- 12 Ağustos 2021
- 574
- 629
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #27.681
Dolduğu derken ? Tam girişte diil mi, 37+0 daAynen, 37. Haftanın dolduğu gün iznim başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dolduğu derken ? Tam girişte diil mi, 37+0 daAynen, 37. Haftanın dolduğu gün iznim başladı
Oyy yaa , Allah'ım sağlıkla sihatle kucağına almayi nasip etsinKızlaaaar alın benden bi action haber,kukmda zarzor tutttuğm.kuzu faliyete geçmş bugün ilk nst kontrolüm vardı sancım çıktı biraz,gel alttan bi kontrol edeyim dedi doktorum aaa 3cm açılmş dedi ben şokeğer ufak ufak ağrının arttığını hissedersen hemen beni arıyorsn yatş yapıyoruz normal seyirde gidersen şayet p.tesi 12 de yatş yapıyoruz dedi oyyy oyyy ölüyom heyecandan kızlar ne olur dua edin benm için, sanki bu heyecandan ben pazartesiyi bekleyemem bu akşam doğururum gibi geliyorayy nasıl sankinleşecemm mayday
O kadar çok sevindim ki Ben bile duygulandımAnnemle telefonda konuştum az önce doğumdan iki gün önce gelecekmiş bir hafta yanımda kalacakmış o kadar sevindim ki 2 yıldır annemi görmüyorum sadece telefonda konuşuyoruz çok özledim annemle bekarken arkadaş gibiydik dert ortağımdı benim babam evliliğimden dolayı küsünce annemi de göremedim bugün aldığım en güzel haber
37+0 zaten 37 yi doldurmak demek yaDolduğu derken ? Tam girişte diil mi, 37+0 da
ne güzel bir haber buAnnemle telefonda konuştum az önce doğumdan iki gün önce gelecekmiş bir hafta yanımda kalacakmış o kadar sevindim ki 2 yıldır annemi görmüyorum sadece telefonda konuşuyoruz çok özledim annemle bekarken arkadaş gibiydik dert ortağımdı benim babam evliliğimden dolayı küsünce annemi de göremedim bugün aldığım en güzel haber
Sağol , ben giriş sanıyordum37+0 zaten 37 yi doldurmak demek ya
Ay hadi gözün aydınKizlarrr PERŞEMBE ye gun aldimmm
Bebegin suyu atak yapmis normale dönmüş 3.150 olmus bekleyelim az daha dedi
Acaba acilden falan giris yapıp bir kontrol ettirseniz mi ki doktorunuza neden pazartesi ulasiyorsunuz ki kadın doğum doktoru sonucta heran hersey olabilirHanımlar benim dünkü ağrılarım tekrar geldi. Kasık ve bel ağrısına ek şimdi bir de karnım sabahtan beri kasılıyor altı ağrıyor. Hareketleri de değişti baya sadece hafif hafif oynuyor içerde tekme vs atmıyor hiç. Karnım baya indi aşağı ayrıca göğsümün altı boşaldı resmen. Hareketlerini de altta ve göbek deliği civarında hissediyorum. Acaba kanala mı girdi oğlum? Sabahtan beri kabızlık da var doktoruma ancak pazartesi ulaşabilirmişim. Bekleyelim bakalım. Kanala girdiyse doğum 1-2 hafta içinde oluyor diyorlar ama öyle mi oluyor?
