- 9 Mart 2020
- 1.306
- 1.096
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Şişli memorialbu hangi hastane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şişli memorialbu hangi hastane
Aaaa kız aydınlandım he bunu hep merak etmiştim nasıl hesplanıyo diyeEvet cnm normal bende o ilaçları kullandım ya işte
Adet olmanı engelliyor Rahmi gebelige hazirliyor
Cunku transfer günü 2 haftalık gebe oluyorsun embriyo 14 günü laboratuvar da geçirmiş oluyor e seninde rahminin 2 haftalık süreci tamamlaması gerekiyor ki embriyon yatağıyla eşit olsun
Sonra 12 gun daha bekletiyorlar ya test için 4 hafta gebe sayiliyorsun
İnşallah bende gecikmeden adet olurumLucrin zaten adet olmanı sağlıyo benim adet düzensiz olduğu için banada yapmışlardı tedaviye başlamadan önce tam hatırlamıyorum ama 2-4 güne adet olmuştum
Şişli memorial tüp bebek 12000 ilaçlar fazla tuttu benim 10bin kadar bide kan değerlerim uygun değildi ilk 3 ay oda 500 liraydı yuvarlak 20-25 arası benimde ama suan 1 deneme 13250 olmuş memorialdaCidden kızlar , yasaksa hastane adı vermeden konuşalım isterseniz takip+toplama+anestezi+transfer (donmuş transfer ve saklama hariç) ne kadara anlaştınız?
Kızlar doğru olmuş mu bakarmısınız ? Bide eksikler var yazıda yazarsanız ekleme yapabilirimHAYDE HAYIRLISI OLSUN DİYELİM
Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim hakkımızda hayırlısı olsun
@efsunn210102 @Selin n Loya-Kiana biz Kasım topiğin'de tanıştık yolumuz Aralık ayında da birlikte ilerlemeye devam ediyoruz
Bismillahirrahmanirrahim
İSİM YAŞ DENEME TRANSFER SONUÇ
@efsunn210102 25 1.ci deneme @Selin n 26 1.ci deneme @Maydonozhanim 27 3.cü deneme @hukukkusu 32 1.ci deneme @Demiripek 43 3.cü deneme I istanbul88 31 1.ci deneme @nacwes 33 2.ci deneme @akyaa 34 3.cü deneme @Tesnim1989 32 6.cı deneme Loya-Kiana
Hayat su Opecert Ilayumut Iron Butterfly 25 1.ci deneme
Yaş 25 canım 2.deneme ama ben ocak ayında tüp bebek yaptıracam şu an beklemedeyim regl bitince histereskopi yaptıracam onu bekliyorumKızlar doğru olmuş mu bakarmısınız ? Bide eksikler var yazıda yazarsanız ekleme yapabilirim
Allah'ım kimseyi zorda koymasın yardımcın olsun inşallahYaş 25 canım 2.deneme ama ben ocak ayında tüp bebek yaptıracam şu an beklemedeyim regl bitince histereskopi yaptıracam onu bekliyorum
Yok Canım cuma günü transfer olcam dahIlayumut canım sen gebemisin ? Hala sonuç mu bekliyorsun
Valla sanirim ben bedavadan hallice pahaliya yaptırdım eskidenediğim merkezde farkli Doktor da denedik normalde tup bebek ücreti sadece tedavi ücreti 11bin doktorum sizde havuz sistemi gerekebilir bende ilk denemehiz olsa da bütünindirim imkanından faydalandircam dedi yumurta toplama ve dondurma ücreti4500 aldinormalde sadece dondurma parası 3500dondurulmuş tranferine 4bin tl alacak yani yapabildiği kadar ibdirim yaptı devlette olsa anca bu kadar uyguna gelir sanırımbu Doktor insaflı siz cok emek cok para dökmüşsühüz elimden geldiğince yardımcı olcam dedi canimmmm doktorummmmCidden kızlar , yasaksa hastane adı vermeden konuşalım isterseniz takip+toplama+anestezi+transfer (donmuş transfer ve saklama hariç) ne kadara anlaştınız?
Yaş 32 olcak gari ctesi itibariyle 2. Deneme hic bişey belli değil suan önce ameliyatKızlar doğru olmuş mu bakarmısınız ? Bide eksikler var yazıda yazarsanız ekleme yapabilirim
Canım çapa da hangi doktor benm dondurulmşltım oldugu icin sonuna kadar memorialda gitmek istiyorm da ameliyat icin bakarım oraya var mı bildiğin doktor?Allah'ım kimseyi zorda koymasın yardımcın olsun inşallah
Yok Canım cuma günü transfer olcam dah
Tamam ablacım yazıyorum hemenYaş 32 olcak gari ctesi itibariyle 2. Deneme hic bişey belli değil suan önce ameliyat
Çapada infertilite bölümüne gidiyorum ben orada Burçin karamustafaoğlu var o kada güzel bir doktor ki ben oraya tavsiye üzerine gittim herşeyimle ilgilendi histereskopi işlemini bile o yaptı bana onun dışında başka doktor bilmiyorum o hastanede ama genel anlamda iyi denildiğini biliyorum hem hastane için hemde hastanenin doktorları içinCanım çapa da hangi doktor benm dondurulmşltım oldugu icin sonuna kadar memorialda gitmek istiyorm da ameliyat icin bakarım oraya var mı bildiğin doktor?
Ayy insallah bakaym canım ona hemen histerrskopi yapıyoda tüp baglama falan da yapıyodur heralde
Tamam ablacım yazıyorum hemen
Çapada infertilite bölümüne gidiyorum ben orada Burçin karamustafaoğlu var o kada güzel bir doktor ki ben oraya tavsiye üzerine gittim herşeyimle ilgilendi histereskopi işlemini bile o yaptı bana onun dışında başka doktor bilmiyorum o hastanede ama genel anlamda iyi denildiğini biliyorum hem hastane için hemde hastanenin doktorları için
Merhaba bende ankara bahçecide berfu hanıma gidiyorumHangi bahçeci de tedavi oluyorsun canım bende Ankara bahçeci de başlayacam
Beni de ekler misiniz kızlar? 27 yaş. 5. gün embriyosu Aralık transferi bekliyoruzHadi hayırlı sonuçlar olsun inşallah yaş kaç ekleyeyim listeye hemen
Merhaba, benimd eilk denemem olacak. Doktor 2. adeti gör 3. günü gel dedi fakat 2. adetim 5 gün geçti gelmiyor Gebelik testi de negatif. ilk adetim nnormal zamanında oldu ama 2. adet için Normal mi gecikmesi ?Allah razı olsun kuzum inşallah yas 30 7.deneme 5.gun embriyosu 2 transfer edilecek
Rahim dinlendirme verdi mi doktor size de ? 2.adetini bekleyelim dedi bana ilki oldu 2.si olmadığı için tedaviye başlayamıyoruz. Normmal mi bu?Benim tranfer kasim ama sonuc aralıkta 26 kasim transfer günü aralığın ilkhaftasi da sonuc kısmetse