• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Allahtan hepimiz işleme başlamışız da dolar fırlamadan
çakmışlardır fiyatları tavana
Vallaha iyi ki başlamışız 2022 fiyatlar dolar kurundan fena yükselecek gibi. Tabi bebişlerimiz sağlıkla bize gelirler inşallah tekrar bir tedaviye gerek kalmaz

Kızlar yakın zamanda hala olacağımı öğrendim. Aslında olabileceğimi hep biliyordum da öyle bir haber alırsam eğer içerlerim üzülürüm sanıyordum. Tam tersine çok mutlu oldum onun tek halası benim başka amcası, dayısı , teyzesi vs hiç olmayacak. Annemle az önce puffy bebek battaniyesi tariflerine baktık birlikte ben çok sevindim. Hatta bana benzemesini her aksilik yaptığında aynı halası gibi gibi sitem etmelerini istiyorum çok degisik bir his anlatamam 🤣 ama eşim nedense haberi aldığından beri çok içerledi durumu davranışları bile değişti. Duam o ki inşallah kısa zamanda ben de hamile kalırım da arka arkaya gelin görümce birlikte doğururuz. Allah herkesin gönlüne göre versin Allah kimsey özendirmesin 🙏🏻 Sizinle paylaşmak istedim
Siz mi büyüksünüz kardeşini mi? Hayırlı olsun bu arada :) Mesajınızı okuyunca ben de bir an düşündüm aynı haberi ben alsam nasıl hissederim diye çünkü bizim gelin benden 4 yaş küçük :D

Vallaha iyi ki başlamışız 2022 fiyatlar dolar kurundan fena yükselecek gibi. Tabi bebişlerimiz sağlıkla bize gelirler inşallah tekrar bir tedaviye gerek kalmaz
İnşallah öyle olur ama ben kendime ne kadar inansamda pek ümidim yok yada kendimi kaptırmak istemiyorum diyebilirim .

Siz mi büyüksünüz kardeşini mi? Hayırlı olsun bu arada :) Mesajınızı okuyunca ben de bir an düşündüm aynı haberi ben alsam nasıl hissederim diye çünkü bizim gelin benden 4 yaş küçük :KK70:
Canım bizim gelin de 4 yaş küçük bizden ama abim bir yaş büyük 🤣 hepimiz yaşıt gibiyiz de onlar bizden çok sonra evlendiler insana bir koyuyor azıcık

Transferden önce 5.gune ulaşan Embriyolardan bı örnek alıyorlarmış sanirim hangisi hasarlı çıkmazsa o transfer ediliyor embriyo başına 3/4 bin sanırım dolar üzerinden hesaplıyorlsr 300 dolar heralde
Ama bu anne babada kromozom sorunu varsa yapılıyor diye biliyorum ben 🤔

Yok canim igne yada fitil falan yok bende simdi baktım söyleyince aklıma geldi oyle birsey de vermedi sen igne falan kullanıyor musun kullanıyorsan hangisini
Canım benim adet tarihim yarın muayeneye cumartesi gideceğim tabi adetim de gecikme olmazsa o yüzden bişey kullanmıyorum şu an da. Muayeneden sonra verdiği ilaçları yazarım sana

Canım benim adet tarihim yarın muayeneye cumartesi gideceğim tabi adetim de gecikme olmazsa o yüzden bişey kullanmıyorum şu an da. Muayeneden sonra verdiği ilaçları yazarım sana
Himm anladim canim senin daha var ben oldun sandım 🤗simdi sen sorunca aklıma geldi bana progesteron içeren bisey söylemedi acaba onu kontrol sonrasi mi veriyorlar 🙁

İnşallah öyle olur ama ben kendime ne kadar inansamda pek ümidim yok yada kendimi kaptırmak istemiyorum diyebilirim .
Güzel düşünelim pozitif olalım ki bebişlerimizde bizim pozitifliğimizden etkilensin onlar da pozitif olsun canım kötü düşünme lütfen bizim şu an da en çok ihtiyacımız olan güzel düşünce

Ama bu anne babada kromozom sorunu varsa yapılıyor diye biliyorum ben 🤔
Yok canım benim bir düşüğüm ve bir tüp bebek negatifim vardı. Doktor önce eşime ve bana genetik testi yaptı temiz geldi onlar sonra embriyolara yaptı en sağlıklısını transfer edelim ihtimalimiz daha çok yükselsin dedi

Yok canım benim bir düşüğüm ve bir tüp bebek negatifim vardı. Doktor önce eşime ve bana genetik testi yaptı temiz geldi onlar sonra embriyolara yaptı en sağlıklısını transfer edelim ihtimalimiz daha çok yükselsin dedi
Anladim bende de ilk negatif sonrasi gen ve kromozom istedi de hatta yeni çıktı sonuçlarım

Undan kafam karıştı 🤗

Transferden 5 gün önce başlıyor o 😍
Çok mantıklı zaten transfer 19. güne filan yapılıyor galiba M Mucizelereinanin55 seni de zaten tekrar 13. gün muayeneye çağırmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Doktorlarımıza güvenmekten başka çaremiz yok onlar en iyisini bilir

Çok mantıklı zaten transfer 19. güne filan yapılıyor galiba M Mucizelereinanin55 seni de zaten tekrar 13. gün muayeneye çağırmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Doktorlarımıza güvenmekten başka çaremiz yok onlar en iyisini bilir
Senin ağzın bal yesin 😍😍😍🤗🤗🤗
İşte bu
Hekime güvenicez beraber süreçlerimizi yasacagizzzzz bu kadar 😍😍

Benim bakış açimi biliyorlar zaten eski topik agkadaşlavım😁
Birde benim kayıp ikizim Opecert Opecert

Back