Canim 283'ten 10 günde 1252ye ancak çıkmış. Artış çok düşük dedi, pregostoron hormonum da 3 küsür çıktı. Olması gerekenden çok çok düşük, sağlıksız ilerliyor dedi. Muhtemelen düşürürsün 4 gün bekleyelim dedi zaten. Kürtaj yapmak istemiyorum dedi. Bilmediğimden hiç başıma gelmediğinden çok korktum. Eve geldim kanamam başladı akşam. Dün de sancılar ve karın ağrısı devam etti. Çok şükür kendim düşürmüşüm. Zar gibi bişey çıkmış. Bugün sabah gittim düşmüş dedi, antibiyotik verdi enfeksiyon falan olmasın diye. Kalan pıhtılari da atacağım, 3 gün sonra yine randevu verdi kontrol edecek. Şükür diyorum ki operasyona gerek kalmadı. Beta hcg artsin diye dua ederken, düşsün diye eder oldum. Agladim gece ama bebek bile yoktu kese vardi sadece. 2 yasinda bir kizim var Allah ona saglik versin, sizlerin de sağlıkla ilerlesin insallah
2 ay bebek dusunme rahim toparlansin dedi. Sonra yine kismetse düşünüyoruz bakalim. Kizim istediğimiz ilk ay ve hiçbir sorun olmadan ilerlemisti. İnsan başına gelince bir afalliyor. Su an iyiyim sağlıkla kendim attim diyorum yapacak biseyim yok. Insallah 2 ay sonra sağlıkla yine olur. ❤