- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #25.181
Ya evet bazı doktorlar önemsiz gördüğü şeyi anneye söylemiyor kafa karışmasın diye . Bol bol dinlen bebiş biraz daha dursun içerde ki duracağını düşünüyorum biraz evhamlı davranmış diğer doktorun . Çünkü gerçekten erken bir durum görse doktorlarımız bize söyler. Seninle günümüz aynı ya özenle yazdıklarına dikkat ediyorum. Kendi doktorun herşey yokunda giderse doğum tarihi şu olur diye birşey dedi mi hiç sana. Bana doktorum bu kontrolde hiç sormadan sezeryan yapcaz dedi belki tüp bebek oldupundandır . Herşey yolunda giderse 25 eylül dedi 38+6 da almış olacak yaniYok canım ben hiç umursamıyorum kilosunu boyunu falan sen karşılaştırırken yanılma diye yazdım. Gerileme olmaması dediğin gibi önemli olan kısım. Başka doktor heralde tüm sürece hakim olmadığından değişik yorum yapabiliyor demek ki. Doktorun doğrudur bence önemli olsa o da yönlendirdi ileri tetkike. Kağan Kocatepe videosunda biz artık anne için bir şey ifade etmediği için plasenta yaşlanmasını görsek bile bundan bahsetmiyoruz dedi mesela.