Herkese günaydın. Dün aile hekimliğinden hemşire aradı, takip için çağırdı beni. Sabahtan gittim, hastane çantası, dogum şekli, emzirme gibi konulardan konuştuk. Söylediklerinin çoğu zaten sizin de bildiğiniz şeyler, bu yüzden uzatıp sıkmayım sizi. Ama belki bilmeyenler vardır diye incir hoşafından bahsedeyim dedim. Süt artırıcı etkisi varmış. Şekersiz yapılmasını tavsiye etti. Onun haricinde sadece bol su içmeyi önerdi. Sık sık emzir,her emzirmeden sonra her göğüs için bir bardak su içmeyi ihmal etme dedi. Normal doğum olursa karnıma dokundugumda rahmimi hissedermisim, orayı elimle ovalayıp daha hızlı toparlanmasını sağlayacakmışım. Hastanede bebeğin topuk kanı alınacakmış ama 5.gün aile hekimligine gidip tekrar topuk kanı aldıracakmışız. Yine o küçük el cihazı ile kalp atışını da dinledik
Dün biraz tedirgin etmişti miniğim. Akşam banannesine gittik, onun sesini duyunca çok tepki veriyor, hiç durmuyor kuzum
Bundan sonra hareket etmezse babannesini arayıp, sesini dinletmeye karar verdim.