• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Hareketlenmiş buralar 😃 ben de diyordum Aralık ayındakiler nerede 😊 yeni yıl yeni yıl hepimize uğurlu gelsin bol hgcli değerler ile🤗 bu arada iki tane mi Aralık topigi oldu birleştirsek mi
İki yerde aynı yazan oraya da yazıyor buraya da daha çok bilgi sahibi oluyoruz böylelikle

Bana da öyle dediler ve de rahim dar dediler histereskopi sırasında yanlara doğru açıcaz biraz dedi doktorum bakalım nasıl olacak heyecanla bekliyorum benim tüpler de yukarıya doğru asılı olduğu için döllenme şansı da düşüyormuş o yüzden tüp bebek yaptıracam mecburen ☹️t rahim düşük riskini arttırıyor diye duydum
Bende tüp bebek yaptırıyorum şimdi. İnşallah tutunur kalır. Doktor hafif oldugu için sorun olmaz dedi ama belli de olmz.

Kızlar aramızda transfer olup bekleyen var mı yoksa hepimiz transferi mi bekliyoruz. Benim bat tarihim 26 sı 2. gün doktor görüşmesine gideceğim transfer tarihini o zaman belirleriz galiba

Kızlar aramızda transfer olup bekleyen var mı yoksa hepimiz transferi mi bekliyoruz. Benim bat tarihim 26 sı 2. gün doktor görüşmesine gideceğim transfer tarihini o zaman belirleriz galiba
Bende adet olmayı bekliyorum transfer için gidip konuşucaz nasıl ilerleme olacak nasıl olacak acaba 🙄🙄🙄

Kızlar aramızda transfer olup bekleyen var mı yoksa hepimiz transferi mi bekliyoruz. Benim bat tarihim 26 sı 2. gün doktor görüşmesine gideceğim transfer tarihini o zaman belirleriz
Hepimiz beklemede ve transfer e hazırlık da Opecert Opecert ve ben ekimde transfer olduk negatif oldu süreç devam ediyor

Her ay hemen gelen adet tarihi bu ay gelmemekte ısrar ediyor bende durumlar sizde de aynıdır. Gelse de artık gitsek doktorlarımıza ya

Olsun ilaçlardan temizlensin güzelce.

Sonra yeniden ilac yükleniyoruz iyice toplasın kendini

Stres ve negatif hersey yasak Iron Butterfly Iron Butterfly dimi sayın yoneticim 😁😁😁

Her ay hemen gelen adet tarihi bu ay gelmemekte ısrar ediyor bende durumlar sizde de aynıdır. Gelse de artık gitsek doktorlarımıza ya
Aynen öyle valla normalde istemeyiz adet olalım ama şimdi dört gözle bekliyoruz da yok 😂😂😂😂
Olsun ilaçlardan temizlensin güzelce.

Sonra yeniden ilac yükleniyoruz iyice toplasın kendini

Stres ve negatif hersey yasak Iron Butterfly Iron Butterfly dimi sayın yoneticim 😁😁😁
Pozitif insanlarlar olunca negatiflik de gidiyor neşe hayat kaynağı sonuçta ne olursa olsun 🌹🥰

Ben de her ay 28 inde oluyorum ay kac çekerse ceksin değişmiyor ama stresten bu ay bakalım ne zaman olacağım 🤣 çoğu transfer tarihini bekliyor dondurulmuş olacak gibi hissettim grup için. Kolay adet olmak icin bol spor yapalım adaçayı falan içelim bari

Ben de her ay 28 inde oluyorum ay kac çekerse ceksin değişmiyor ama stresten bu ay bakalım ne zaman olacağım 🤣 çoğu transfer tarihini bekliyor dondurulmuş olacak gibi hissettim grup için. Kolay adet olmak icin bol spor yapalım adaçayı falan içelim bari
:halay::halay::halay::halay:

Saldık çayıraaaaa

Back