O kadar sinirli ve yorgunum ki kasığıma ve vajinama iğneler batıyor resmen
geçen gün kp annesini almak için buraya geleceğini söyledi. Babaneyle biz aynı şehirdeyiz aramız 40 dk falan. 2 şekilde gelebiliyor biri feribotla direk babanenin olduğu Gebzeye biri de şehir içinden önce bize sonra babaneye ve bilin bakalım hangi şekilde geldi. Hayır yani evden çıkarken haber de vermiyor geliyorum müsait misin demek yok bir de bu gece bizde kalicakmis yarın gidecekmis. Eşim aradı babam geliyormuş annem söyledi diye adam meğer sabah cıkmış yola 11 de baktım 10dk sonra geldi allahtan eşimde görevden dönmüştü denk geldiler. Akşam için kendimize yetecek kadar yemeğim vardı öğlen onlar bitti tabi sonra girdim mutfağa yemek yapma derdine düştüm ve inanılmaz belim ağırdı ayakta durmaktan.
Derdim bir tabak yemegi bir bardak çayı esirgemek değil az çok anlıyorsunuz. Insan evden çıkarken haber verir 2 saat yol sürüyor bende kendimi hazırlarım. Belki ben o an duştayım ya da müsait değilim vs. Dusuncesizlige kızıyorum 9. Aya geldik neredeyse hala yatılı gidip gelmeler canımı sıkıyor üstelik habersiz. Allahtan bütün ev halkı toplanıp gelmemiş ama bana da yazık değil mi zaten geceleri uyuyamiyorum sabah geç kalkıyordum şimdi erken kalkmak zorunda kalıcam kapımı kapatmak zorunda kalıcam bu sıcakta. Ben doğu görevine gidene kadar rahat yüzü göremeyeceğim onu anladım. Ay kusura bakmayın bayagıda yazdim ama aşırı doldum artık