Hayyy maşallahhhhh bugün ne guzel haberler geliyor ya. Kilosu da çok iyi suyu da aferin bizim kıza yaKizlarrr PERŞEMBE ye gun aldimmm
Yaaa cok sevindim masal kuş sizin aranizda yeniden sıcaklık sebebi olacak bence babanla bile insallah insallahAnnemle telefonda konuştum az önce doğumdan iki gün önce gelecekmiş bir hafta yanımda kalacakmış o kadar sevindim ki 2 yıldır annemi görmüyorum sadece telefonda konuşuyoruz çok özledim annemle bekarken arkadaş gibiydik dert ortağımdı benim babam evliliğimden dolayı küsünce annemi de göremedim bugün aldığım en güzel haber
Arkadaslar bu grubun adını mi degistirsek? Eylül anneleri görünümlü Ağustos anneleri yapsak nasıl olurKizlarrr PERŞEMBE ye gun aldimmm
Kanala indikten sonra 1-2 hafta da sürebilir 1-2 gün de sürebilir hic belli olmaz. Kasilmalarin surelerini cok iyi takip etmelisin. Tecrübeli arkadaslar daha iyi bilir tabi ama ben öyle biliyorumHanımlar benim dünkü ağrılarım tekrar geldi. Kasık ve bel ağrısına ek şimdi bir de karnım sabahtan beri kasılıyor altı ağrıyor. Hareketleri de değişti baya sadece hafif hafif oynuyor içerde tekme vs atmıyor hiç. Karnım baya indi aşağı ayrıca göğsümün altı boşaldı resmen. Hareketlerini de altta ve göbek deliği civarında hissediyorum. Acaba kanala mı girdi oğlum? Sabahtan beri kabızlık da var doktoruma ancak pazartesi ulaşabilirmişim. Bekleyelim bakalım. Kanala girdiyse doğum 1-2 hafta içinde oluyor diyorlar ama öyle mi oluyor?
Ayy acaba bir acile mi gitsen ya bana boyle olsa kosarak giderdim yani yokluyor seni şuan gibi geldi bana tabi hayırlısı olsunHanımlar benim dünkü ağrılarım tekrar geldi. Kasık ve bel ağrısına ek şimdi bir de karnım sabahtan beri kasılıyor altı ağrıyor. Hareketleri de değişti baya sadece hafif hafif oynuyor içerde tekme vs atmıyor hiç. Karnım baya indi aşağı ayrıca göğsümün altı boşaldı resmen. Hareketlerini de altta ve göbek deliği civarında hissediyorum. Acaba kanala mı girdi oğlum? Sabahtan beri kabızlık da var doktoruma ancak pazartesi ulaşabilirmişim. Bekleyelim bakalım. Kanala girdiyse doğum 1-2 hafta içinde oluyor diyorlar ama öyle mi oluyor?
Aynen, 37 doldu, 37+0’da izinliydim Zaten doktor bu şekilde vermiyor mu? Max ne kadar çalışabilirsem çalıştım.Dolduğu derken ? Tam girişte diil mi, 37+0 da
Mesai saati dışı olduğundan malesef uşaşamıyorum kendisine. Kişisel nosu yok ve hafta sonu ile mesai dışı hastaneye gelmiyormuş şans işte... eğer düzenli sancılar da olursa yakındaki bir devlete acilden girmeyi düşünüyorumAcaba acilden falan giris yapıp bir kontrol ettirseniz mi ki doktorunuza neden pazartesi ulasiyorsunuz ki kadın doğum doktoru sonucta heran hersey olabilir
2 kere sancı gibi yaşayıp elim boş dönünce sabretmeye alıştım sanırım boşuna stres yapmak istemiyorum hastaneye gidip. Ama karnımın indiğinden ve kalçamın daha geniş durduğundan eminiz. Eğer düzenli bir sancı çekersem beklemicem gidicem. Henüz sancı tarzı şeyler yaşamadım. Sürekli ağrım var sadece. Ne nişan ne su ve sancı yokAyy acaba bir acile mi gitsen ya bana boyle olsa kosarak giderdim yani yokluyor seni şuan gibi geldi bana tabi hayırlısı olsun
Çok teşekkürler bende bunu merak ediyordumKanala indikten sonra 1-2 hafta da sürebilir 1-2 gün de sürebilir hic belli olmaz. Kasilmalarin surelerini cok iyi takip etmelisin. Tecrübeli arkadaslar daha iyi bilir tabi ama ben öyle biliyorum