Ne terbiyesizlik çok kızdım çokk. Ağzının üzerine kürekle çarpmak lazım öylesinin. Ya zaten ben anlamıyorum. Kilolu ve beyaz ten olunca ne oluyo . Bizde de devamlı bi beyaz ten mevzusu geçti de. Ben esmerim mesela tenimde buğday beyaz değil. Hatta beyaz olma hevesim de hiç olmadı yazın tatillerde iyice esmer olayım diye ekstradan yakarım kendimi bronzlaştırırım seviyorum yani. Saçlarım da dümdüz . Mesela kv bana devamlı şey diyo oğlumun küçüklüğü çok güzeldi kıvırcık bir saç bembeyaz ten
inşallah öyle olur diyo. Ne alaka ben ayırt etmem bebek neyse nedir hepsi çok güzel. Oğlunun bebeklik resmini gösteriyo bana 4 kg doğmuş. Ben de kendiminkini gösterdim 4.900 doğmuştum
ne dedi biliyo musun. Ay ne kadar güzelmişsin teninde bembeyaz sonradan çok değişmişsin hiç sana benzemiyo sana naptılar (kilolu değilim tenim esmer diye dedi sanırım
)üstüne mi oturdular. Ben 25 haftalık gebeyim bana bu lafı etti . Çok uzattım ama demem o ki sen hiç takma kafana insanlar çocuğa hasret kalıyor Allah vermiş ne güzel şunların şuursuz laflarıyla gebeliğini kendine zehir etme . Benim kuzenlerim hep 2.200-2.500 doğurdular hemşerim 38-39 haftalıkken hiç de kimse zayıf demedi öyle güzel toparlıyorki küçük bebek .