• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Benim de bu ay 3. denemem olacak Yaşım 31. Yumurta rezerv azlığı var. İlk denemede kimyasal olmuştu ikinci denemede embriyolarım 3.güne ulaşamadığı için iptal oldu. Şimdi merkez değiştirdim Memorial Ankara'ya geçtim. Burada 3. denemeye başladım. İlk 2 denemede hep Gonal-f ile büyütmüşlerdi yumurtalarımı. Ama bu doktor hormon yüklemek istemiyorum dedi ve sadece günde 3 kez Klomen hap verdi. Bu şekilde iğnesiz tedavi olan var mı aranızda kızlar?

Benim de bu ay 3. denemem olacak Yaşım 31. Yumurta rezerv azlığı var. İlk denemede kimyasal olmuştu ikinci denemede embriyolarım 3.güne ulaşamadığı için iptal oldu. Şimdi merkez değiştirdim Memorial Ankara'ya geçtim. Burada 3. denemeye başladım. İlk 2 denemede hep Gonal-f ile büyütmüşlerdi yumurtalarımı. Ama bu doktor hormon yüklemek istemiyorum dedi ve sadece günde 3 kez Klomen hap verdi. Bu şekilde iğnesiz tedavi olan var mı aranızda kızlar?
Öncelikle hoşgeldiniz 🌹
Ben hiç böyle birşeyle karşılaşmadım açıkcası duymadım da inşallah hakkınızda hayırlısı olur bu arada listeye ekledim sizi de

Merhaba bende hiç duymadım. Benim bildiğim klomen aşılama tedavisinde kullanılıyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Mrb kızlar sizlere bişey soracam benim iki üç güne adet olmam gerekiyor adet bitiminde de histereskopi olacam ama iki üç gündür sancı var gelen giden yok bende bir an önce adet olmak istiyorum bildiğiniz yöntem ilaç var mı adeti geciktirmeden olduracak ve de hamilelik varsa da zarar vermeyecek 😂

Mrb kızlar sizlere bişey soracam benim iki üç güne adet olmam gerekiyor adet bitiminde de histereskopi olacam ama iki üç gündür sancı var gelen giden yok bende bir an önce adet olmak istiyorum bildiğiniz yöntem ilaç var mı adeti geciktirmeden olduracak ve de hamilelik varsa da zarar vermeyecek 😂
Coraspirin

Benim hiç bir işlem yapılmadı 1.ci gün 1.ci kalite 2 tane embriyo m donduruldu 😇
Benim 2 tane 5. gün embriyom var ikisine de genetik testi yapıldı biri normal değer diğeri mozaik yapı çıktı 22. kromozomu eksikmiş ama transferden sonra kendini onarabilir dedi doktorum. Biz bu transfer de normal yapıda olanı kullanacağız inşallah

Merhaba bende hiç duymadım. Benim bildiğim klomen aşılama tedavisinde kullanılıyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Yok yok tüp bebekte de kullanılıyormuş da, kullanan ve başarılı olan biri varsa için daha çok rahatlayacak.
Konuyla ilgili şöyle bir açıklama mevcut tüp bebek merkezinin sitesinde. "Kadından kaynaklanan kısırlık sebeplerinden birisi olan yumurtlama bozukluklarında Klomen adlı ilaç kullanılır. Klomen, yumurtalıkların uyarılmasını sağlayan bir tür hormon ilacıdır. Klomen, hem aşılama tedavisinde yumurta çatlatma iğnesiyle birlikte hem de tüp bebek tedavisinde yumurtalıkları uyarma amaçlı kullanılmaktadır."

Yok yok tüp bebekte de kullanılıyormuş da, kullanan ve başarılı olan biri varsa için daha çok rahatlayacak.
Konuyla ilgili şöyle bir açıklama mevcut tüp bebek merkezinin sitesinde. "Kadından kaynaklanan kısırlık sebeplerinden birisi olan yumurtlama bozukluklarında Klomen adlı ilaç kullanılır. Klomen, yumurtalıkların uyarılmasını sağlayan bir tür hormon ilacıdır. Klomen, hem aşılama tedavisinde yumurta çatlatma iğnesiyle birlikte hem de tüp bebek tedavisinde yumurtalıkları uyarma amaçlı kullanılmaktadır."
Ben ilk defa tüp bebekte klomen kullanıldığını duyuyorum. Ama tabi doktorlarımız en iyisini bilir nerde tedavi oluyorsunuz bu arada

Evet canım ben de duymuştum kullanıldığını . Herkesin tedavisi ve her doktorun yöntemi kişiye özel olarak planlanıyor yani doktoruna güveniyorsan sıkıntı yok. Mesela benim dondurulmuş transferim de bu sefer ilaçsız doğal siklus olacak yani %99 ilac kullanılarak yapılıyor ama istisna olsana böyle olanda var. O yüzden ben artık çok kıyaslama yapmıyorum pek buradakilerle. Yürüdüğümüz yollar farklı olsa da aynı amaç icin savaşan savaşçılarız biz 🤗

Kızlar yakın zamanda hala olacağımı öğrendim. Aslında olabileceğimi hep biliyordum da öyle bir haber alırsam eğer içerlerim üzülürüm sanıyordum. Tam tersine çok mutlu oldum onun tek halası benim başka amcası, dayısı , teyzesi vs hiç olmayacak. Annemle az önce puffy bebek battaniyesi tariflerine baktık birlikte ben çok sevindim. Hatta bana benzemesini her aksilik yaptığında aynı halası gibi gibi sitem etmelerini istiyorum çok degisik bir his anlatamam 🤣 ama eşim nedense haberi aldığından beri çok içerledi durumu davranışları bile değişti. Duam o ki inşallah kısa zamanda ben de hamile kalırım da arka arkaya gelin görümce birlikte doğururuz. Allah herkesin gönlüne göre versin Allah kimsey özendirmesin 🙏🏻 Sizinle paylaşmak istedim

Kızlarrr merhabaa grubu yeni gördüm hemen şuracıkta yerimi alayım ben de🤭 kasım grubundan baya arkadaş var yabancılık çekmeyiz🤗 benim de 3.denemem olucak aralığın son haftası muhtemel transfer hayırlısı olsun hepimiz hakkında inş🤲 ocak topiğine geçmeden burda hamilelik haberlerimizi alırız🤩

Back