi
Vallahi öyle ya başta aynı heyecan sonda aynı heyecan ne değişik bir durum
 
Ben dün akşam rüyamda, Sedat Peker için propaganda afişi hazirliyordum Ne alaka yaa, Diyorumki adama, her an nişanım falan gelebilir kusura bakmayın, afişleri hastane öncesi hemen hazırlayalım Sonra Sedat bey diyorki, hastane çantanızı hazırladınız mi? Rüyaya bak yaa
 
Ben bugün sinirden doğururum arkadaşlar bak demesi demeyin. Hatirlarsiniz belki kp babaneyi akmaya geldiğinde bize de gelip kalmıştı bunun bir de geri getirmesi var diyordum. Eşimi aramışlar uğramak için bu sefer kayınpeder ve kayınbirader beraber gelmiş eşim de çalışıyorum şubeye gelin burda oturalim demiş eve gelin dememiş ama evle eşimin şubesi yan yana. Günlerdir sürekli benim yattığımı yerimden kalkmadığını doktorun kalkmasın dediğini söylüyordu adamlar hala arıyor uğramak için ya. Ben olsam geldiğimi bile söylemeden annemi bırakır dönerim. Ben bugün onlara yemek yapıp çay vericem diye doğurursam vebalini kim üstlenecek acaba sinirden ağlamak üzereyim.
 
Ay hiç güleceğim yoktu ya bir de Sedat Peker gerçekten çok ama çok garip bir rüya olmuş okurken kahkaha attım
 
Müthiş ya Hastane çantasını unutmayalım kardeşlerim.
 
Ay hiç güleceğim yoktu her an nişanım gelebilir kusura bakmayın diyosun hahaha kibarsın bide
 
Elinizde fazla varsa biraz sancı alabilir miyim? Eşim sabah "vaktinde gelsin" diyor. Sus, öyle deme, hayırlısıyla gelsin artık de,dedim. Son günler gerçekten daha zor oluyor.
 
Sedat Pekerin hastane çantasını sorması Yaa çok güzel.
 
Allan yardımcın olsun kuzum ya Ben senin yerinde olsam ne içersiniz diye sormam.Eşine yaz tekrar ağrısı var ayağa kalkması yasak desin tekrar arasın. Bokmu var geliyorlar. Evde eşin yok. Ben karşıyım arkadaş güveniyorda olsam eşim yokken evime yanlız erkek gelmesin. Tavlamı atacam ben onla. Sinirlenme sakın kanaman olur derin nefes al. Uzanmam lazım de gir yatak odasına çıkma.
 
Bir dahaki videosunda bende bahsedecek Gebe kardeşim hastane çantanı hazırlamayı unutma diyecek
Hala gülüyorum ya. Adam beni de çok etkiledi sürekli onun cümleleriyle tepki veriyodum bi aralar. Hitabeti çok iyi. Hastane çantasını hazırlayın dese hemen koşup yapası gelir insanın.
 
Herkes bizim kadar düşünceli olsa keşke... Ne yemek yap, ne de çay servisi. Daha 1 ay var doğumuna. Gün gün tutacagim, doğurmayacağım diye uğraşıyorsun. Uğrasın,seni görsünler ve gitsinler çok istiyorlarsa.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…